Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

2015 - Carol - Todd Haynes = CSFD 64% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    2015 - Carol - Todd Haynes = CSFD 64% Názov:2015 - Carol - Todd Haynes = CSFD 64% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy s titulkama - Velikost:1.8 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-06-24 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Romanticky Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Quote:
    Carol

    Drama / Romantický
    Velká Británie / USA, 2015, 118 min
    Režie: Todd Haynes
    Předloha: Patricia Highsmith (kniha)
    Scénář: Phyllis Nagy
    Kamera: Edward Lachman
    Hudba: Carter Burwell
    Hrají: Cate Blanchett, Rooney Mara, Kyle Chandler, Jake Lacy, Sarah Paulson, Cory Michael Smith, Carrie Brownstein, John Magaro, Ken Strunk, Dwight D. Eisenhower (a.z.), Philip Krinsky, Lizzy Leigh, Anita Farmer Bergman, Jim Dougherty, Kevin Crowley, Greg Violand, Rileigh McDonald, Christine Jones, James Hutson, Kurt R. Yochum


    Quote:
    audio=english, titulky=czech


    Quote:
    Laska ja laska - Film 53

    ČSFD
    https://www.csfd.cz/film/318488-carol/prehled/


       
       


    Quote:
    Carol ukazuje milostný příběh, jemnost a hloubku jedné strhující lásky. Dobře situovaná a vždy distingovaně elegantní dáma Carol (Cate Blanchett) se v obchodním domě seznámí s mladou prodavačkou. Banální setkání a rozdíl ve společenském postavení obou žen ale najednou neexistují, obě jsou překvapeny okamžitou vzájemnou náklonností. Nevinnost prvního setkání brzy mizí a jejich vztah se rozhoří do spalujícího mileneckého poměru. Carol je ovšem vdaná žena a matka a v Americe 50. let byl vztah dvou žen společenský nepřijatelný a postavený mimo zákon.


    Quote:
    Svým stylem možná nejvíc „straight“ film Todda Haynese. I Daleko od nebe bylo více meta-komentářem k melodramatům Douglase Sirka než čistou, vtahující a univerzální love story. Carol je pro mne zralým dílem režiséra s pokorou vůči příběhu a herečkám, který sobě ani divákům nepotřebuje nic dokazovat (ano, pomrkávám na tebe, Alejandro). Svou očistnou jednoduchostí, za kterou ovšem tušíte dlouhé přemýšlení nad každým záběrem, mi připomněla Leanovo Pouto nejsilnější. Také tady začínáme jednou z posledních scén (kterou v závěru vnímáme ze zcela jiného pohledu), také tady jsou rovnoměrně zohledňována hlediska obou zamilovaných, také tady jde o zapovězenou, společensky nepřijatelnou lásku. Hrdinky však musejí své emoce skrývat ještě obezřetněji než Leanovi milenci. Jejich vztah je vnímán jako obscénní nejen morálně, ale i legálně, což vyprávění obohacuje o znaky krimipříběhu. Svou interakci musí Therese a Carol omezovat na letmé doteky, ostýchavé pohledy z očí do očí a navenek nevinné konverzování. Více nám toho mnohdy prozrazuje jejich pozice v záběru, prostředí, v nichž se nacházejí, objekty, které je doplňují (nebo nám brání je lépe vidět). Proto zřejmě mnozí film shledávají akademicky chladným a odtažitým. Volil bych spíše slova „decentní“ nebo „uměřený“ – film není upředen z velkých emocí a vykonstruovaných dějových zvratů, ale z drobných gest a pohledů, jimiž spolu Carol a Therese pro absenci jiného slovníku komunikují až do bodu, kdy se již nemohou vrátit ke svým dřívějším identitám, dál předstírat, že jsou někým jiným. Zásluhou tušeného, ale nevyjádřeného film nepostrádá dramatické ani erotické napětí, které by při větší explicitnosti nebylo dosažitelné. Do hledání vztahové rovnováhy Haynes smysluplně zapojuje několik málo motivů (jízdy autem, symbolu uzavřeného mikrosvěta hrdinek i jejich nenaplněné touhy po svobodě, získávání jistoty a přejímání moci nad pohledem a reprezentací fotografováním) i vedlejší postavy, z nichž ani jedna nakonec neslouží jenom k tomu, aby Carol/Therese měly záminku k verbalizaci svých pocitů. Podobně jako Pestrobarvec petrklíčový, ani Carol není jen o vztahu lesbickém. Stejnou nejistotu, jak vyjádřit pocity, pro které nezná slova, zažil zřejmě každý zamilovaný. 85%


    Quote:
    "I miss you... I miss you..."

    Finally. FINALLY. This is the movie which completely overwhelmed my expectations and blew me away.

    Romance is actually one of my favorite genres, but unfortunately it has let me down a lot more than once. Not the case with Carol. This has a strong possibility of being the best movie of 2015.

    Therese is a woman working in a store who has an interest in trains and photography. But her hobbies is not enough to escape her boring and quite uneventful life. Carol has a wonderful daughter and is doing fine financially... but has an husband (whom she is trying to divorce) who won't leave her alone and makes her feel miserable.

    These two people meet, and... they connect.

    First off, the story itself is already incredibly captivating. It takes place during a time period where homosexuality was not only frowned upon, but there were even laws against it. So seeing the two of them facing struggles in order to keep in contact with each other is fascinating to behold. And it is because the love story is so damn beautiful. There is a lot of visual language. Eye contact and body language often speaks for itself. And it's excellently executed, as you sometimes know exactly how these two character are feeling without a single word spoken. And even the dialogue itself has subtlety to it. There are plenty of times where either Carol or Therese insinuate feelings by using seemingly casual sentences. "Your perfume... it smells good." is really just a synonym for "I want to kiss you". "Oh stop it, you look perfect!" can very well mean "I want to spend the rest of my life with you." The lines are not obvious giveaways and I love it. The audience gets to think for themselves.

    But what really makes this movie work is the acting. It's absolutely amazing. Cate Blanchett and Rooney Mara are at their best ever. They make the characters so real, so human, that you wish they actually existed. Kyle Chandler also throws in a remarkable performance as the husband. You root for the two girls... but you don't hate Harge either. There is one scene where he has gone so far as to get himself to the house Carol and Therese is staying at for the weekend. And when he's told he can't have her, I was really feeling bad for the guy!

    I can't remember the last time I have been as touched by a movie. It hit my heart just in the right places, and when I walked out of the theater I felt like I had just experienced someone else's life.

    Okay, the trailer revealed too goddamn much from the movie, so several important plot details I already knew beforehand. But even that couldn't stop the perfectly orchestrated ocean of emotions it bathed me in. Carol will stick to your brain like glue after you've watched it. Oh and the movie too





















    chanel777, marcmiku, petr_koz,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    24/06/2023 23.02.19
    This torrent is being monitored weekly. If you need a restart, please post a comment. If you have wishes for new uploads of a specific old movie, you can write your wish right here. I do not upload new movies or Hollywood blockbuster.

    2
    Lucikmucik
    Ratio 12.1

    Member+

    24/06/2023 08.53.58
    Ahoj, nemohl bys prosím hodit názvy filmů do stejného formátu, jak jsou na trackeru? Datum v závorce za názvem. Dělá to stránku nepřehlednou.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.194 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 07:22
    sql

    TOPlist