Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

J.R.R. Tolkien - Trilogie Pan prstenu a Hobit (2013-2014)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

     J.R.R. Tolkien - Trilogie Pan prstenu a Hobit (2013-2014)(CZ) Názov: J.R.R. Tolkien - Trilogie Pan prstenu a Hobit (2013-2014)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:4.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-09-12 Peerov:34 (Seed: 34, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Originalny nazev: Tolkien J.R.R - Trilogie Pán prstenů a Hobit
    Rok vydani: 2014 a 2013


       
       


    Pán prstenů 1 – Společenstvo Prstenu (2014)



    Nezkrácená audiokniha.
    Přeložila Stanislava Pošustová.
    Hudba Jan Koukal.
    Hrají Jan Koukal a Pavel Hlaváček.
    Odpovědná redaktorka Karolina Srncová
    Režie Alexandra Bauerová.

    Čte Aleš Procházka.

    Nahrávku vyrobilo vydavatelství Tympanum s. r. o. v roce 2014. Vydalo Tympanum v roce 2014 (mp3, 21 hod. 24 min.).

    V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem. Spojené armády lidí a elfů nakonec Saurona porazily a prsten mu odňaly, tato magická věc se však ztratila, aby po mnoha letech padla do rukou Bilba Pytlíka. Trilogie Pán prstenů vypráví o nebezpečné cestě Bilbova příbuzného Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány. (anotace vydavatele)


    Pán prstenů 2 – Dvě věže (2014)



    Nezkrácená audiokniha.

    Režie Alexandra Bauerová.
    Čte Aleš Procházka.

    Natočeno 2014. Vydalo Tympanum 1. 9. 2014 (mp3, celkem 20 hod. 4 min.).


    V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem. Spojené armády lidí a elfů nakonec Saurona porazily a prsten mu odňaly, tato magická věc se však ztratila, aby po mnoha letech padla do rukou Bilba Pytlíka. Trilogie Pán prstenů vypráví o nebezpečné cestě Bilbova příbuzného Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.

    Dvě věže jsou pokračováním audioknihy Společenstvo Prstenu, v němž sledujeme osudy jednotlivých členů rozpadlého Společenstva. Hobiti Frodo a Sam s Prstenem putují na vlastní pěst do říše Temného pána, zatímco druhé dva hobity, Pipina a Smíška unášejí skřeti, jimž jsou v patách elf Legolas, trpaslík Gimli a člověk Aragorn. Nad celou Středozemí se stahují mračna a nepřítel se snaží všemožně nahlodat odhodlání těch, kteří stojí proti němu.


    Pán prstenů 3 – Návrat krále (2014)



    Nezkrácená audiokniha.
    Režie Alexandra Bauerová.
    Čte Aleš Procházka.

    Natočeno 2014. Vydalo Tympanum 18. 11. 2014 (MP3, 17 h 43 min).

    Jeden prsten vládne všem, Jeden jim všem káže,
    Jeden všechny přivede, do temnoty sváže
    v zemi Mordor, kde se snoubí šero se šerem…V dávných dobách vykovali elfští kováři prsteny moci, netušili však, že Temný pán Sauron dal vyrobit ještě Jeden prsten, který měl vládnout všem. Spojené armády lidí a elfů nakonec Saurona porazily a prsten mu odňaly, tato magická věc se však ztratila, aby po mnoha letech padla do rukou Bilba Pytlíka. Trilogie Pán prstenů vypráví o nebezpečné cestě Bilbova příbuzného Froda, který musí opustit ospalou vesničku Hobitín v Kraji a vydat se na nebezpečnou cestu přes celou Středozem k Puklinám osudu, aby zničil Prsten, a zmařil tak Sauronovy temné plány.
    Pokračování audioknih Společenstvo Prstenu a Dvě věže. V závěrečné části proslulé trilogie konečně nastává čas, v němž budou vybojovány bitvy mezi dobrem i zlem: mezi armádami na bitevních polích i v srdcích jednotlivců.


    Hobit (2013)



    Z anglického originálu The Hobbit přeložil František Vrba.
    Hudba Jan Koukal, hrají Jan Koukal a Pavel Hlaváček.
    Hudební režie Pavel Štěpánek.
    Ilustrace a desing obalu Ondřej Fučík.
    Odpovědný redaktor Martin Urbánek.
    Režie Pavel Musil.

    Čte Vladimír Kudla.

    Vydalo Tympanum s.r.o. v listopadu 2013 (mp3, celkem 12 hod. 28 min.).

    Nejpopulárnější kniha geniálního fantasy spisovatele J. R. R. Tolkiena. Hobit je v prvním plánu pohádkový příběh o velké cestě čaroděje Gandalfa, družiny trpaslíků a hobita Bilba Pytlíka za pokladem střeženým drakem Šmakem. V plánu druhém je to ovšem jeden z prvních kamenů rozsáhlého a světoznámého cyklu příběhů, legend a mýtů z dávné Středozemě, které svého autora proslavily po celém světě. Knihu Hobit vydal Tolkien v roce 1937 – vcelku bez většího zájmu. Ani on sám nejspíš netušil, že se pro něj i pro budoucí čtenáře stane vstupní branou do fascinujícího světa Středozemě, který se o dvacet let později stane dějištěm mytického souboje Dobra a Zla – války o Prsten moci, jež zachytil v eposu Pán prstenů. (anotace)









    milan159, Shark26, pepa49, jardakol, Drago_nui, Adnay, mm72, JamesBong, lenoch2020, radkarpat, myeman, dafnyx, adammko2001, pitomec, jabcak9, Jaryn78, misky20, Witto150, vandam, IpesI, stetson2020, haseki, Trismegistos, Luba1963, bimbidus87, Michaela-Mei, exeter11, Marv1, Elryx, PainPaul, ROMANV1965, TonoAha, myshos66, jakhad,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.291 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:21
    sql

    TOPlist