Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ruža pre nevestu S01+02 (2023-2024)(SK)[WEB-DL][1080p] = CSFD 32% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

     Ruža pre nevestu S01+02 (2023-2024)(SK)[WEB-DL][1080p] = CSFD 32% Názov: Ruža pre nevestu S01+02 (2023-2024)(SK)[WEB-DL][1080p] = CSFD 32% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:TV Pořad - Velikost:96.7 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-06-28 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner:Reality-TV Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: SK
    Titulky: niesu
    CSFD: https://www.csfd.cz/film/1312756-ruza-pre-nevestu/recenze/
    Reality-TV
    Slovensko, 2023-2024



    Obsah:
    Po dlhých rokoch sa na obrazovky TV Markíza vracia celosvetovo úspešný formát The Bachelor, tentokrát so slovenským názvom Ruža pre nevestu. V minulosti ho diváci a diváčky mohli poznať pod názvom Nevesta pre milionára. V najromantickejšej šou tejto sezóny dostane jeden atraktívny slobodný muž príležitosť nájsť si ženu svojich snov – a možno aj budúcu nevestu. Na vzrušujúcej romantickej ceste stretne príťažlivý a úspešný podnikateľ Tomáš Tarr 18 žien, s ktorými sa bude postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku. Na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár? Zaujímavosťou je, že väčšina diania sa bude odohrávať v Turecku, diváci a diváčky sa tak môžu tešiť na skvelú šou plnú romantiky a emócií v krásnom exotickom prostredí. Moderuje Krištof Králik.
    Romantická zoznamovacia reality šou Ruža pre nevestu prichádza s 2. sériou! Na ceste plnej dobrodružstva, exotiky, vzrušujúcich stretnutí, emócií, ale aj intríg stretne príťažlivý a úspešný 34-ročný podnikateľ Radko Urbanyak celkovo 18 žien, s ktorými sa bude v priebehu 12 epizód postupne zoznamovať, zbližovať a vyberať si z nich svoju potenciálnu životnú partnerku. Každá z nich je výraznou individualitou, ktorá sa usiluje vytvoriť si svoj vlastný príbeh lásky s Radkom v hlavnej úlohe. Avšak na konci v dramatickom a emotívnom finále zostane už iba jedna žena. Prijme napokon jeho poslednú ružu a stane sa z nich skutočný, láskou naplnený pár? Moderuje Krištof Králik.


       
       
















    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    TrendMusic
    Ratio 0.09

    VIP

    29/06/2024 08.18.29
    Vďaka za Ružu. Môžeš prosím pridať Farmu 1. sériu, ktorá nedávno pribudla na Voyo SK?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.227 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 04:23
    sql

    TOPlist