Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

ABBYY FineReader 15.0.113.3886 Corporate Viacjazycny+Crack | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    ABBYY FineReader 15.0.113.3886 Corporate Viacjazycny+Crack Názov:ABBYY FineReader 15.0.113.3886 Corporate Viacjazycny+Crack Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:462.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-30 Peerov:12 (Seed: 12, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    FineReader PDF umožňuje odborníkom maximalizovať efektívnosť digitálneho pracoviska. Vďaka najnovšej technológii OCR založenej na AI ABBYY, FineReader uľahčuje digitalizáciu, načítanie, úpravu, ochranu, zdieľanie a spoluprácu na všetkých druhoch dokumentov v rovnakom pracovnom toku. Teraz sa pracovníci v oblasti informácií môžu ešte viac zamerať na svoje odborné znalosti a menej na administratívne úlohy.
    Program ABBYY FineReader 15 zachováva všetky pôvodné formáty a rozpoznáva tabuľky a grafy s ešte väčšou presnosťou. Spracovanie na pozadí, rýchlejšie načítanie obrázkov a automatizácia jedným kliknutím urobia viac práce, oveľa rýchlejšie, zatiaľ čo nástroje na overenie a úpravy zefektívňujú kontrolu a úpravu výsledkov OCR.
    Okrem toho predbežné spracovanie obrázkov optimalizuje prevod digitálnych obrázkov a nová textová extrakcia ťahá sekcie obsahu na opätovné použitie inde.
    Použite svoj digitálny fotoaparát alebo mobilný telefón ako prenosný „skener“ na zachytenie textu z tlačených dokumentov, kníh a novín. Rovnako ako z bannerov, plagátov a iných médií.

    Potom pomocou aplikácie ABBYY FineReader 15 skonvertujte obrázky z fotoaparátu na elektronické textové súbory na úpravu, archiváciu, vytváranie nových dokumentov a ďalšie účely.
    Upravte naskenovaný dokument alebo obrázok PDF. Úpravy a vytváranie nových dokumentov založených na papierových alebo obrázkových origináloch. Schopnosť FineReadera premeniť dokumenty, aj keď zložité ich rozloženie, na editovateľné súbory vám ušetrí značné množstvo času a námahy.
    Vyhľadávajte a archivujte dokumenty. Aplikácia ABBYY FineReader 14 vám tiež umožňuje transformovať informácie zachytené v papieri alebo obrázkoch na digitálny obsah, ktorý je možné vyhľadať, a je možné ho vyhľadávať.
    Výpis informácií z papierových originálov. Rýchly prístup k obsahu zachytenému v súboroch PDF a skenovaní. Okamžite kopírujte a citujte časti obsahu vrátane textu, tabuliek alebo obrázkov.

    Vlastnosti:
    ÚPRAVA A ORGANIZOVANIE PDF
    Ušetrite čas a námahu jednoduchým a produktívnym používaním a finalizáciou dokumentov. Pracujte s akýmkoľvek dokumentom (či už bol vytvorený digitálne alebo konvertovaný z papiera) rovnakým spôsobom. Pristupujte k textom, tabuľkám a celému rozloženiu PDF a upravujte ich bez ďalších krokov prevodu.

    Zobrazenie, navigácia a usporiadanie súborov PDF
    Prechádzajte stránkami, komentármi a metadátami. Vyberte si pohodlný režim prezerania podľa vašich preferencií pri čítaní. Pridanie, odstránenie, zmena usporiadania, rotácia a orezanie stránok. Zlúčenie dokumentov do jedného dokumentu PDF

    Informácie o opakovanom použití z súborov PDF
    Text a tabuľky môžete extrahovať (kopírovať a prilepovať) priamo z ľubovoľného súboru PDF pri zachovaní formátovania - iba niekoľkými kliknutiami. Skontrolujte a aktualizujte metadáta a overte digitálne podpisy, aby ste zaistili autentickosť a integritu dokumentu.

    Načítanie informácií z ľubovoľného druhu PDF
    Vyhľadajte informácie rýchlo a ľahko, dokonca aj v naskenovaných PDF, pomocou fulltextového vyhľadávania kľúčových slov a záložiek. Po otvorení dokumentu FineReader PDF automaticky zistí dokumenty PDF bez prehľadávania a okamžite použije OCR (Optical Character Recognition), aby ich bolo možné prehľadávať.

    Správa a prispôsobenie dokumentov PDF pre konkrétne pracovné postupy
    Na prispôsobenie súborov PDF vašim pracovným postupom použite vlastné pečiatky, čísla Bates a vodoznaky. Pridajte alebo upravte odkazy, záložky, hlavičky, päty a čísla strán, aby ste zjednodušili navigáciu v dokumente. Zjednodušte vyhľadávanie dokumentov pridaním konkrétnych kľúčových slov do metadát.

    Opätovné použitie informácií z PDF
    Extrahujte (kopírujte a prilepujte) text a tabuľky priamo z ľubovoľného PDF pri zachovaní formátovania - iba niekoľkými kliknutiami. Skontrolujte a aktualizujte metadáta a overte digitálne podpisy, aby ste zaistili autentickosť a integritu dokumentu.

    Úprava a aktualizácia súborov PDF
    Pridajte aktualizácie do predchádzajúcich verzií alebo vytvorte úplne nové dokumenty založené na už existujúcich súboroch PDF. Odseky môžete upravovať alebo pridávať nové; pridávať alebo odstraňovať obrázky; upravovať text vo vnútri tabuliek; a usporiadanie prvkov rozloženia na stránke. S programom FineReader PDF môžete naskenovaný dokument upravovať rovnako ľahko ako digitálne vytvorené PDF.

    Vyplnenie formulárov PDF
    Vyplňte interaktívne polia vo formulároch PDF alebo naskenovaných papierových formulároch a pridajte text na určené miesta. Podpíšte formuláre pomocou faxu alebo digitálnych podpisov.









    mira999, konhora, zdezak, Mordochaj, Krpik1415, Trismegistos, Minulko, tomaskuchy, robinko16, hklucka, tupafrantisek, keivulan, Denny777, jipetr, BOUK, PaplonSVK, Andy28, Zdendys79,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Zdendys79
    Ratio 9.65

    Member+

    14/03/2024 10.20.28

    >> 14/03/2024 10.34.20
    Zdendys79: Program i crack funguje 100%.

  • Proveďte instalaci programem setup.exe (ptá se na složku, která je jen dočasná pro rozbalení instalačních souborů).

    Při instalaci je možné změnit cílovou složku programu, ale není to potřeba
    (výchozí je "c:\Program Files (x86)\ABBYY FineReader 15\").

  • Po instalaci hned program nespouštějte.

  • Ve složce staženého torrentu doporučuji prohlédnout a spustit Del_Lic_Serv.bat jako správce. ("crack\Del_Lic_Serv.bat" )

    Těchto pár řád řádků zastaví nově nainstalovanou službu "ABBYY.Licensing.FineReader.15.0" a v dalším kroku tuto službu odstraní.
    Tím se vyhnete pokusům o komunikaci vašeho počítače se servery společnosti ABBY týkající se licencí. (Není pak potřeba vytvářet blokace ve firewallu.)

  • Ve složce staženého torrentu najdete soubor Awl.dll, který obsahuje funkce programu, kterými zjišťuje platnost licence. ("crack\FixFiles\Awl.dll")
    Tímto souborem přepište soubor ve složce programu ("c:\Program Files (x86)\ABBYY FineReader 15\Awl.dll")


  • 0
    BOUK
    Ratio 22.15

    Clen

    18/12/2023 00.01.54
    Děkuji za super nástroj

    0
    andylovecdinosaurov
    Ratio 0.17

    Clen

    08/12/2021 23.53.24
    Viete pomoct s crackom?

    0
    zdezak
    Ratio 0.04

    Clen

    03/01/2021 21.56.45
    Prosím o návod instalace cracku. Díky.


    --------------
    >> 16/09/2023 21.11.27
    keivulan: Děkuji funguje parádně. ve FW sem si akorát zakázal komunikaci pro aktualizaci a registraci.
    Pro ty kdo neví co s Crackem stačí nakopírovat Awl.dll do složky kde máš nainstalovanou aplikaci. Dáš přepsat soubor a jede to parádně.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.293 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 18:36
    memcache

    TOPlist