Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ashampoo Burning Studio v.21.6.0.60 (CZ/SK) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

        Ashampoo Burning Studio v.21.6.0.60 (CZ/SK) Názov: Ashampoo Burning Studio v.21.6.0.60 (CZ/SK) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:215.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-05-01 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: Cz,Sk,De,En...
    Licence: Crack
    Verze: 21.6.0.60
    Minimalní konfigurace: Windows® 10, Windows® 8, Windows® 7





    Ashampoo Burning Studio 21 je multimediální génius pro vaše filmy a fotografie, číslo jedna pro vypalování, zálohování a konvertování souborů! Vypálí vaše soubory, filmy a hudbu na jakékoliv CD, DVD nebo Blu-ray disky. Je to jednoduché, rychlé a bezpečné! Vypalujte data, vytvářejte audio CD, vytvářejte zálohy nebo produkujte své vlastní slideshow - možnosti jsou nekonečné. Dokonce i pokročilé projekty jako video DVD nebo animovaná menu s výběrem scén je otázka několika minut.

    Novinky!

    nové navigační rozhraní
    přenos z jedné programové části do druhé- místo běžného menu
    podrobné popisy funkcí
    nový panel oblíbených položek
    tlačítko domů – zpět na úvodní stránku
    přepínač do tradičního stylu nabídky Burning Studio
    přenos z jedné programové části do druhé- místo běžného menu

    Jednoduchý, ale na funkce bohatý vypalovací software

    Vše je navrženo podle tří logických kroků: vyberte soubory, vyberte operaci, vyberte cíl. Rychle vytvoří video DVD s animovanou nabídkou.
    Zálohuje sbírky fotografií na více discích.

    Vytvořte si snadno své vlastní filmy a prezentace

    Burning Studio 21 prostříhá filmy, přidá úvody a to pouhými několika kliknutími.
    Nesprávná videa lze nyní okamžitě otáčet.
    Lze tvořit prezentace s hudbou na pozadí.
    Lze navrhnut jednotlivé obaly zvukových disků CD a můžete použít fascinující mozaiku nebo mnoho šablon.

    Zálohy podle plánu

    Už nemusíte vypalovat soubory na CD nebo DVD či Blu-ray, ale můžete využít zálohování v Burning Studio 21, které Vám připomene zálohovat důležitá data lokálně a program vám může dokonce připomenout, kdy je třeba provést další zálohu! Správa záloh je stejně jednoduchá díky obnovení a aktualizaci archivu jedním kliknutím. A nebojte se, pokud se vaše soubory nevejdou na jeden disk. Naše technologie pro překlenutí disku se o to postará a automaticky rozloží vaše archivy do několika svazků, spolu s ochranou komprese a heslem pro větší bezpečnost!

    Odpočiňte si a poslouchejte hudbu a zvukové knihy na autorádiu

    Při vypalování disků pro autorádio je rozhodující výběr správného formátu nebo ztratíte pořadí skladeb nebo skončí s diskem, který nelze přehrát. Díky více než 1800 předvolbám a profilům pro všechna běžná autorádia budou vaše disky fungovat tak, jak očekáváte na jakémkoli zařízení. Program také podporuje emulátory CD přehrávačů s více disky a funkce ekvalizéru i normalizace. Píseň nebo audioknihu, Burning Studio 21 nabízí nejlepší zážitek z poslechu vašich skladeb na cestách - a ve správném pořadí!

    Ripujte hudební disky a vypalujte zvukové soubory

    Potřebujete extrahovat zvuk z hudebních CD? Inteligentní funkce kopírování disků v programu Ashampoo Burning Studio 21 extrahuje zvuk z hudebního disku během několika minut! Umělec a žánr jsou automaticky rozpoznáni, není třeba ručně zadávat. Proměňte zvukové disky CD na vysoce kvalitní zvukové soubory se smysluplnými názvy souborů a vyberte si z celé řady různých formátů! Přirozeně pak můžete své soubory proměnit na hudební disky spolu s úpravami ekvalizéru a hlasitosti pro ještě lepší zvukový zážitek a přidat vlastní návrhy obalů. To zní dobře? To je!

    Správný formát pro každý film

    Vytváření a vypalování filmů na vašem PC je jedním ze silných obleků Ashampoo Burning Studio 21! Aby byly filmy kompatibilní s maloobchodními přehrávači, musí být převedeny do vhodného formátu. Burning Studio vás pokrylo MPEG4, H.264 a AAC a zvukovými formáty jako MP3, WMA, OGG a dalšími. Vypalování všeho, od jednoduchých mobilních nahrávek až po ambiciózní amatérské filmy, bezpečně a ve velkém stylu s Burning Studio 21!








    cambaca, zakola, mirek1730, PeJOBr, Jozef017, Premca, mira999, sarisanski, skalagnit, Rojak, Araghor, Tukkess, Ivan1972, antonek, kari1989, Rocker1402, Rocker1402, ladislavvalika, ladislavvalika, ladislavvalika, bignorbi, wlkmil, davulka, jirv, REGULUSTOR, Zdnek1, tracker1, MajorZeman007, MajorZeman007, koto1, ichacek, ichacek, MartinZetek, LuborK, pajazaza, karelslansko,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    patoxfultonewia
    Ratio 0.52

    Clen

    03/01/2021 15.51.42
    ako to mam nainštalovať ? treba vložiť ten crack tam kde som to nainštaloval ?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.133 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:44
    sql

    TOPlist