Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ospala dira / Sleepy Hollow (1999)(CZ) = CSFD 83% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Ospala dira / Sleepy Hollow (1999)(CZ) = CSFD 83% Názov:Ospala dira / Sleepy Hollow (1999)(CZ) = CSFD 83% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:1.1 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2014-02-13 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Horor,Krimi,Mysteriozni,Thriller Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Ospala dira



    Sleepy Hollow
    Ospalá díra
    Horor / Mysteriózní / Thriller / Krimi
    USA, 1999, 105 min
    Zvuk: cz 2.0
    CSFD: http://www.csfd.cz/film/1080-ospala-dira/

    Režie: Tim Burton
    Hudba: Danny Elfman
    Hrají: (Johnny Depp - ), Christina Ricci, Miranda Richardson, Michael Gambon, Casper Van Dien, Jeffrey Jones, Richard Griffiths, Ian McDiarmid, Michael Gough, Christopher Walken, Marc Pickering, Lisa Marie, Steven Waddington, Claire Skinner, Christopher Lee, Alun Armstrong, Orlando Seale, Gabrielle Lloyd, Jamie Foreman, Layla Alexander, Martin Landau



    Obsah:
    Americký historický horror, ve kterém mladý konstábl vyšetřuje případ vražd, jenž má údajně na svědomí legendární bezhlavý jezdec Mladý newyorský konstábl Ichabod Crane je pro svou racionalitu a snahu využívat k práci moderních metod trnem v oku svým nadřízeným. Ti ho proto roku 1799 pošlou do odlehlé vesnice Ospalá díra, kde došlo již ke třem záhadným vraždám. Místní lidé věří, že mrtvého Van Garretta, jeho syna a vdovu Winshipovou, nalezené bez hlav, má na svědomí legendární bezhlavý jezdec, což byl podle legendy krutý hesenský žoldák, který bojoval během americké revoluce na straně Angličanů a před dvaceti lety zabit v lesích poblíž vesnice. Teď se prý mstí a nedá pokoj dokud nenajde svou hlavu. Crane však na legendy a přízraky nevěří a pustí se do vyšetřování. Ještě téže noci je zabit další muž a jeho osiřelý syn je odhodlán jeho smrt pomstít. Konstáblovi se snaží pomoci také dcera místního boháče Katrina Van Tessel, do které se Crane zamiloval. Poznámka soudce Philipse ho přivede k odhalení, že zavražděná vdova byla těhotná. Když se s pomocí Katriny začne orientovat v místních poměrech a vztazích a stane se svědkem toho jak bezhlavý jezdec nejprve utne hlavu Philipsovi, a poté zavraždí celou rodinu porodní báby Killianové, začne si věci dávat dohromady. Všichni mrtví měli něco společného s případem zavražděného Garretta a vdovou Winshipovou, které odkázal celý majetek. Buď byli svědky podpisu závěti nebo znali otce nenarozeného dítěte těhotné Winshipové. Crane podezírá místní elitu ze spiknutí s cílem získat dědictví po Garretovi a správně odhadne, že někdo vykopal hlavu bezhlavého jezdce a nyní ho s její pomocí ovládá. Každá další stopa ho však vede k podezření, že za vším je Katrina. Aby ji nemusel zatknout, rozhodne se odejít, cestou mu však náhoda pomůže pochopit, že všechno je jinak a dívka se ho naopak snažila ochránit. Rozhodne se vrátit a odhodlán utkat se s bezhlavým jezdcem a odhalit skutečného viníka, který stojí v pozadí celého případu.








       
       




    ONLINE











    MMasi, alex291266, lukybo, klaviatura, milanuska, Scubik,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    alienstaff
    Ratio 2.64

    Member+

    21/02/2017 19.22.24


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.257 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 15:09
    sql

    TOPlist