Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

ACDSee Photo Studio Ultimate 2018 v11.2 Build 1309 (x64) CZ! | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    ACDSee Photo Studio Ultimate 2018 v11.2 Build 1309 (x64) CZ! Názov:ACDSee Photo Studio Ultimate 2018 v11.2 Build 1309 (x64) CZ! Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:215.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-07-16 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Díky vrstvám s nastavitelnou úrovní GPU, úpravám RAW a arzenálu profesionálních nástrojů pro správu digitálních aktiv je aplikace ACDSee Photo Studio Ultimate 2018 perfektně umístěna jako jediný software, který potřebujete k uspokojení jakékoli části pracovního postupu digitálního fotografování. Foto Studio Ultimate, které nabízí ještě více způsobů, jak převzít kontrolu nad manipulací s fotografiemi, flexibilní mobilní import, nástroje usnadňující produktivitu a mnoho dalšího, usnadňuje rychlé a ohromující výsledky. Komplexní RAW editor
    Využívejte své snímky RAW s integrovanou podporou aplikace Photo Studio Ultimate pro více než 500 modelů fotoaparátů. Pro maximální svobodu začněte s hrubými daty pořízenými senzorem fotoaparátu a nedestruktivně je přeměňte na cokoli, co potřebujete, pomocí expozice, kontrastu, barev, oprav, ostření a dalších nástrojů založených na detailech.

    Úprava vizionářských vrstev
    Editor vrstev můžete použít k nebojácnému inovování pomocí parametrické manipulace s fotografiemi. Přidejte vrstvy určené k dosažení individuálních úprav a efektů a vraťte se k nim kdykoliv. Spárujte jednotlivé vrstvy s libovolným filtrem režimu úprav nebo úpravou pro úplnou svobodu manipulace s obrazem.

    Bezproblémová správa digitálních aktiv
    Nalezení, třídění, přesouvání, organizování a sdílení - vše, co potřebujete pro dokonalé zvládnutí pracovního postupu při fotografování, naleznete zde, na dosah ruky. Přidejte k obrázkům hodnocení, hierarchická klíčová slova, kategorie a data o poloze. Rychle identifikujte fotografie pro další zpracování pomocí vizuálních značek nebo přizpůsobitelných barevných štítků.

    Vymazat a nahradit
    Vezměte si, co chcete, z fotografií a integrujte ostatní. Vyberte nepotřebné objekty pro odstranění a použijte funkci Smart Erase pro vyplnění oblasti odpovídajícím pozadím. Tento nástroj s vědomím obsahu vytvoří přirozený výsledek i při extrahování prvků, jako jsou telefonní sloupy, davy cizinců, nedokonalosti, zlověstné mraky - co chcete. Dokonce eliminují struktury a povrchy, aby se vytvořily fantastické manipulace a obrazové kompozity.

    Deformace a reforma
    Kreativní manipulace s obrazem nebyla nikdy tak plynulá. Nástroj Liquify umožňuje deformovat objekty v obrazech bez ohrožení kvality. Posun, sevření, vyboulení nebo obnovení. Vyvíjejte volně tekoucí návrhy nebo retušujte portréty pohyblivými pixely, aniž byste je museli měnit. * Dostupné pouze pro 64bitové verze.

    Mobilizujte svůj život
    Pomocí technologie ACDSee Mobile Sync můžete bezdrátově a okamžitě odesílat fotografie a videa přímo do zařízení ACDSee Photo Studio z mobilního zařízení! Stačí vybrat a odeslat. Aplikace ACDSee Mobile Sync, která je k dispozici na zařízeních iPhone a Android, sleduje, které fotografie byly odeslány, takže nemusíte. Přiblížte svůj proces flexibilními možnostmi výběru a konfigurovatelnými názvy souborů a podsložkami. Úpravy a přenos metadat při využití podpory RAW na iPhone.


    Požadavky na systém

    Hardware
    Procesor Intel® Pentium® 4 nebo AMD Athlon® 64 (2 GHz nebo rychlejší)
    2 GB RAM (doporučeno je 6 GB RAM)
    512 MB video RAM (VRAM)
    Grafický adaptér kompatibilní s DirectX 10
    Rozlišení zobrazení 1024 x 768 (doporučeno 1920 x 1080)
    2 GB volného místa na pevném disku

    Software
    Microsoft® Windows® 7 (SP1), Windows® 8, Windows® 8.1 a Windows® 10 (pouze 64bitové edice)
    Microsoft® Internet Explorer® 9+
    Microsoft® DirectX® 10 nebo vyšší
    Windows Media® Player 9.0


    nearest gas station near me










    palok, PavelPis, faust699, zipro, EwenCZ, StarecMBA, tomas1975, martinkoklik,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    duropeter
    Ratio 0.14

    Clen

    29/12/2021 00.55.22
    Ďakujem

    -1
    littlejoe
    Ratio 3.5

    VIP

    06/11/2020 08.44.42
    prosim seed
    dikes


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.275 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:42
    sql

    TOPlist