Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Zvlastni skola / Lower Learning (2008)(CZ/EN) = CSFD 25% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Zvlastni skola /  Lower Learning (2008)(CZ/EN) = CSFD 25% Názov:Zvlastni skola / Lower Learning (2008)(CZ/EN) = CSFD 25% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:3.6 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-05-07 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Komedie Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky









    Zvláštní škola
    Lower Learning

    USA
    2008, 91 min
    Komedie
    Česká a anglická zvuková stopa
    Bez titulků


    http://www.csfd.cz/film/237206-zvlastni-skola/


    Režie: Mark Lafferty
    Námět: Shahin Chandrasoma
    Scénář: Mark Lafferty
    Kamera: David Robert Jones
    Hudba: Ryan Shore

    Hrají:
    Jason Biggs, Eva Longoria, Rob Corddry, Monica Potter, Will Sasso, Jill Latiano, Kyle Gass, Hayes MacArthur, Zachary Gordon, (Ed Helms - ), Patricia Belcher, Timothy Dowling, Erik Palladino, Ryan Newman, Gigi Goff, Jim Cody Williams, Nat Faxon, Uriah Shelton, Matt Walsh, Kiernan Shipka a další...





    Popis
    Vítejte na základní škole Geraldine Ferraro! Mezi učiteli se to hemží opilci, lenochy nebo psychotiky, děti se tu potulují bez dozoru a zoufalý zástupce ředitele Tom Willoman (Jason Biggs) se sotva drží na nohou. Když ale do školy přijíždí neskutečně přitažlivá okresní inspektorka Rebecca Seabrook (Eva Longoria Parker - ZOUFALÉ MANŽELKY), aby ji s konečnou platností zavřela, společně s Tomem zosnují plán, jak znovu získat moc nad studenty a odstranit korupcí prolezlého ředitele Billingse (Rob Corddry - THE DAILY SHOW). Nezodpovězené otázky však zůstávají... Co tak hrozného mohlo Willomanova poznamenat natolik, že je z něj teď takový trouba? Lze považovat náboje z větrových bonbonů či boxerské zápasy za vhodné vyučovací prostředky? Kolik škody může nadělat banda zdivočelých druháků? Ve vedlejších rolích ZVLÁŠTNÍ ŠKOLY - ztřeštěné komedie o trampotách a nástrahách veřejného školství se představuje Monica Potter (KAUZY Z BOSTONU) a Will Sasso (MAD TV).





    Soweek ***
    Je to šílená kravina, ale třeba právě toto vás naláká tak jako mě. Humor je zde totiž stejný jako každý jiný film, kde hraje Rob Corddry, takže vězte, že si tu nikdo servítky nebere ani před osmiletými dětmi. A právě to dělá tuto komedie mírně originální. Režisér zřejmě musel mít dosti velké koule na to aby nechal všechny herce mluvit na děti zcela sprostě. Ve světě komedií to tedy není zas až tak zbytečná záležitost a pokud tento úchylný americký humor máte rádi, radím vám, aby vám toto neuniklo mezi prsty.

    route60 odpad!
    Zvláštni magořina, Biggs je opravdu křupan ostatni (herce) nehledě, nepovedený pokus o komédii.















       
       

















    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.191 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 07:50
    sql

    TOPlist