Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Age of Empires Collector | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Age of Empires Collector Názov:Age of Empires Collector Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:5.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-07-07 Peerov:5 (Seed: 5, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Popis:Balení obsahuje strategie Age of Empires I, datadisk Age of Empires I The Rise of Rome, Age of Empires II, datadisk The Conquerors.Age of EmpiresAge of Empires je opravdu výpravná, real-time strategická hra umožňující znovu zažít 10000 let lidské historie.Hráči mají možnost ovlivnit evoluci od vesničky z doby kamenné. S minimálními zdroji se musí snažit rozvinout svou vesničku v mohutnou říši.Musí si včas vybrat vhodnou cestu (z mnoha možných), jak tuto hru vyhrát. Výsledek může být například celosvětová dominance poražením a rozprášením nepřátelských civilizací a říší, nebo průzkum neznámého světa a ekonomické vítězství pomocí nahromaděného bohatství z obchodu, válek nebo využití přírodních zdrojů.Age of Empires II: The Age of Kings (Věk říší II: Věk králů) je pokračování navazující na úspěšnou a cenami ověnčenou strategickou hru Age of Empires. Druhý díl pokrývá tisíciletí od pádu Říma po konec vrcholného středověku, skrze nějž hráč vede jednu ze třinácti mocných civilizací. Hra si udržuje šíři záběru Age of Empires, současně ji však rozšiřuje o řadu nových vlastností, především v oblasti bitev a ekonomiky.Hráč začíná stejně jako v předchozím díle s minimálními zásobami a malým množstvím lidí. Jeho úkolem je rozvinout svůj národ ze skromných začátků do podoby bohatého a mocného království. Dosáhnout vítězství lze několika způsoby - od vojenské likvidace soupeře, přes hromadění bohatství, obchodování a diplomacii až po postavení a ubránění význačných staveb (divů světa).Age of Empires II: The Conquerors (Věk říší II: Dobyvatelé) je oficiální rozšiřujcí balík k úspěšné a cenami ověnčené strategické hře Age of Empires II: The Age of Kings. Hra se soustředí na nechvalně proslulé dobyvatele z doby středověku jako byl Attila - bič Boží, El Cid nebo Montezuma. Kromě dílčích vylepšení přichází toto rozšíření s novými scénáři, novými mapami, civilizacemi, jednotkami a technologiemi.







    BH, wlsp315, Klepi1,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    xcigox
    Ratio 0.14

    Clen

    13/07/2024 11.53.34
    jednicka funguje ale u dvojky mi pri zahajeni mise vzdycky prejizdi kurzou nekam do haje na okraj mapy takze nemam sanci klinout vubec na vesnici a nikam jinam

    0
    Granci
    Ratio 0.31

    Clen

    07/07/2024 17.44.16
    Jednotka bez problemov ale ked dam instalovat AOE 2 tak mi to zostane stat na 6% ked dam typikal instalaciu a ked dam full zostane to na 50% nejaka rada <

    0
    BH
    Ratio 8.29

    Member+

    07/07/2024 12.50.39
    Ahoj, chtěl jsem se zeptat, zda všechny ty hry a díly jsou v české lokalizaci? Třeba české titulky?
    Díky za zprávu.


    --------------
    >> 07/07/2024 12.51.49
    UPLOADER: Ahoj je to anglická verze.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.219 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 05:34
    sql

    TOPlist