Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

PhotoCartoon Professional v6.0 Portable | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    PhotoCartoon Professional v6.0 Portable Názov:PhotoCartoon Professional v6.0 Portable Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:108.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-04-06 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Photo Cartoon je grafický editor, jehož hlavním účelem je poskytnout řadu filtrů, které vám pomohou přeměnit váš obrázek na kresbu, karikaturu nebo obraz. Jeho sada funkcí se však neomezuje pouze na sadu efektů, protože přichází také se sadou ovládacích prvků v ekvalizéru obrazu, které vám pomohou zlepšit kvalitu načtené fotografie.

    Funkce:

    Proměňte svou fotografii v karikaturu nebo karikaturu
    Rozložení rozhraní je jednoduché a zahrnuje velkorysou oblast náhledu, která zobrazuje načtenou fotografii. Bohužel neexistuje žádná podpora pro dávkové operace, takže budete muset zpracovávat více fotografií jednu po druhé.

    Všechny grafické filtry jsou elegantně zobrazeny vlevo a při použití kteréhokoli z nich můžete vidět, jak výstup vypadá v oblasti náhledu. K dispozici jsou filtry pro transformaci fotografií na karikatury, karikatury, akvarely nebo pastelky. Načtení některých filtrů může trvat déle než jiným.

    Upravte parametry fotografie, abyste zvýšili její kvalitu
    Grafický ekvalizér se nachází v pravé části hlavního okna, kde najdete posuvníky pro různé parametry, jako je jas, kontrast, sytost, gama a odstín. Fotografie se upravuje při posouvání posuvníku, takže můžete zobrazit náhled výsledného obrázku.

    K načtenému obrázku je také možnost přidat textové vodoznaky, což se hodí pro ochranu autorských práv. Můžete změnit barvu textu, písmo a pozadí vodoznaku. Nevýhodou je, že neexistuje možnost upravit průhlednost vodoznaku nebo překrýt vodoznaky obrázků, které jste upravili v aplikaci jiného výrobce.

    Karikaturista fotografií se základními funkcemi pro úpravy
    Photo Cartoon umožňuje poměrně rychle karikaturovat fotografii, ale neposkytuje nic, co žádný jiný spolehlivý editor fotografií neposkytuje. Opravdu umožňuje rychlé úpravy a poskytuje uspokojivou sbírku efektů, které vám pomohou transformovat fotografii, ale také postrádá několik funkcí, které její konkurenti poskytují.

    Poznámky k vydání:
    • Oficiální stránka neposkytuje žádné informace o změnách v této verzi.

    Požadavky na systém:
    - Windows 7/8/10 (32bit + 64bit)








    luboskopavol, hajan, KarelBohuslav, Doktor52, cakkarel, Tyrrky, Kubko-sk, Toasat165, bukovinsky, PeJOBr, mira999, bigsteven, Bedami,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.178 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 21:33
    sql

    TOPlist