Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Vladimir Slechta - serie Vsechno na Mars - Oggerd (1999-2017)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

        Vladimir Slechta - serie Vsechno na Mars - Oggerd (1999-2017)(CZ) Názov: Vladimir Slechta - serie Vsechno na Mars - Oggerd (1999-2017)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:210.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-04-12 Peerov:2 (Seed: 1, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Název: Série Všechno na Mars - Oggerd
    Jazyk: česky
    Autor: Vladimír Šlechta
    Roky vydání: 1999 - 2017
    Formát dokumentu: .rtf, .mobi, .epub
    Popis:
    Druhá polovina 23. století, dvě stě let po Apokalypse. Evropa je stále ještě zničená totální válkou, z větší části vylidněná. Věda se stala magií, určenou zasvěceným. Po dlouhém období chaosu, kanibalismu a lokálních válek se zde stabilizovala civilizace, hodná toho jména. V pustinách, ale i na stránkách zakázaných knih, přetrvávají technologické anomálie, pozůstatky zaniklé civilizace 21. století. Tyto anomálie, zvané také „střepy z Apokalypsy" někdy skrývají úžasné bohatství v podobě technologických návodů, jindy zase smrtelnou hrozbu pro budoucí osadníky. Zkoumáním anomálií se zabývá trojice hrdinů: kyborgizovaný válečník Oggerd, technolog Hal Hargo a vyjednavač Gowery.

    1. Střepy z Apokalypsy (2010)
    Zkoumáním anomálií se zabývá trojice hrdinů: kyborgizovaný válečník Oggerd, technolog Hal Hargo a vyjednavač Gowery. Ani jeden nemá samostatně šanci na úspěch, společně však tvoří silný tým. Někdy to mají lehké, prostě jdou a bojují. Obvykle však musí nejprve rozplést předivo mýtů, aby zjistili, proti čemu a proti komu vlastně stojí.


    2. Ostří ozvěny (1999)
    Okcianové útočí na výspu civilizace, pevnost Holztürme. Bojovník Oggerd Orlosup, herold Pěnkavka Gowery a technolog Hal Hargo doprovázejí karavanu s potřebným materiálem. Podaří se jim odrazit jejich první útok. Jenže… Kdo jsou okcianové? Proč se snaží zničit lidi? Jsou inteligentní? A jakou roli v tom všem hraje podivná hora Tanečník?


    3. Kyborgovo jméno (2003)
    Říká se, že Oggerd není člověk, ale kyborg, kybernetizovaný organizmus. Říká se, že kdo zaútočí na Bludnou loď, ten zemře. Říká se toho spousta. Ale ve světě po druhé energetické válce, kde na troskách atlantické civilizace prosazuje své zákony germánské Císařství, jsou slova pořád jen slova. A před kulkou vás neochrání. Mise u krutého Pohraničí se pro majora císařské armády Oggerda zvaného Orlosup, vyjednavače Pěnkavku Goweryho a čaroděje-technologa Halgerda Harga změní v zoufalý boj o přežití.


    4. Projekt Berserkr (1999)
    Svět po druhé energetické válce se po vyčerpání téměř všech zdrojů energie vrátil do středověku. Neustálé místní války zrodily nové povolání herolda – vyjednavače, který jako pracovní nástroj používal slovo a bílou vlajku. Pěnkava Gowery, který pocházel z města Parag na řece Moldava v regentství Boioheim, patřil mezi nejlepší vyjednavače. To však platilo pouze do bitvy na řece Laramise, kde mu zabili děvče a v následném boji se proměnil v berserkra…


    5. Keltská brána (2012)
    Po nekonečných válkách zavládlo Století míru, které už trvá šest let.
    Pro Oggerda však (jak říká jeho přítel Gowery) „není míru pod lipami“.
    Jeho tým je znovu shromážděn a odeslán do nitra vylidněné Evropy, aby tam odkryl tajemství další předapokalyptické anomálie.


    6. Lovci přízraků (2015)
    Měla to být "dovolená u moře". Tak jsem si to alespoň představoval. Na cestě do Anatarchonne jsme však našli tělo zavražděného velitele místní vojenské posádky. Objasnění vraždy se rázem stalo prioritou číslo jedna.


    7. Já, Gowery (2017)
    Příběhy: "Zákon smečky", "Rýnský cedník" a "Kočičí dvířka"








    micace,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    gurp
    Ratio 2.94

    Member+

    12/04/2019 15.06.51
    Dík  


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.275 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:11
    sql

    TOPlist