Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Muv-Luv - Collection (Muv-Luv+Muv-Luv Alternative+Muv-Luv Total Eclipse Series+Muv-Luv Side Stories)(JP+EN)(Visual Novel) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Muv-Luv - Collection (Muv-Luv+Muv-Luv Alternative+Muv-Luv Total Eclipse Series+Muv-Luv Side Stories)(JP+EN)(Visual Novel) Názov:Muv-Luv - Collection (Muv-Luv+Muv-Luv Alternative+Muv-Luv Total Eclipse Series+Muv-Luv Side Stories)(JP+EN)(Visual Novel) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:27.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-09-29 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Animovany,Romanticky,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky









    Muv-Luv Universe



    Muv-Luv Trilogy
    Muv-Luv Total Eclipse
    Muv-Luv Side Stories






                 
    Vývojár: age
    Rok Vydania: Japonsko, 2003-2016
    Dabing: Japonský
    Text: Anglický
    Žáner: Animovaný / Romantický / Sci-fi / Mecha / Psychologický / Akčný
    Dĺžka: 45h + 55h + 44h + 9h + 38h + 8h



    Systémové požiadavky:

    Recommended:
    OS *: Windows 8.1, Windows 10
    Processor: Windows 8.1 / 10
    Tablets - Intel Atom Z, Microsoft Surface Pro 4, Samsung Galaxy Book
    Memory: 2 GB RAM
    Graphics: 16:9 high resolution display
    Storage: 4 GB available space






    Popis:


    Muv-Luv Extra:

    Shirogane Takeru is a typical high school student with a lazy attitude and a love for the virtual reality mecha battle game Valgern-on. Even though he didn't really want it, he is popular in school mainly due to his daily fights with his osananajimi (Sumika) attracting too much attention. His life takes an unexpected turn when he finds a girl (Meiya) he doesn't remember ever meeting in his bed one morning. That girl is later revealed to be the heiress of one of the biggest zaibatsu. She immediately moves to his house and starts changing his life for the good with her one-track-mind and unlimited resources...

    Muv-Luv Extra, the main part of Muv-Luv, takes place in the same world (and general area) as Kimi ga Nozomu Eien and Kimi ga Ita Kisetsu. The Sky Temple family restaurant is mentioned and visited, and Suzumiya Akane makes an appearance.

    Muv-Luv Alternative:

    "A destiny tossed about, in an insane world---
    A flame of life blazing forth, in a dying world---
    And now, one more future that is spun---

    This is the alternative ending unable to be told before:
    A very great, a very tiny, a very precious...
    Tale of love and courage."

    Muv-Luv Alternative continues the story of Shirogane Takeru after the events of the original Muv-Luv. This is a tale of a love so deep it breaks all barriers; about courage in the face of adversity and overcoming hardships. Takeru encounters insurmountable odds while his entire world is turned upside down around him.





    Screeny:





    Muv-Luv - Universe


    Tak ako nahodený Steins;Gate aj Muv-Luv je "vizuálna novela". Kto sa chce o nich dozvedieť podrobnejšie stačí nazrieť do Steins;Gate uploadu alebo si vyhľadať na nete.

    Tento upload je narozdiel od Steins;Gate len v anglickom jazyku, ako vlastne všetky zvyšné novely, keďže Steins;Gate je myslím jediná preložená VN do češtiny.

    Tým pádom rátam, že toto bude veľmi "niché" upload ale dúfam, že anglicky rozumiaci borci tomu dajú šancu ako kedysi ja pred vyše desiatimi rokmi.

    Muv-Luv Trilogy je jedna z najlepšie hodnotených a najpopulárnejších noviel vo VN svete. Tento upload obsahuje aj iné príbehy z tohto univerza ale základom ostáva táto trilógia, čiže ak skúsite niečo z tejto zbierky určite vyskúšajte Muv-Luv a hlavne Muv-Luv Alternative kde Alternative je o niekoľko tried vyššie a završuje tento príbeh.
    Odporúčam ísť úplne naslepo a nepreskakovať žiadne časti/diely pre najlepší zážitok. K tejto Trilogy som pridal aj DC patch, ktorý tieto novely zbaví cenzúry a pár scén teda bude 18+. Jedna z týchto scén je podstatná pre Alternative avšak aj bez patchu je táto scéna obsiahnutá, len nie v tak explicitnej grafickej podobe.


    Ak by bol problém zo spustením nejakej novely, hľadajte v danom priečinku. Viem o dvoch kde treba spustiť registry file.
    Na záver dodám, komu vadí rozlíšenie noviel, stiahnite si "Magpie" free upscaling program. Tento program vám to krásne upscale-ne do rozlíšenia vášho monitoru.


    Príjemný zážitok.







    martinjc, Sephriroth,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.266 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 07:27
    sql

    TOPlist