Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Posledni sezona E01-E10 (CZ)[TvRip] = CSFD 48% | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

        Posledni sezona E01-E10 (CZ)[TvRip] = CSFD 48% Názov: Posledni sezona E01-E10 (CZ)[TvRip] = CSFD 48% Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Seriál - Velikost:4.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-02-26 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner:Drama,Sportovni Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Jazyk: CZ
    Titulky: NE
    Odkaz na CSFD: https://www.csfd.cz/film/224122-posledni-sezona/prehled/
    Odkaz na info o seriálu: https://www.ceskatelevize.cz/porady/1176063691-posledni-sezona/
    Rok vydání: 2006
    Délka: 10x50min
    Žánr: sportovní seriál
    Obal:



    Seriál Poslední sezona je příběhem profesionálního hokejisty, který končí úspěšnou kariéru v NHL a vrací se do vlasti. Má slávu, má peníze, je na celý život zajištěn, nic nebrání tomu, aby opustil divoký svět ledního hokeje a konečně žil klidný, šťastný, spokojený život se svou rodinou a přáteli. Lidský osud se však málokdy ubírá jasně vytyčeným směrem. V lidské povaze je naopak zakódováno šlapat tou nejobtížnější cestou. Ani tak silný člověk, jakým je špičkový sportovní profesionál, se nemůže vyhnout poznání, že poslední sezona je tou vůbec nejtěžší, že její zápasy bolí nejvíce, že lidský osud je mnohem složitější a záludnější než všechna lidská přání a představy. Takové poznání se nevyhne ani ostatním postavám vyprávění, mužům i ženám, jejichž životy se tím či oním způsobem protínají na zářící ploše ledové arény.

    Desetidílný televizní seriál Poslední sezona je situován do atraktivního prostředí vrcholového hokeje. Jde o tradiční český fenomén, hokej je u nás druhým nejpopulárnějším sportem. V Česku jde v jistém směru o kultovní záležitost, v minulosti s takřka politickým nábojem. Dokáže na vrcholné úrovni vyvolávat masové emoce a rozdělovat zaryté příznivce i náhodné fanoušky na nesmiřitelné tábory. Největší hvězdy tohoto sportu dokáží vzbuzovat proměnlivé vášně od zbožňování k naprostému zatracení. O popularitě hokeje svědčí trvalý zájem publika i médií, a to nejen o domácí soutěže, ale i o uplatnění našich největších hvězd v nejprestižnější světové soutěži NHL. Obrovský ohlas úspěchů národních týmů českých hokejistů ukazuje na širokou popularitu hokeje napříč generacemi i sociálními vrstvami, navíc se jedná o sport pozitivně vnímaný ženami. Všechny tyto skutečnosti zakládají širokou cílovou skupinu potenciálních diváků a tvoří předpoklad vysoké sledovanosti seriálu s tímto námětem.

    Málokdo věřil tomu, že se podaří získat hvězdy NHL do hokejově laděného seriálu České televize Poslední sezona. Po měsících složitých jednání a koordinací časových harmonogramů hokejových hvězd a hereckých celebrit se nakonec v úterý 2.srpna všichni sešli v liberecké Tipsport aréně, aby před televizními kamerami sehráli za bouřlivého skandování rozhodující utkání. Do Liberce kvůli této show přijelo více než šest tisíc diváků, desítky novinářů a fotoreportérů. Hala byla v obležení. Málokdo ale ví, že celé utkání vedle seriálového štábu také zaznámenával přenosový vůz České televize, který se proslavil svojí profesionalitou při přenosech z pražského MS v hokeji. V seriálu totiž nesmí být nic amatérského, ani televizní přenos hokeje.


    Seznam epizod
    Epizoda 1 (E01) (2006)
    Epizoda 2 (E02) (2006)
    Epizoda 3 (E03) (2006)
    Epizoda 4 (E04) (2006)
    Epizoda 5 (E05) (2006)
    Epizoda 6 (E06) (2006)
    Epizoda 7 (E07) (2006)
    Epizoda 8 (E08) (2006)
    Epizoda 9 (E09) (2006)
    Epizoda 10 (E10) (2006)




       
       








    radkarpat, hudrbica, Trip77, pepaj,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.264 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:14
    sql

    TOPlist