Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Adguard Premium 7.2.2946.0 NIGHTLY viacjazyčné | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Adguard Premium 7.2.2946.0 NIGHTLY viacjazyčné Názov:Adguard Premium 7.2.2946.0 NIGHTLY viacjazyčné Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:32.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-10-04 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Liek: Aktivátor
    Adguard je jedinečný program, ktorý má všetky potrebné funkcie pre najlepší webový zážitok. V prvom rade je to blokovanie reklám. Adguard vám umožní plne si užívať internet bez rozptyľovania. Sledujte videá, ktoré chcete pozerať, nie otravné predzásobenia, a prehliadajte webové stránky, ktoré neobsahujú veľa bannerov. Adguard vám poskytuje slobodu voľby a šetrí vaše nervy.
    Internet tiež robí bezpečnejšie miesto: blokuje načítanie nebezpečných webových stránok, zrýchľuje načítanie stránky, zabezpečuje vaše súkromie a oveľa viac. Funguje dokonale so všetkými prehliadačmi!

    Čo môže Adguard urobiť?
    - Blokovanie reklám. Blokovanie všetkých druhov reklám, kvalitné filtrovanie návštevnosti na pozadí. Reklamy sa odstránia ešte pred načítaním stránok do prehliadača.
    - Zabezpečenie prehliadania. Ochrana pred phishingom a škodlivými webovými stránkami. Adguard kontroluje na každej stránke prítomnosť škodlivého obsahu pomocou našich databáz a blokuje žiadosti od potenciálne nebezpečných.
    - Stealth Mode. Tento modul nedovolí nikomu sledovať vaše aktivity na internete. Blokovanie súborov cookie tretích strán, skrytie adresy IP a ďalších funkcií na ochranu vašich osobných údajov.
    - Rodičovská kontrola. Ochrana detí online. Zablokuje prístup k nevhodným webovým stránkam, odstráni z výsledkov vyhľadávania obscénne materiály a oveľa viac.

    Prečo Adguard?
    - Adguard funguje vo všetkých prehľadávačoch. Safari, Chrome - pomenujete ho. Bez výnimky.
    - Jednoduchá inštalácia. Pár kliknutí a počítač je chránený pred reklamami. Nemusíte zápasiť s príliš komplikovanými nastaveniami - stačí surfovať po sieti a Adguard urobí všetku prácu.
    - Blokovanie videoreklám. Akákoľvek videoreklama na ktorejkoľvek stránke - Adguard ju zablokuje.
    - Filtrovanie aplikácií. Adguard blokuje reklamy všetkého druhu a to nielen vo všetkých prehľadávačoch, ale aj v programoch! Aj v aplikáciách Windows UI (aplikácie z Windows Store).
    - Adguard má intuitívne a jednoduché používateľské rozhranie s takými dodatočnými funkciami, ako je Adguard Assistant, editor filtrov a protokol filtrovania.
    - Denné aktualizácie filtrov reklamy a phishingových databáz.

    Novinka vo verzii 7:
    - Používateľské rozhranie Adguard bolo úplne prepracované. Teraz má moderný dizajn „dlaždíc“ Adguard.
    - Adguard bol preložený do mnohých jazykov. Zahŕňa to asistenta používateľského rozhrania Adguard, filtre atď.
    - Pozície okna aplikácie sa teraz po reštartovaní aplikácie uložia a obnovia.
    - v upravenej ponuke upozornení vylepšená dostupnosť rôznych možností v oblasti oznámení.
    - Rozhranie novej verzie je oveľa príjemnejšie pre nevidiacich alebo pre slabozrakých.
    - Rýchlosť používateľského rozhrania a rýchlosť načítania sa výrazne znížili.
    - Teraz pri prvom spustení Adguard zobrazí uvítaciu obrazovku, aby ste určili Adguarda a stručne rozprávali o jeho možnostiach.
    - Aktualizácia na novú verziu Adguard 5 je teraz možná a nevedie k strate nastavení.
    - Nová možnosť meniť aktualizácie kanálov na verzii „Beta“ a získať všetky aktualizácie verzie beta vrátane asistenta aktualizácií a rozšírení.
    - Anti tracking - bol pridaný nový modul. Chráni vaše osobné informácie online rôznymi spôsobmi, vrátane blokovania externých zdrojov cookies, skrytia IP adries a oveľa viac.
    - Vylepšená podpora filtrovania aplikácií. Teraz Adguard automaticky detekuje aplikácie nainštalované vo vašom počítači a ponúka ich filtrovanie. Platí to pre obchod s aplikáciami Windows.
    - Filtre editorov a časopis o filtrácii boli úplne prepracované. Nájdete nový dizajn a vylepšené funkcie.
    - Novú funkciu vyhľadávania môžete teraz v celom programe používať pre ľubovoľné kľúčové slovo zadaním do textového poľa v pravom hornom rohu.
    - Teraz môžete do adresy URL pridať akýkoľvek filter alebo nastaviť cestu k miestnemu súboru v počítači a program Adguard ho automaticky sleduje.
    - Rozšírenia boli vytvorené ako samostatný modul, ktorý je možné zapnúť a vypnúť ako celok.
    - Vlastné rozšírenia zabezpečenia sa výrazne zlepšili.
    - došlo k početným doplneniam a zlepšeniam procesu filtrovania, osobitne stojí za zmienku o podpore nových pravidiel a modifikátory urýchľujú filtráciu.
    - Mnoho ďalších zmien, ktoré nie je možné uviesť v zozname všetkých zmien v zozname. [Spoiler = Čo je nové:] Dobrý deň! Je tu niekto? Nová beta verzia systému Windows tak dlho neexistovala, už si nie sme istí ???? Dúfajme, že ste stále na palube a nájdete novú verziu beta, ktorá stojí za čas. Veríme, že je to - okrem iných dôležitých vecí sme výrazne znížili veľkosť zostavy, takmer dvakrát v porovnaní s jej pôvodným ja. Jo, a teraz existuje nový kanál aktualizácie - Nightly. Zaujalo? Mali by ste byť. Podrobnosti nájdete ďalej.

    https://adguard.com/en/adguard-windows/release-notes.html









    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    DeWolt
    Ratio 1.95

    Member+

    23/10/2019 05.00.40
    Díky. Funguje skvěle. Blokuje reklamy i ve videích na IPrima a dalších video serverech. Nečekané.

    0
    pyroman712
    Ratio 0.29

    Clen

    05/10/2019 11.20.43
    ten patch nefungoval, ale ked som rucne vlozil tie tri riadny do hosts file tak to slo, len update pravidiel nefunguje


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.127 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 04:27
    sql

    TOPlist