Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

AVG Internet Security 20.6.3135 (zostaveny 20.6.5495.561) Viacjazycne | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    AVG Internet Security 20.6.3135 (zostaveny 20.6.5495.561) Viacjazycne Názov:AVG Internet Security 20.6.3135 (zostaveny 20.6.5495.561) Viacjazycne Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:384.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-08-02 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Vývojár AVG Technologies je obľúbený medzi používateľmi, ktorí hľadajú efektívne riešenia na ochranu svojich počítačov pred všetkými populárnymi formami škodlivého softvéru, vrátane vírusov, trójskych koní, červov, nováčikov, dialerov, adwaru a spywaru. AVG Internet Security je špičkové bezpečnostné softvérové ​​riešenie poskytované spoločnosťou, ktoré sa neustále snaží poskytovať väčšie a lepšie antimalwarové funkcie. Posledné vydanie predstavuje ochranu ransomware a webovú kameru.
    Systémové, webové a poštové, útoky hackerov, súkromné ​​údaje a platobné štíty
    Počas inštalácie sa AVG Internet Security snaží nastaviť AVG Web TuneUp a nastaviť AVG Secure Search ako svoju domovskú stránku, stránku s novými kartami a predvolený vyhľadávací nástroj. Pokiaľ vás to nezaujíma, je možné tieto ponuky odmietnuť. Štíty pre počítače, web a poštu, útoky hackerov, súkromné ​​údaje a platby sú súčasťou najnovšej aplikácie, ale ktorákoľvek z nich môže byť vylúčená z nastavenia.

    Komponent ochrany počítača slúži na ochranu v reálnom čase, ktorá chráni počítač pred prichádzajúcimi útokmi, či už hovoríme o bežných alebo komplexných vírusoch, spyware, trójskych koncoch, ransomware, spyware alebo inej forme škodlivého softvéru. Modul ochrany webu a e-mailu vás medzitým ochráni pred všetkými typmi nebezpečenstiev, ktoré sa skrývajú online, ako sú podozrivé súbory na stiahnutie, odkazy alebo e-mailové prílohy.

    Vylepšený firewall, šifrovanie údajov a skartovanie súborov
    Modul ochrany pred útokmi hackerov obsahuje pokročilý firewall, ktorý preberá váš počítač a nahrádza bránu Windows Firewall, aby odrazil sieťové útoky, o ktoré sa pokúšajú zákerní jednotlivci, ktorí sa pokúšajú zachytiť vaše citlivé fotografie, dokumenty alebo heslá, a prípadne ich ponechať za výkupné. , Môže to byť posilnené režimom ochrany súkromných údajov, ktorý umožňuje šifrovať súbory pomocou hesla a skryť ich v počítači, ako aj vymazať položky, ktoré nechcete obnoviť ostatnými.

    A nakoniec, súčasť na ochranu platieb vás chráni pred podvodmi online, keď chcete nakupovať produkty alebo získavať peniaze bankám. Je navrhnutý tak, aby blokoval obsah nevyžiadanej pošty a zabezpečil, že sa chystáte rozdávať heslá alebo čísla kreditných kariet nesprávnym ľuďom. Po vstupe do hlavnej ponuky AVG Internet Security vás privíta týchto päť komponentov, ktoré sa po nastavení automaticky aktivujú.

    Prepracované rozhranie a šesť režimov skenovania
    Pokiaľ ide o rozhranie, najnovšie vydanie AVG Internet Security má nový, sofistikovanejší dizajn. Po dokončení počiatočného skenovania je k dispozícii šesť typov režimov skenovania: úplné skenovanie skontroluje prítomnosť škodlivého softvéru vo všetkých častiach počítača, hĺbkové skenovanie vírusov skontroluje iba oblasti, ktoré sú najpravdepodobnejšie infikované, a skenovanie USB / DVD, ktoré overuje zariadenia s vymeniteľnými médiami ,

    Môžete sa tiež obrátiť na skenovanie súborov alebo priečinkov a pozrieť sa na akékoľvek podozrivé súbory alebo priečinky, skontrolovať výkonnosť a skontrolovať počítač a napraviť všetky problémy súvisiace s výkonom alebo odstrániť nevyžiadané súbory, spolu so skenovaním v čase spustenia skenera tesne pred spustením systému Windows , s cieľom identifikovať agentov škodlivého softvéru, ktorí sa pri spustení automaticky aktivujú. Je tiež možné naplánovať úlohy skenovania na neskoršie obdobie.

    Antivírusový engine založený na šiestich úrovniach ochrany
    Antivírusový engine pozostáva z viacerých metód detekcie: podpisy, polymorfné (nájsť nové varianty známych vírusov, aj keď teraz majú odlišné správanie), heuristika (určuje malware na základe správania programu a mal by fungovať, keď zlyhá metóda podpisu), prepuknutie v reálnom čase (pridáva do cloudu inteligenciu davu s cieľom odhaliť najnovšie hrozby) a CyberCapture, novú funkciu spustenú spoločnosťou AVG, ktorá je inteligentným skenerom súborov v cloude, ktorý izoluje a analyzuje podozrivé položky.

    Vzhľadom na všetky aspekty môžeme povedať, že produkt AVG Internet Security sa s vydaním v roku 2017 zvýšil, a to vďaka prepracovanému rozhraniu, šiestim metódam skenovania a šiestim úrovniam ochrany, ktoré pomáhajú antivírusovému softvéru nájsť a odstrániť všetky bezpečnostné hrozby.

    VLASTNOSTI
    (NOVINKA) Maximálna bezpečnosť:
    • Zastavte škodlivý softvér, blokujte nebezpečné sťahovanie, vyhýbajte sa falošným webovým stránkam a zabezpečte osobné súbory pomocou pokročilej ochrany ransomware.
    (NOVINKA) Maximálna
    ochrana osobných údajov: • Zabráňte voyeurom v únosoch z webovej kamery, skryte súkromné ​​fotografie a súbory pred odposluchom a bezpečne skartujte citlivé údaje.
    (NOVINKA) Neobmedzená ochrana rodiny:
    • Nainštalujte AVG Internet Security Unlimited na neobmedzené množstvo osobných počítačov, tabletov a smartfónov, aby ste ochránili všetkých svojich rodinných príslušníkov.
    Antivírus:
    • Blokuje vírusy, spyware a iný malware.
    Ochrana odkazov:
    • Prezerá odkazy na web, Twitter a Facebook
    online štít:
    • Chráni pred škodlivým sťahovaním
    Bezpečné údaje:
    • šifruje a heslom chráni súkromné súbory
    podpory zdarma:
    • Telefón a konverzačné agenti sú na strane 24/7
    Anti-Spam:
    • Udržujte svoju schránku bez spamu a podvody
    Nákupný ochrana:
    • Obchod a banka bezpečnejšie s Enhanced Firewall

    Jazyky: Chinese ( zjednodušená), čínština (tradičná), čeština, dánčina, holandčina, angličtina, francúzština, nemčina, maďarčina, indonézština, taliančina, japončina, kórejčina, malajčina, poľština, portugalčina (Brazília), portugalčina (Portugalsko), ruština, srbčina, slovenčina, Španielčina a turečtina.

    OS: Windows 7/8/10 (32/64-bit)









    MIPR2006, ddatel, mira999, janci24, forester_74,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    3
    lamodas
    Ratio 1

    VIP

    02/08/2020 19.11.45
    Licence jsou neplatné, zdarma je pouze měsíc, jak to zprovoznit na delší dobu, díky za radu


    --------------
    >> 03/08/2020 09.15.41
    mazanec444: najdi si to na you tube.


    --------------
    >> 03/08/2020 12.25.26
    sachmar: To je kotí antivir raději se na to *censored*.


    --------------
    >> 03/08/2020 12.25.50
    sachmar: To je *censored*í antivir raději se na to *censored*.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.277 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 21:54
    sql

    TOPlist