Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů / Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)(CZ/EN)[UHD Blu-ray][HEVC][2160p][TrueHD.7.1] = CSFD 87% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů / Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)(CZ/EN)[UHD Blu-ray][HEVC][2160p][TrueHD.7.1]  = CSFD 87% Názov:Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů / Star Wars: Episode VI - Return of the Jedi (1983)(CZ/EN)[UHD Blu-ray][HEVC][2160p][TrueHD.7.1] = CSFD 87% Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:UHD Filmy - Velikost:48.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-05-26 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner:Akcni,Dobrodruzny,Fantasy,Sci-Fi Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Star Wars: Epizoda VI - Návrat Jediů


    Jazyk: CZ/EN
    Titulky: CZ(forced)/CZ/EN
    Video:
    Video #0: HEVC at 42.0 Mb/s
    Aspect  : 3840 x 2160 (1.778) at 23.976 fps
    Audio:
    Audio #0: MLP FBA at 4 030 kb/s
    Infos   : 8 channels, 48.0 kHz

    CSFD: https://www.csfd.cz/film/6474-star-wars-epizoda-vi-navrat-jediu/prehled/
    IMDB: https://www.imdb.com/title/tt0086190/
    Délka: 2h 14min
    Rok vydání: 1983
    Žánr: Sci-Fi / Fantasy / Dobrodružný / Akční

    Popis:
    Luke Skywalker nechce nechat svého přítele Han Sola uvězněného v karbonitu, a proto přilétá na svou rodnou planetu Tatooine, aby ho zachránil. Solo je teď v rukou Jabby Hutta, který Sola získal z rukou lovce, Boba Fetty. O záchranu Sola se však pokusila i princezna Leia se svými přáteli. Bohužel neuspěli a jsou také v držení odporného Jabby. Luke se nechá Jabbovými poskoky naoko chytit a ve chvíli, kdy mají být on a jeho přátelé předhozeni pouštnímu monstru, všechny osvobodí. Luke následně odlétá na planetu Dagobah, kde vyhledá starého mistra Yodu. Luke po něm chce dokončení výcviku, místo toho se však od umírajícího Yody dozvídá, že je hotovým Jediem. Yoda také Lukovi oznámí, že je poslední nadějí Jediů při boji s Temnou sílou a jejími představiteli, Darth Vaderem (Lukův otec) a císařem Palpatinem. Po smrti Yody se Lukovi zjeví Obi-Wan a oznámí mu, že princezna Leia je ve skutečnosti jeho sestrou. Císař zatím dokončuje novou bitevní stanici, Hvězdu smrti. S ní hodlá úplně rozdrtit povstalce a donutit Luka, aby přešel na jeho stranu. Společně s Lukovým otcem, Darth Vaderem, by pak byli navěky neporazitelní. Luke se vrací za svými přáteli a společně s nimi plánuje útok na Hvězdu smrti. Plán je jednoduchý – část povstalců vedená Solem se má vylodit na měsíci Endoru, kde je ovládací stanice ochranného štítu Hvězdy smrti. Solo se svými lidmi má tuto stanici zničit, a tím Hvězdu připravit o její ochranu. Toho mají využít letecké jednotky povstalců a mají na Hvězdu smrti zaútočit a zničit její energetické zdroje...

       
       
    Screen:















    Vantri, martinjc, paarek, Martty,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Lucia1983
    Ratio 13.47

    Member+

    06/06/2023 21.04.10
    poprosim seed na vsetky tieto torrenty

    4
    Flasher
    Ratio 0.65

    Clen

    27/05/2023 04.32.17
    Jo, to by bylo super, kdyby si pridal i zbytek v maximalni 4K bluray kvalite!

    A nemas v nejlepsi kvalite i animovany serial Star Wars Clone Wars? Ten je taky hodne povedenej. 7. rada je i ve 4K a DV.

    4
    Obi-Two
    Ratio 0.14

    Clen

    26/05/2023 16.49.53
    Pridas i v remux kvalite SW 7-9, Solo a Rogue One? Porad to je Star Wars, kde hraji puvodni herci, jenom ne tak povedeny ale zase to ma o dost lepsi vizual. Tady z toho neni nic.


    --------------
    >> 26/05/2023 22.31.51
    UPLOADER: Možná, ješte se rozmyslím


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.366 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:02
    sql

    TOPlist