Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Arthur Charles Clarke, Gentry Lee - Ramanska serie | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Arthur Charles Clarke, Gentry Lee - Ramanska serie Názov:Arthur Charles Clarke, Gentry Lee - Ramanska serie Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:23.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-12-11 Peerov:4 (Seed: 3, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Arthur Charles Clarke, Gentry Lee - Ramanská serie


    Formát Mobi, PDF, TXT




    Popis:
    Poté, co bylo v roce 2077 v Itálii zničeno meteoritem území o několika stech kilometrech čtverečních, rozhodli se nejvyšší představitelé lidstva vytvořit systém radarů a teleskopů, které by monitorovaly všechna tělesa prolétávající naší soustavou.

    A v roce 2130 zachytily radary těleso o mimořádných rozměrech. Navíc se pohybovalo po přímce, nikoliv po elipse jako ostatní asteroidy. Dostalo jméno Ráma a na čas se na něj pozapomělo. Teprve když se přiblížilo k Marsu, byla k němu vyslána sonda. Kamerové snímky vyrazily lidstvu dech. Ráma byl válec o délce 50 kilometrů a průměru 20 km. Jeho povrch byl úplně hladký a podle slabého gravitačního pole se dalo tušit, že je také dutý. Lidstvo se chystalo uvítat první návštěvu z hvězd.

    Odkaz: https://www.databazeknih.cz/knihy/rama-setkani-s-ramou-29791?c=all



    Popis:
    Po letech se Clarke společně s Gentry Leem k tématu vracejí pokračováním. A protože tajemství Rámy v minulém románu nebyla odkryta, mají na co navazovat. Ráma se vrací a i tentokrát k němu míří raketa s lidskou posádkou na průzkumy. Další tajemství a záhady přibývají a k tomu všemu se stává nehoda, která zabrání třem členům výzkumné posádky včas opustit Rámu před odletem z naší Sluneční soustavy. Kam s Rámou míří a co je na jejich cestě očekává?

    Odkaz: https://www.databazeknih.cz/knihy/rama-navrat-ramy-15198




    Popis:
    Ráma II, kosmická loď mimozemské civilizace, je na cestě ze Sluneční soustavy a odváží na své palubě tři kosmonauty ze Země. Před nimi je neznámo, cesta, kterou se člověk ještě nikdy nevydal. Na jejím konci se možná nachází pravda o Rámovi…
    Odkaz: https://www.databazeknih.cz/knihy/rama-zahrada-ramova-30601




    Popis:
    Nicol Wakefieldová, odsouzená k trestu smrti, prchá přes Válcové moře na ostrov záhadných mrakodrapů New York, do podzemních chodeb obývaných stejně tajemnými a nebezpečnými oktopavouky. Tak začíná poslední dějství rozsáhlé rámanské epopeje, díla, které nemá v dějinách science fiction obdoby. Dozvíme se konečně, kdo postavil dokonalou kosmickou loď nazvanou pozemšťany Ráma, a jaké pohnutky jej k tomu vedly? Arthur C. Clarke a Gentry Lee přicházejí s novou, naprosto originální koncepcí vesmíru!

    Odkaz: https://www.databazeknih.cz/knihy/rama-rama-tajemstvi-zbaveny-32537



    Popis:
    Země, rok 2142. Pro sestru Beatricii, biskupa řádu sv. Michaela na Marsu, je vířící oblak třpytivých částeček Božím poselství. Johann Eberhardt, německý inženýr, v něm vidí poselství mimozemšťanů, po které lidé pátrají od chvíle, co Sluneční soustavou proletěla obrovská loď neznámého původu nazvaná Ráma. Kdo z nich má pravdu?

    Odkaz: https://www.databazeknih.cz/knihy/rama-poslove-ramovych-svetu-29186




    Popis:
    V knize Noc dvojího úplňku rozvíjí Lee příběh Johanna, Beatrice a marťanských kolonistů, kteří byli vybráni, aby podstoupili nejnapínavější a nejtajemnější dobrodružství v lidské historii.
    Pro inženýra Johanna Eberhardta se život omezil na maličký, ale krásný ostrov uvnitř obrovské koule, která je mu zároveň rájem i vězením. Do vnitřku oné koule Johann vstoupil před osmi lety. Doprovázela ho kněžka michaelitského řádu Beatrice, která hledá skutečnou podstatu mystických návštěvníků, jež někteří považují za mimozemšťany a jiní si myslí, že pocházejí od Boha. Jakmile vstoupili do koule, byli kolonisté rozděleni a Johann od té doby žil ve virtuální izolaci, aby mohl vychovávat Beatricinu dceru, která zůstala opuštěná poté, co jí tragicky zemřela matka. Jednou byl ostrovní ráj, o který se Johann dělí s dcerou Marií, napaden agresivní tajemnou životní formou. S vědomím, že riskuje všechno, vydal se Johann na nebezpečnou cestu přes vodu, aby hledal bezpečí a své kolegy kolonisty.

    Odkaz: https://www.databazeknih.cz/knihy/rama-noc-dvojiho-uplnku-29189







    luboskopavol, pepa49, marta1, leonardo64, hspeedy, Trismegistos, oldo28, SAC1152, Trelix, dvd56rw, Ottas30, 666shinobi, helloman, ereee, patrikkallo, morrell, apapapapapapa, jendourz, LaHugo, TMass, HAUSS86, runat, vosk, vlastimilvlastimil, Vallich, Posted9325, nostromo, nostromo, Barbora_Medunova, Lubenoh, Marienka1954, trewq, KarlBox, Spartak, Spartak, bavancek, inflitrator, naudius11, cisticc, cisticc, cisticc,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    nostromo
    Ratio 0.38

    Clen

    03/03/2024 11.38.42
    dobrý děkuju moc...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.377 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:42
    sql

    TOPlist