Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Blackadder - Season 3 = CSFD 85% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Blackadder - Season 3 = CSFD 85% Názov:Blackadder - Season 3 = CSFD 85% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:2.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-14 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner:Historicky,Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/568833-cerna-zmije/72409-cerna-zmije-iii/prehled/


       
       


    Quote:
    Černá zmije - Černá zmije III (série)

       Velká Británie Blackadder the Third


    Komedie / Historický
    Velká Británie, 1987, 3 h (Minutáž: 30 min)
    Režie: Mandie Fletcher
    Scénář: Richard Curtis, Ben Elton
    Hudba: Howard Goodall
    Hrají: Rowan Atkinson, Tony Robinson, Hugh Laurie, Robbie Coltrane, Chris Barrie, Kenneth Connor, Tim McInnerny, Nigel Planer, Ben Elton, Miranda Richardson, Stephen Fry, Geoffrey McGivern, Denis Lill, Lee Cornes, Hugh Paddick, Warren Clarke, Roger Avon, Gertan Klauber, Helen Atkinson Wood


    Quote:
    Potřetí (The Third) se setkáváme s Černou zmijí na přelomu 18. a 19.století (1760 - 1815). Je sluhou prince-regenta George a v kuchyni, kde se kromě princových komnat děj často odehrává, mu nahrává svou blbostí "úředně ověřený švestkový knedlík" Baldrick, jeden ze dvou finalistů konkursu na obecního idiota Kensingtonu. (Nestal se jím, protože se dostavil. Ten druhý byl větší idiot - zapomněl na to.) V celé sérii se Černá zmije snaží získat majetek a moc i za cenu zrady svého pána nebo krádeže jeho majetku. Princ je však takový hlupák, že si těchto manipulací díky důvtipu Černé zmije nikdy nevšimne.


    Quote:
    Seriál je stejně jako doba vypulírovanější. Přibylo lesku, vtipů neubylo. Ze Zmijáka se stal neúnavný glosátor okolního dění. Neodpustí si žádnou příležitost utrousit kousavou poznámku ke svému postavení, ačkoli je s ním nejspíš spokojený. Baldricka pod sebou může urážet kdykoliv, prince nad sebou kdykoliv nepotřebuje peníze. Třetí sérii mám ze všech čtyř nejradši pro montypythonovsky nonsensový humor jdoucí proti fyzice i logice (na prince nelze spoléhat ani v otázce smrti).


    Quote:
    "Stojíte, jako byste říkal - zde jsou mé genitálie, kopněte si." Myslím, že právě na základě ztvárnění prince George dostal Hugh Laurie postavu Bertieho Woostera ve "Woosteru a Jeevesovi". Jinak je tahle série o něco slabší než druhá a čtvrtá, protože se v ní moc politikaří a humor nemůže být tak nadsazený. Ale i tak je to fajn.


    Quote:
    Již třetí pokračování Černé zmije a ještě o stupeň lepší než její poněkud starší bratři. Jestli se ptáte v čem tak hlavně v tom, že tu poněkud větší uplatnění dostal Baldrick, který hraje výborného slouhu Černé zmiji a ten na oplátku slouží princi Jiří. III. Jenže je tu menší problém, princ je naprostý idiot a tak Černá zmije odvrací pohromy, které sám princ na sebe připouští. Mimo to se tu v epizodní roličce objevuje Chris ''Rimmer'' Barrie, kterého bych pod parukou a renesančního oblečení ani nepoznal. A když už mluvíme o renezanci, tak v této sérii se těšte nejlépe zpracované znělky, která pod náporem hudebních nástrojů zazní opravdu skvostně.


    Quote:
    Nejlepší epizody: Inkoust a Inkompetence; Smysl a Senilita; Duel a Dualita. Edmund Black Adder jako "majordomus prince regenta, nejpitomějšího člověka v Anglii“ je ještě více než kdy jindy pln sžíravého sarkasmu a kyselosti. Není divu, když musí sloužit princi, kterému odhlasoval parlament pět tisíc liber, aby se uchlastal k smrti a asistuje mu při tom tuříny posedlý král vychytralých plánů Baldrick.. Diamant je vybroušen k dokonalosti a čeká jen na svůj vrchol v "Blackadder Goes Forth". Na závěr krátká definice divadla z úst pana Č.:“Banda pitomých herců, kteří se paví, něco vykřikují a prsí se, jako by měli bradavky přivázané ke dvěma útočícím slonům.“ No něco na tom bude..






















    pohee, czkiwi, Merlin88, Little9x6,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    4
    klaviatura
    Ratio 5.02

    Member+

    14/07/2023 20.47.56
    co sa tu seci hyckate navzajom, ved na
    https://sktorrent.eu/torrent/details.php?name=Cerna-zmije-The-Black-Adder-1-4-serie-CZ-CSFD-82%&id=53a232236a912da8192e2d6f929a2ae221f30bb2
    mate vsetky 4 sezony s ceskym dabingom, ako som uz pisal a furt su zdielane v plnom prude. vam uz fakt je..?


    --------------
    >> 15/07/2023 00.15.00
    UPLOADER: nektery uživatele preferuji originalni audio. jde o špičkovy svetove herci (Atkinson, ry,Laurie, Richardson), ktery svim hlasem umeji udelat veci, ktery amaterski dubberi nedokažu.

    proč je težko pochopit že špičkove herci, jako jsou treba Sverak a Polivka, nelze dubbovat nejakimi amateri iz Anglie, a že každy normalni Angličan sere na takovej English dubbing?


    --------------
    >> 15/07/2023 16.45.09
    klaviatura: to chapem, lenze tu odznela poznamka ze ci ma niekdo casti v slovencite ci cestine? a zacalo sa to tu riesit.


    --------------
    >> 15/07/2023 16.49.32
    klaviatura: hm.. ked si to tak napisal, rad bych si pozrel Dedicstvi a ang, to by som sa rehotal na filme aspon po druhy krat


    --------------
    >> 15/07/2023 17.29.56
    UPLOADER: Nevím, na který film myslíte. Můžete nechat odkaz na ČSFD?

    0
    drtic2
    Ratio 2.74

    Member+

    14/07/2023 17.07.13
    moc dekuju


    --------------
    >> 14/07/2023 17.23.43
    UPLOADER: Jsme tu kvuli vam. Když se vam libi torrent, mame pro vas s HCC dalši napad. Predprodej už odstartovan.

    https://letniletna.cz/


    --------------
    >> 14/07/2023 17.28.49
    UPLOADER: I pro vas, ktery HCC nesnašite mame napad. Je to takové malé město, kde vás nebudeme otravovat. Fakt. My tam budeme 100% incognito. Nebudete nás schopni poznat, protože budeme mít masku typu Anonymous.

    https://www.prazdninyvtelci.cz/



    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.218 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 13:13
    sql

    TOPlist