Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Graham Masterton - Katie Maguireova - serie (2014-2018)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

        Graham Masterton - Katie Maguireova - serie (2014-2018)(CZ) Názov: Graham Masterton - Katie Maguireova - serie (2014-2018)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:11.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-03-21 Peerov:6 (Seed: 6, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: cz
    Formát dokumentu: epub
    Krátký popis: detektivky

    Graham Masterton
    Katie Maguireová 6 dílů
    2014-2018. HOST

    01 Bílé kosti 2014
    Jednoho deštivého listopadového rána vydá pole na Meagherově farmě kosti jedenácti žen.
    V této části Irska jsou neoznačené hroby běžné. Tyto kosti se však datují do roku 1915, do doby dlouho předtím, než začal konflikt mezi katolíky a protestanty. A co víc, zdá se, že jejich kat odvedl velice pečlivou práci. Ženy byly téměř jistě zaživa staženy z kůže.
    Inspektorka Katie Maguireová z Corku je na mrtvá těla zvyklá. Ale tohle je hotová řezničina. Její tým je přesvědčen, že je to jen mrhání časem, že nemá cenu zabývat se dávno mrtvými ženami. Avšak Katie je rozhodnutá pomoci jim dojít spravedlnosti.
    A pak se ztratí mladá americká turistka a její kosti, pečlivě zbavené masa, jsou nalezeny na stejné farmě. Katie se bude muset vypořádat nejen s dávnými zločiny, ale i s jejich hrůznou ozvěnou v přítomnosti. Podaří se jí vyřešit rituální vraždy spáchané před desítkami let, než brutální vrah udeří znovu?

    02 Rozbití andělé 2015
    Hradba mlčení skrývá tajemství, jemuž se nechce věřit.
    Jednoho chladného jarního rána najdou dva rybáři ranec hadrů plovoucích na řece Blackwater v Corku. Jde o mrtvolu otce Heaneyho, bývalého učitele hudby na místní chlapecké škole. Má svázané ruce a nohy a na krku stopy po škrcení drátem. A co hůř, je vykastrovaný.
    Případ místní komunitu hluboce zasáhne a inspektorka Katie Maguirová se ocitne pod velkým tlakem, aby ho co nejrychleji vyřešila. Jenže pak je nalezen další zavražděný kněz…
    Katie objeví důkazy, že v sirotčinci Sv. Josefa došlo ke zlověstnému spiknutí, pokud však ve vyšetřování zajde příliš daleko, přivolá na sebe hněv katolické diecéze. Jestliže chce chytit vraha dřív, než znovu udeří, bude muset čelit církevní hierarchii a prolomit hradbu mlčení, která už desetiletí skrývá strašlivé tajemství.

    03 Červěná lucerna 2016
    Má komisařka Katie Maguirová hledat vraha, když si zavražděný trest zasloužil?
    Na zakrvácené matraci ve špinavém bytě v Corku leží mrtvý muž. Někdo na něj zblízka vystřelil a zohyzdil tak jeho tvář k nepoznání. Katie Maguirová však brzy zjistí, o koho se jedná: je to Mawakiya, nigerijský pasák, který pracoval pro šéfa obchodu s bílým masem Michaela Gerretyho, jehož se Katie roky neúspěšně snažila dostat do vězení. Ví, že její povinností je dopadnout vraha. Ale Mawakiya byl zlý člověk, který prodával mladé dívky. Město je bezpečnější, když je mrtvý. Pak je ovšem zavražděn další pasák a Katie se musí rozhodnout: Je toto konání samozvaných strážců spravedlnosti přípustné? A jak je zastavit?

    04 Výkupné pro krále 2017
    Je slunná sobota a irská svatba je v plném proudu. Opilí strýčkové si připíjejí na nevěstu. Gaelská kapela vesele vyhrává. Svatební hostina má však už brzy hrozivě skončit. Ze spodního patra svatebního dortu se totiž na novomanžele šklebí uříznutá hlava místního cukráře. Katie Maquirová nemá žádná vodítka - dokud za děsivých okolností nezmizí další místní podnikatel. Zdá se, že vraždy odkazují na Velekrále Erinu, děsivý gang vyděračů a mučitelů. Jsou to nebezpeční lidé a nezastaví se před ničím, aby Katie svedli ze stopy...

    05 Krvavé sestry 2017
    Irské řádové sestry potřebují ochranu Katie Maguirové.
    V domě s pečovatelskou službou na předměstí Corku někdo ve spánku udusí starší jeptišku. Další sestra je zanedlouho nalezena mrtvá na břehu řeky Butlerstown.
    Souvisí tyto hrůzné činy s nálezem dětské čelisti v zahradě kláštera? Katie Maguirová je na stopě padesát let starého tajemství, které by ji mohlo přivést k vrahovi. Pokud ovšem vrah nenajde Katie a její vlastní tajemství jako první.

    06 Pohřbení 2018
    Katie Maguirová ví, že v této části Irska nezůstane minulost nikdy pohřbená navždy.
    Už šestá kniha s neohroženou rusovlasou komisařkou Katie Maguirovou čtenáře opět přivádí do irského Corku a okolí, kde má policie stále plné ruce práce. V městečku Blarney se ve starém dělnickém domku najdou pod podlahou pohřbená čtyři těla. Oběti byly zřejmě zastřeleny již někdy ve dvacátých letech minulého století a každá z nich má ránu po výstřelu v týlu, což vyšetřovatelům napovídá, že by v jejich popravě mohla mít prsty IRA. Jenomže dávné vraždy nejsou jedinou starostí mladé komisařky: při stíhání prodejců pašovaných cigaret dostane Katie zásah na nejcitlivějším místě — v soukromém životě. Komisařka se musí rozhodnout, jak ochránit své nejbližší v prostředí, kde si není jistá, komu může věřit.








    Tondik2, SIXIIS, gard66, brou123, mesic, exorcism, adminsys32,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Čurak22
    Ratio 0.18

    VIP

    02/02/2023 17.59.49
    Prosím o seed....děkuji mooooc


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.583 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:51
    sql

    TOPlist