Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Bunkr smrti / Outpost/2008/ 2012/ 2013 = CSFD 51% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Bunkr smrti / Outpost/2008/ 2012/ 2013 = CSFD 51% Názov:Bunkr smrti / Outpost/2008/ 2012/ 2013 = CSFD 51% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:2.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-06-25 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner:Akcni,Horor,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Jazyk: CZ
    Odkaz na CSFD: https://www.csfd.cz/film/229412-bunkr-smrti/prehled/
    Rok vydání: 2008
    Délka: 90 min
    Žánr: Akční / Horor / Sci-Fi
    Obsah

    Tajemný obchodník najme skupinu bývalých žoldáků na nebezpečnou misi do země nikoho. Jejich úkolem je prověřit starý nacistický bunkr, kde se odehrávaly hrůzné experimenty během II.světové války. Zde na ně ovšem čeká překvapení, z jejich mise se stává boj o holý život.(oficiální text distributora)
    Jeden biznismen si najme nájemní žoldáky pro svou ochranu během cesty do "Země Nikoho". Oni si myslí, že to má být pouhý průzkum bunkru z 2. světové války. Cíl mise se ale změní z "ochrany" na "přežití", když všichni odkryjí hrůzostrašné experimenty prováděné nacisty na vlastních vojácích. A ke všemu "někdo" v bunkru přežil.(LIVINGDEAD)
    Příběh odehrávající se ve Východní Evropě. Sedm žoldáků objeví starý nacistický bunkr, ve kterém byly páchány zrůdné experimenty na lidech. Po šedesáti letech od konce války bunkr otevírají a jsou nuceni nejen spatřit tyto válečné zločiny na vlastní oči, ale bojovat i o holý život.
       
       

    Jazyk: EN

    https://uloz.to/!Ech4ZxUo/outpost-black-sun-srt

    Odkaz na CSFD:https://www.csfd.cz/film/299909-outpost-black-sun/prehled/
    Akční / Horor
    Velká Británie, 2012, 100 min
    Obsah
    Píše se rok 1945 a zvrhlý nacistický vědec Klausener pracuje na zhotovení strach a hrůzu nahánějící nové technologie, která dokáže vytvářet nezranitelné a nezničitelné jednotky nacistické třetí říše. Jenže taková myšlenka se ani trochu nezamlouvá současnému vedení NATO a do oblasti východní Evropy posílá speciální jednotky, aby postupující nacistickou invazi všemi dostupnými prostředky zastavili. Ta po sobě zanechává mrtvá těla místního obyvatelstva a chorobný zápach smrti. A právě po této stopě se vydává odhodlaná investigativní novinářka Helena (Catherine Steadman), hledající pomstu za smrt rodičů právě Klausnerovou rukou. K jejímu cíli, hluboko za nepřátelské linie až do jejich tajného podzemního bunkru, jí dopomáhá starý známý inženýr Wallace (Richard Coyle), který se v posledních letech snaží přijít i na ta nejposlednější nacistická tajemství. Speciální úderná jednotka má za úkol v příštích hodinách lokalizovat a zničit ono podivné zařízení, neboť v případě neúspěchu se vedení rozhodne pro vypuštění sedmikilotunové nukleární střely, která po sobě zanechá snad ještě větší spoušť než Klausnerova armáda chorobných nacistických zombies.

       
       


    Jazyk: EN
    Titulky CZ
    https://www.csfd.cz/film/344435-outpost-rise-of-the-spetsnaz/prehled/
    Akční / Horor
    Velká Británie, 2013, 83 min

    Obsah
    Roku 1945 zuří válka na východní frontě a sovětské „komando“ pod velením Dolokhova má za úkol zničit německý konvoj. Past je nalíčena, všechno šlape jako po drátkách, ale poté, co se zmocní tajných dokumentů, se karta obrací. Stává se z nich lovná zvěř. Jednotka se rozprchne po lese a nacističtí protivníci se pustí do pronásledování. Někteří sověti jsou zabiti, jiní zajati a odvlečeni do tajného podzemního bunkru, který je pod vedením fanatického velitele Strassera. Ten zde prování podivné pokusy, které mají dopomoci Němcům vyhrát válku. Z Dolokhova a jeho mužů se stávají pokusná morčata a brzy poznají, co znamená projekt Wolf Soldat. Kromě nacistických vojáků se v podzemí totiž skrývá i něco děsivého. Jde o oživlé mrtvoly, které se mají stát páteří nacistické armády…

       
       






    ONLINE




    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    rada12
    Ratio 5

    VIP

    09/05/2022 19.08.39
    seed prosím

    1
    pipka81
    Ratio 1.79

    Member+

    27/10/2020 18.58.57
    SEED - 0!
    Uploader
    25/06/2019 19.27.38
    [url]https://uloz.to/!Ech4ZxUo/outpost-black-sun-srt
    titulky CZ.
    Uploader
    25/06/2019 19.25.19
    https://uloz.to/!Ech4ZxUo/outpost-black-sun-srt

    2
    lukaso
    Ratio 0.53

    Clen

    25/06/2019 19.04.09
    U druhého dílu nejsou CZ tit.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.304 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 14:24
    sql

    TOPlist