Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

AOMEI Backupper 5.5.0 All Editions Slovak! | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    AOMEI Backupper 5.5.0 All Editions Slovak! Názov:AOMEI Backupper 5.5.0 All Editions Slovak! Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:178.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-12-25 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    AOMEI Backupper je profesionálny, ľahko použiteľný softvér na zálohovanie a obnovu. Je však pre domácich používateľov a komerčné použitie zdarma, plne chráni počítač pred stratou údajov. Umožňuje bezpečne zálohovať počítač a server, zálohovať systémový oddiel alebo disk jedným kliknutím a robiť to za pár minút. Tento softvér tiež môže preskúmať vytvorený obraz a obnoviť ho na pevný disk, ak dôjde k strate alebo poškodeniu údajov. Okrem toho môžete vytvoriť záchranný disk, ktorý sa dá zaviesť, na obnovenie údajov v prípade zlyhania systému a aplikácie nie je možné získať prístup z rozhrania Windows. Program AOMEI Backupper umožňuje aj klonovanie oblasti alebo disku. Softvér už podporuje službu Microsoft Volume Shadow Copy Service (VSS), ktorá umožňuje proces zálohovania údajov a nezasahuje do spustených aplikácií. Táto možnosť aplikácie AOMEI Backupper je veľmi efektívna, pretože zálohovacie údaje sa môžu stále vytvárať, keď pracujete.
    Aby sme predišli strate údajov, je potrebné vykonať zálohu dát, AOMEI Backupper s nasledujúcimi funkciami na zaistenie bezpečnosti vašich údajov.

    Zálohovanie systému. Jedným kliknutím zálohujte všetky údaje systémovej jednotky vrátane systémových súborov a nainštalovaných aplikácií bez prerušenia chodu systému.
    Zálohovanie disku. Zálohujte jednotky pevného disku vrátane disku MBR, disku GPT, externého pevného disku, disku USB a ďalších úložných zariadení, ktoré systém Windows dokáže rozpoznať.
    Zálohovanie oddielov a zväzkov. Ak chcete iba zálohovať oddiel alebo zväzok, nie celý disk, táto funkcia bude najlepšou voľbou. S ním môžete zálohovať jeden alebo viac oddielov / zväzkov (vrátane dynamických zväzkov) do obrazového súboru.
    Ak sa v počítači vyskytnú nejaké problémy, napríklad neúmyselne odstránené súbory, systém sa nemôže spustiť, poškodiť vírus, pomocou predtým vytvorenej zálohy môžete obnoviť pôvodný normálny stav systému alebo načítať stratené údaje.

    Obnova systému. Ľahko a rýchlo obnovte systémový oddiel a zabezpečte spustenie systému po dokončení procesu obnovy.
    Obnova disku a diskových oddielov. Spoľahlivo obnovte celú jednotku pevného disku, oddiel alebo dynamický zväzok do pôvodného stavu.
    Selektívne obnovenie súboru. Selektívne obnovte jednotlivé súbory a priečinky zo záložného obrazového súboru bez obnovenia celej zálohy.

    Okrem funkcií zálohovania a obnovy podporuje AOMEI Backupper aj klonovacie operácie. Ak potrebujete inovovať pevný disk alebo vymeniť starý disk alebo migrovať pevný disk na nový, táto funkcia môže byť pre vašu prácu pohodlnejšia.

    Disk Clone: ​​Priame kopírovanie jedného pevného disku na druhý bez vytvorenia obrazového súboru. Program umožňuje zmeniť veľkosť oddielov počas tohto procesu klonovania a podporuje klonovanie malého disku na väčší disk a kopírovanie tradičného pevného disku na jednotku SSD.
    Klon oblasti a zväzku: Priamo vytvorte presnú duplikáciu oddielu alebo dynamického zväzku a presne ho preneste do iného oddielu alebo zväzku.

    AOMEI Backupper Ďalšie funkcie:
    Prírastkové a rozdielové zálohy. Softvér na základe úplnej zálohy podporuje vytváranie prírastkových alebo rozdielových záloh, ktoré zaberajú menej času a šetria úložný priestor.
    Šifrovanie a kompresia. Pre každú zálohu môžete nastaviť heslo, aby ste zabránili neoprávnenému prístupu. Pri procese zálohovania určte popredný kompresný algoritmus na kompresiu obrazového súboru, aby sa zaberalo menej miesta na disku.
    Kontrola a prieskumník súborov s obrázkami. Skontrolujte integritu údajov obrazového súboru, aby ste sa uistili, že zálohy sa dajú úspešne obnoviť. Pripojte obrazové súbory k virtuálnemu oddielu, aby ste mohli prehľadávať obsah záloh v Prieskumníkovi systému Windows.
    Komentár Zálohy a rozdelenie zálohy. Pridajte k zálohám komentáre, aby ste ich mohli ďalej identifikovať a objasniť. Dajte vedieť, čo je záloha alebo čo obsahuje. Rozdelené zálohy môžu rozdeliť zálohu obrazového súboru na správne veľkosti, aby sa zmestili na úložné médium.
    Vytvorte bootovacie záchranné médium. Môžete vytvoriť zavádzacie médium (napr. CD alebo USB médium) na obnovenie systémovej jednotky pod podmienkou, že systém Windows nemôže zaviesť systém.
    Podporované operačné systémy: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 / 8.1, Windows 10 (32-bit, 64-bit).

    Úložné zariadenia: Podporuje všetky úložné zariadenia rozpoznávané systémom Windows, napríklad IDE, SATA, SCSI, SSD, externé disky USB, hardvérové ​​disky RAID atď. Okrem toho podporuje štýl MBR a GPT a plne podporuje kapacity väčšie ako 2 TB.











    hrubons, kalopis, Stno, DanielOr, Pgogo, Andrejko546, ferinkoSK, liu20, liu20, laco304,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    bungeland
    Ratio 0.06

    Clen

    13/02/2021 07.15.30
    po kroku spustenia registrator.exe sa nic nestane ani ho nespusti nic trosku pokruti koliecko ale nic . win10 neas nejaky hint prosim ?

    9
    leonekx
    Ratio 0.03

    Clen

    21/10/2020 20.25.50
    ..registrator nefunguje v nové verzi W10 (2004)
    Uploader
    26/12/2019 14.58.58
    Sory ale neviem vyrobiť crack k CherryPlayer 3.0.1 - tak sa mi zdá že je to free program, alebo že by som sa mýlil ???

    32
    pikos04
    Ratio 0.07

    Clen

    26/12/2019 14.49.55
    cau kamarat vedel by si mi urobit crack na medialny prehravac CherryPlayer 3.0.1

    tvoje video navodí su super

    1
    madmfx
    Ratio 4.1

    Member+

    26/12/2019 00.19.50
    Ďakujeme!

    -1
    ripleyova
    Ratio 0.24

    VIP

    25/12/2019 23.20.33
    cauky,,,lepsie ako treba acronis true image???diiik


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.267 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:43
    sql

    TOPlist