Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

AdGuard-Premium-v3.4.119 (Android apk) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    AdGuard-Premium-v3.4.119 (Android apk) Názov:AdGuard-Premium-v3.4.119 (Android apk) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mobil, PDA - Velikost:15.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-05-20 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    V súčasnosti sa používanie aplikácií na mobilných telefónoch stalo zvykom mnohých ľudí. Vďaka pohodlnosti smartfónov sa život stal pohodlnejším a nebezpečnejším. Pretože pri použití poskytnutých aplikácií je isté, že budú existovať reklamy, ktoré vám pomôžu získať zisky tvorcov aplikácií. Okrem toho tieto typy škodlivých reklám obsahujú aj vírusy, ktoré poškodzujú vaše inteligentné zariadenie, a dokonca kradnú osobné údaje. My, žijúci v modernej dobe, však nemôžeme chýbať jej smartfóny a prístroje. Najnaliehavejším problémom je teda chrániť sa. Odporučil by som správnu aplikáciu, v ktorej môže blokovať všetky reklamy bez toho, aby príliš hlboko zasahoval do systému telefónu. AdGuardurčite vás poteší vďaka vysokému výkonu, ale nevyžaduje príliš veľa vecí. Dá sa povedať, že sa nazýva „THE WORLD’S MOST ADVANCED AD BLOCKER!“.


    Toto je bezplatná vydaná aplikácia, ale nebude vydaná na žiadnej pevnej platforme. V službe Google Play ho nenájdete. Ak chcete, musíte si stiahnuť súbor zverejnený na našej webovej stránke a potom ho nainštalovať ako zvyčajne.


    Jeho prvou a najobľúbenejšou funkciou je, že zablokuje neautorizované a online sledovanie reklám. Pomôže to chrániť telefón pred škodlivým softvérom. „Adguard“ pomôže hráčom mať rýchlejší, bezpečnejší a pohodlnejší zážitok z surfovania. Napríklad aplikácia na blokovanie reklám bude vyžadovať, aby bol užívateľ root. Nemusí však jesť tak komplikované operácie, ale iba inštalovať a používať.


    Stále je však dostatočne výkonný na to, aby zastavil blokovanie reklám a odstránil ich z aplikácií a prehliadačov, ktoré používate. Chráni vaše súkromie a pomáha vám spravovať aplikácie, ktoré sa nachádzajú vo vašom smartfóne. Táto aplikácia má vynikajúcu kompatibilitu s takmer všetkými typmi smartfónov dnes. Preto umožní používateľom voľne sa prispôsobovať. Môžete ho tiež nainštalovať a používať na zakorenených aj nezakorenených zariadeniach.


    Hlavné rysy
    Blokujte reklamy kdekoľvek na telefóne. Od hier, aplikácií, prehliadačov až po prehrávače videa a zvuku ... Nebudete sa musieť obávať otravných automaticky otváraných okien alebo bannerov.
    Vaše osobné údaje sú vždy dôverné. Adguard to vždy rešpektuje a nikdy neukradne vaše osobné údaje. Adguard sa toho zaviazal na svojej domovskej stránke
    Mnoho reklám znamená, že budete musieť stiahnuť viac obrázkov. Ak používate mobilný dátový tarif, ušetríte veľké množstvo prenosu.
    Budete mať úplnú kontrolu nad aplikáciou. Podľa preddefinovaného filtra môžete tiež zapnúť alebo vypnúť niekoľko rôznych typov reklám.
    Adguard Premium najmä nevyžaduje zakorenené zariadenie. Adguard môžete použiť kdekoľvek, bez obáv o RAM, pamäť. Aplikácia je veľmi jednoduchá.
    Sila tejto aplikácie spočíva v tom, že môže blokovať reklamy kdekoľvek vo vašom smartfóne, čo znamená, že môže zabrániť tomu, aby sa v systéme nachádzalo všetko. Stále sledujete videá na YouTube a obťažujú vás reklamy, alebo súčasne hranie hier a surfovanie po webe sú neuveriteľne nepríjemné bannery. „Adguard“ ich všetky zablokuje desiatkami výkonných filtrov, ktoré sa nainštalujú do systémového kódu. Okrem toho sa tiež pravidelne aktualizuje, aby sa obnovila jeho množina údajov, aby ste sa uistili, že sú blokované aj reklamy napísané s najsilnejším kódom. Vďaka tomu je vaša prevádzka výrazne zlepšená. Vďaka tomu môžete surfovať po webe rýchlejšie, ako vidíte.

    Informácie
    Prémiové funkcie sú odomknuté
    Žiadne spustenie s opravenými vodoznakmi
    Preskočiť úvodnú príručku







    MatoB, archibald33, Clott, milano56, mira999,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Clott
    Ratio 0.91

    Clen

    23/05/2020 14.16.56
    Vynikající aplikace!


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.178 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 00:24
    sql

    TOPlist