Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

AOMEI Backupper Pro-Serv-TechPlus 4.6.2 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    AOMEI Backupper Pro-Serv-TechPlus 4.6.2 Názov:AOMEI Backupper Pro-Serv-TechPlus 4.6.2 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:369.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-05-25 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    AOMEI Backupper je profesionální, snadno použitelný software pro zálohování a obnovu. Je však zdarma pro domácí uživatele a komerční využití, plně chrání váš počítač před ztrátou dat. Umožňuje bezpečně zálohovat počítač a server, poskytuje zálohování jedním systémem na systémový oddíl nebo disk a provede to během několika minut. Tento software také může prozkoumat vytvořený obrázek a obnovit jej na pevném disku, pokud se ztratíte nebo poškodíte. Navíc můžete vytvořit zaváděcí záchranný disk pro obnovu dat při zhroucení systému a aplikace nemůže být zpřístupněna z rozhraní Windows. AOMEI Backupper umožňuje klonovat disk nebo diskový oddíl. Tento software již podporuje službu Microsoft Shadow Copy Service (VSS), která umožňuje proces zálohování dat a nezasahuje do spuštěných aplikací. Tato možnost Backupperu AOMEI je velmi účinná, protože při práci můžete stále provádět zálohování dat.
    Abychom předešli ztrátě dat, musíme zajistit zálohování dat, AOMEI Backupper s následujícími funkcemi, abychom zajistili bezpečnost vašich dat.

    Zálohování systému. Jednoduché zálohování všech dat systémové jednotky včetně systémových souborů a nainstalovaných aplikací bez přerušení běhu systému.
    Zálohování disku. Zálohujte jednotky pevného disku včetně disku MBR, disku GPT, externího pevného disku, disku USB a dalších úložných zařízení, která mohou být rozpoznána systémem Windows.
    Záloha oddílu a objemu. Pokud chcete jen zálohovat diskový oddíl nebo svazek, ne celý disk, funkce bude vaší nejlepší volbou. Pomocí něj můžete zálohovat jeden nebo více diskových oddílů / svazků (včetně dynamických svazků) do souboru obrázku.
    Pokud dojde k potížím s počítačem, jako jsou například neúmyslně smazané soubory, systém nemůže spustit poškození virem pomocí dříve vytvořené zálohy, můžete systém obnovit na předchozí normální stav nebo načíst ztracená data.

    Obnova systému. Snadno a rychle obnovte systémový oddíl a zajistěte systém zaváděcí po dokončení procesu obnovy.
    Obnova disků a diskových oddílů. Spolehlivě obnovte celou jednotku pevného disku, oddíl nebo dynamický svazek do původního stavu.
    Obnova selektivního souboru. Selektivně obnovit jednotlivé soubory a složky ze záložního obrazového souboru bez obnovení celé zálohy.

    Kromě funkcí zálohování a obnovy podporuje AOMEI Backupper také klonovací operace. Pokud potřebujete upgradovat pevný disk nebo nahradit starý disk nebo přenést pevný disk na nový, může být tato funkce pohodlnější pro vaši práci.

    Disk Clone: ​​Přímý kopírování jednoho pevného disku do jiného bez vytvoření obrazového souboru. Program umožňuje změnu velikosti diskových oddílů během tohoto procesu klonování a podporuje klonování malého disku na větší disk a kopírování tradičního pevného disku na pevný disk.
    Oddíl a klon svazků: ​​Přímo vytvořte přesnou duplikaci diskových oddílů nebo dynamických svazků a přesměrujte je přesně na jiný oddíl nebo svazek.

    AOMEI Backupper Další funkce:
    Přírůstkové a rozdílové zálohy. Na základě úplné zálohy software podporuje vytváření přírůstkových nebo rozdílových záloh, čímž se sníží čas a ušetří se úložný prostor.
    Šifrování a komprese. Pro každé zálohování můžete nastavit heslo, abyste zabránili neoprávněnému přístupu. Při procesu zálohování zadejte přední algoritmus komprese pro kompresi obrazového souboru, aby se snížil prostor na disku.
    Kontrola obrázků a průzkumník. Zkontrolujte integritu dat obrazového souboru, abyste zajistili úspěšné obnovení záloh. Připojte soubory obrázků do virtuální oblasti, abyste mohli procházet obsah záloh v aplikaci Průzkumník Windows.
    Zálohování komentářů a rozdělení záloh. Přidejte komentáře k zálohám, aby bylo možné další zálohy zjistit a vyjasnit. Dejte nám vědět, na co je záloha nebo co obsahuje. Rozdělení záloh může rozdělit zálohování obrazového souboru na správné velikosti, aby se vešla do paměťového média.
    Vytvořit zaváděcí záchranné médium. Můžete vytvořit spouštěcí médium (například CD nebo USB médium), abyste obnovili systémovou jednotku za podmínky, že systém Windows nemůže zavést systém.
    Podporované operační systémy: Windows XP, Vista, Windows 7, Windows 8 / 8.1, Windows 10 (32bitové, 64bitové).

    Zařízení pro ukládání dat: Podporuje všechna zařízení pro ukládání dat rozpoznávaná systémem Windows, jako například IDE, SATA, SCSI, SSD, externí USB disky, hardwarový RAID a tak dále. Navíc podporuje styl MBR a GPT a plně podporuje kapacity větší než 2TB.













    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    08/07/2019 10.29.39
    *censored*ko - znova rípes a len tak mimochodom registrátor nič nevnášá do systemu, lebo iba generuje aktivačné údaje - tak, že "*censored*ko" inokedy ripni si do svojej milej ovšem ak nejakú máš!
    Uploader
    25/05/2019 12.54.03
    Vdaka za všestrannú nápomoc.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.485 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 05:49
    sql

    TOPlist