Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Kung Fu Panda (2008)(CZ/SK)[1080p][3D SBS] = CSFD 75% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Kung Fu Panda (2008)(CZ/SK)[1080p][3D SBS] = CSFD 75% Názov:Kung Fu Panda (2008)(CZ/SK)[1080p][3D SBS] = CSFD 75% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:3D Filmy - Velikost:5.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-09-15 Peerov:3 (Seed: 0, Leech: 3)
    Zaner:Akcni,Animovany,Dobrodruzny,Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ / SK
    Titulky: žiadne
    Kvalita zvuku: DD 5.1
    Kvalita videa: AVC MPEG 4
    Odkaz na CSFD: http://www.csfd.cz/film/226216-kung-fu-panda/
    Rok vydání: 2008
    Délka: 1hod.28min.
    Žánr: Animovaný / Akční / Komedie
    Obal:


    Screen:


    PopisV líhni animovaných talentů studia DreamWorks se zrodil nový hrdina, který dokáže skvěle konkurovat jeho dosavadnímu tahounovi Shrekovi. Zatímco zelený zlobr se konečně usadil, na scénu nastupuje mladý, neklidný, roztomilý a totálně nešikovný pandí chlapík jménem Po. Ten musí v akcí a vtipem nabitém příběhu ujít neuvěřitelnou cestu, během níž se z uťápnutého prodavače nudlových polévek stane legendární Dračí bojovník.

    Ačkoliv se příběh odehrává ve středověké Číně, jeho kulisami by mohla být jakákoliv éra a oblast. Jeho hlavní náplní je totiž poselství, že i tomu největšímu zoufalci se může splnit jeho sen, když se ke snění přidá i trocha štěstí a především píle. Nicméně bez Číny bychom neměli hlavního hrdinu v podobě chlupaté pandy, která zbožňuje Kung Fu. Po je bojovým uměním posedlý natolik, že ignoruje vlastní nebetyčnou lenost a vydá se po pro něj nekonečných schodech do paláce v rodném Údolí klidu, aby na vlastní oči viděl volbu Dračího bojovníka – legendárního válečníka, který by zemi ochránil před pomstou démonického tygra Tai Lunga. Všeobecně se přepokládá, že se jím stane některý z pěti místních mistrů kung fu – tygřice, zmije, jeřába, kudlanky nebo opice – jenže prst guru Ugveje nakonec nečekaně ukáže na Poa. Zdejší učitel bojových umění, mistr Sifu, tak rázem čelí největší výzvě své kariéry. Musí z nemotorného, líného a nenažraného pandy stvořit legendu kung fu dřív, než se do Údolí klidu vrátí zlý Tai Lung a přeorá ho k obrazu svému. A protože Po i jeho mistr záhy pochopí, že v těch zdánlivě největších slabinách se mohou skrývat ty největší přednosti, nemusel by sen o Dračím bojovníkovi v černobíle chlupatém provedení být pohou utopií.

    Hlavním cílem režisérů Marka Osbornea a Johna Stevensona bylo natočit animovaný film, který by se nestal jen dalším z mnoha rodinných filmů se zvířátky. „Samozřejmě se lišíme už tím, že mísíme rodinnou komedii s poctivým kung fu filmem, který naprosto respektuje pravidla žánru. Nám šlo ale především o to, aby Kung Fu Panda byla nadčasová, aby nestárla. Aby se u ní stejně bavili dnešní diváci i ti, kteří film uvidí za pár let,“ říká Stevenson. Tvůrcům se podařilo slavné kung fu bojovníky obsadit ještě slavnějšími hlasy. V originále je mluví Jack Black, Dustin Hoffman, (Angelina Jolie - ) nebo Jackie Chan. První hereckou ligu se ale podařilo obsadit i v českém dabingu (Otakar Brousek starší, Saša Rašilov, Nela Boudová), takže zdejší diváci ochuzeni nebudou.


       
       

    3D (SBS) je pre aktívne okuliare. Na přehrávání v PC použijte Stereoscopic player, NVIDIA 3D Vision Video Player anebo Arcsoft TMT 5, možno přehrát v 3D TV přez USB vstup.




    ONLINE

    Kung Fu Panda (2008)(CZ)






    Kung Fu Panda 2 (2011)(CZ)






    Kung Fu Panda 3 (2016)(CZ)









    daffyyy, gripen2002, Olsaman, Fazer156, izzy333, rumicek88, cyrax1996, ZORO10, Lienka84, Terrione, kilda, NanoSkero, ptszm, steblo123, stip001, bonifac, hladny, rybka2016, papinko7377, ecros, wesdet, nefro, Adgaros, Suli_SVK, John_Rambo, opruzaak111, Kasabubu2, Abysiskapal, Kadrna, tayyger, 4o, Utanapistin, stejko, Cuchticka, dominik76, DankralYT, honzo123, Zhuleny_Sam, kukubibik, sarw1, Hyena93, Makroboss, wolfgon, marekkkk1234, silukas, Milan5, artymero, emokillerko, špaget84, inys, Carter007, Ladous, olizmichodidlo, XBARCAM, milankorny, sekwoy, Dubac260, Capcuch, Capcuch, MajklB, PavolH64, rkarloss, Dreadnouth, krocekfilip99, notys06, notys06, Rock68, hejkalko, fidzi1983, roubapet, Hamiq, Dolie45H, Mondotek, Bernson, Emil963, Mariost, Mavr, Funtomx, Rabbitpeter82, Kalis, Kalis, kozlik5, klefobezmena, ozerblud, miraarim, Palo1976205, RejbeK, Tomiliv, noaco12, makaka21, Robert291, monika81, monika81, monika81, Daniela-Petríková, Daniela-Petríková, ptr420, ptr420, mareklukac, Kruzy94, Munkhbayar, strunatec123, strunatec123, maxao, gejzademo1, Alexandra664, Lahvi5,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    11
    Lento
    Ratio 1.17

    Member+

    09/04/2019 13.24.17
    pls seed


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.252 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 18:06
    sql

    TOPlist