Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Adobe Acrobat Pro DC 2019 012.20040 CZ+SK! | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Adobe Acrobat Pro DC 2019 012.20040 CZ+SK! Názov:Adobe Acrobat Pro DC 2019 012.20040 CZ+SK! Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:614.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-10-01 Peerov:3 (Seed: 3, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Acrobat DC se službami Document Cloud je vybaven všemi nástroji, které potřebujete pro převod, úpravy a podepisování PDF. Je stejně mobilní jako vy. Takže můžete začít dokument v práci, vyladit jej ve vlaku a odeslat jej ke schválení ze svého obývacího pokoje - bez problémů, jednoduše, bez zmeškaného rytmu. Je vybaven inteligentními nástroji, které vám dávají ještě více síly pro komunikaci. Vytvářejte a upravujte soubory PDF se zahrnutými multimediálními soubory, bezpečněji sdílejte informace a efektivněji získávejte zpětnou vazbu.
    Software Adobe Acrobat Pro DC je pokročilým způsobem, jak mohou obchodní profesionálové vytvářet, kombinovat, řídit a doručovat bezpečnější a vysoce kvalitní dokumenty Adobe PDF pro snadnou a bezpečnější distribuci, spolupráci a sběr dat.

    Funkce Adobe Acrobat Pro DC:
    Úpravy souborů PDF
    S aplikací Adobe Acrobat Pro DC můžete provádět drobné úpravy textu a obrázků přímo v souboru PDF, aniž byste vyžadovali původní dokument nebo grafiku.
    Úpravy textu v PDF. Opravte překlep, změňte písmo nebo přidejte odstavec do PDF stejně snadno jako v jiných aplikacích pomocí nového rozhraní point-and-click.
    Úpravy obrázků v PDF. Změna velikosti, nahrazení a úpravy obrázků v PDF bez nutnosti sledovat původní soubor nebo grafiku.

    Export ze souborů PDF
    Zkraťte čas strávený přepisováním informací uvíznutých v souborech PDF. Převod souborů PDF na upravitelné dokumenty Microsoft Office. A ukládejte písma, formátování a úsilí.
    Převod souborů PDF do aplikace Word. Uložte PDF jako dokument Microsoft Word a vezměte si svá písma, formátování a rozvržení.
    Převod souborů PDF do Excelu. Proměňte svůj PDF nebo jen jeho část v upravitelnou tabulku Excelu, kterou můžete ihned použít pro analýzu dat.
    Převod souborů PDF do aplikace PowerPoint. Získejte náskok před novými projekty uložením souboru PDF jako plně upravitelné prezentace PowerPoint.

    Vytvářejte soubory PDF
    Přestaňte se obávat, zda budou odeslané soubory vypadat přímo na obrazovkách jiných lidí. Proměňte dokumenty v soubory PDF, které si může kdokoli spolehlivě prohlížet pomocí bezplatného programu Adobe Reader.
    Převod Word, Excel nebo PowerPoint do PDF. Přímo z aplikace Office ve Windows můžete vytvářet soubory PDF, zahájit sdílenou recenzi, omezit úpravy PDF a další.
    Tisk do PDF. Převod souborů do PDF z prakticky jakékoli aplikace, která se vytiskne jednoduše výběrem Adobe PDF jako vaší tiskárny.
    Skenovat do formátu PDF. Pokud potřebujete papírový dokument nebo formulář přeměnit na digitální soubor, naskenujte jej a vytvořte prohledávatelný soubor PDF, který můžete upravit.
    Převod HTML stránek do PDF. Uložte webové stránky jako soubory PDF pro archivaci webového obsahu, kontrolu stránek offline nebo spolehlivějšího tisku.

    Vytvářejte a analyzujte formuláře
    Zkraťte čas strávený vytvářením formulářů, obnovováním dat a opravováním chyb. Distribuujte formuláře online a poté sbírejte odpovědi a analyzujte výsledky v reálném čase.
    Vytvářejte nové PDF a webové formuláře. Přizpůsobte si profesionální šablony nebo design od nuly pomocí desktopové aplikace Adobe FormsCentral, která je součástí Adobe Acrobat Pro DC.
    Shromažďujte odpovědi z formuláře pomocí FormsCentral. S online službou Adobe FormsCentral můžete snadno shromažďovat odpovědi přesunutím PDF nebo webových formulářů online.
    Převod existujících formulářů na vyplnitelné soubory PDF. Napište méně, získejte více. Rychle převeďte své papírové, Word nebo Excel formuláře na vyplnitelné formuláře PDF.
    Shromažďujte odpovědi formulářů pomocí nástrojů Adobe Acrobat. Kompilace vrácených formulářů do jednoho PDF nebo hostitelských formulářů pomocí síťové složky nebo serveru Microsoft SharePoint.
    Merge and combine files
    Communicate clearly with single PDF attachments. Put multiple files into a single, organized PDF that’s easy to email and simple to search.
    Merge multiple files into one PDF. Make sure they don’t miss a thing. Combine documents, spreadsheets, emails, and more in an organized PDF.
    Combine files in a PDF Portfolio. Share your work in a PDF Portfolio that presents materials professionally with an interactive impact.
    Create interactive PDF files. Bring your ideas to life by adding audio, Adobe Flash Player compatible video, and interactive media to PDFs.

    Zjednodušte recenze a schválení
    Přestaňte třídit papírové a e-mailové stopy. Automatizujte cykly kontroly a schvalování s aplikací Adobe Acrobat Pro DC. Více recenzentů si může navzájem prohlížet komentáře a stavět na nich, abyste mohli dodržet svůj termín.
    Usnadněte kontroly a schvalování dokumentů. Ve sdílených recenzích mohou lidé anotovat soubory PDF známými nástroji. A můžete sledovat pokrok a konsolidovat komentáře.
    Exportovat komentáře do aplikace Word. Uložte všechny komentáře PDF zpět do původního dokumentu aplikace Microsoft Word a aktualizujte text rychleji než kdykoli předtím.
    Schválit pomocí elektronických podpisů. Udržujte projekty v pohybu. Podepište svůj souhlas přímo ve formátu PDF. Není třeba dokument tisknout, faxovat ani posílat poštou.
    Získejte ostatní k podepisování dokumentů. Získejte zelené světlo rychleji. Zašlete PDF ostatním ke schválení podpisu a sledujte je online pomocí služby Adobe EchoSign.
    Integrujte se s SharePoint. Díky aplikaci Acrobat je snadné a pohodlné načítat, otevírat a ukládat soubory PDF uložené na serveru společnosti SharePoint vaší společnosti.
    Porovnejte dvě verze souborů. Nechte Acrobat usilovně pracovat na porovnání dvou verzí souboru a poskytne vám podrobnou zprávu o výsledcích.
    Ukládejte a přistupujte k souborům na webu Acrobat.com. Pomocí webu Acrobat.com můžete zdarma ukládat své soubory v cloudu a přistupovat k nim z Acrobat nebo Reader na vašem stolním nebo mobilním zařízení.

    Chraňte soubory PDF
    Adobe Acrobat Pro DC usnadňuje bezpečnější práci bez ohledu na to, v jaké aplikaci se nacházíte.
    Použijte hesla a oprávnění PDF. Získejte odbornou ochranu, aniž byste byli odborníky. Přidejte ochranu proti kopírování a úpravám do jakéhokoli PDF - dokonce přímo z aplikací sady Microsoft Office ve Windows.
    Odstraňte a změňte informace. Nevylučujte pouze důvěrná data. Najděte a zbavte se toho navždy, i když jsou skrytí v metadatech.
    Automatizujte úlohy zabezpečení dokumentů. Pokaždé používejte opatření zabezpečení dokumentů stejným způsobem. Než publikujete, zabezpečte si PDF pomocí zabezpečené akce.


    Operační systémy: Windows Server 2008 R2, 2012, 2012 R2 a Windows 7, 8, 8.1, 10 (32bitový a 64bitový)










    enJoygloBe, Karajda, senco, dusanhanes, mirek1730, Lacik732, privat, Mcnik, Piatro, PeJOBr, Krpik1415, borkac, Benet, Kejmi, capac, Laucik, tircapo, Dragomir, Snaki, ProPan98, JB2020, Dzony02, vlado1717,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    feloza
    Ratio 1.18

    Member+

    10/05/2022 23.12.43
    nejde. krok po kroku jsem postupoval dle video návodu. v posledních krocích, kdy je nutné vypnout aut.aktualizace v možnostech už tato možnost vůbec není.
    aktualizace, kterou stahuji teď 10.5.2022 již přemaže veškeré pokusy obejít ochranu.
    PO spuštění chce přihlásit přes email účet, jinak se vůbec nespustí, poté naskočí sedmidenní lhůta na vyzkoušení.


    0
    mazurky
    Ratio 6.12

    Member+

    22/04/2022 14.54.24
    Prosím o seed

    0
    Tram_Palard
    Ratio 0.14

    Clen

    14/03/2022 15.07.01
    FUNGUJE jako jeden z mála, skvělá práce!
    Děkuji

    2
    Dragomir
    Ratio 1.1

    Member+

    17/01/2022 22.34.34
    Odporúčam neinštalovať najnovšie aktualizácie, vyžaduje to potom prihlásenie. Keď som dal rovnakú ako vo videonávode, všetko funguje ako má

    197
    durabrite
    Ratio 0.13

    Clen

    08/03/2021 19.39.24
    tento soft je na Aliexprese za 0,99 centov funguje na 100%

    2
    Mcnik
    Ratio 5.64

    Member+

    16/02/2021 14.28.47
    Ahoj supe torrent a hlavně vše funkční. Jenom malá otázka. Už to nabízí nové aktualizace můžu je stáhnout nebo radši ne?
    Díky za info a torrent

    13
    Lacik732
    Ratio 0.22

    Clen

    19/01/2021 20.35.49
    Parada diky funguje.Jen při aktualizaci mi to nabízi novou,tu ale nedavam zřejmě jsem něco udělal špatně.Nimemě to funguje diky

    2
    durabrite
    Ratio 0.13

    Clen

    06/06/2020 18.47.29
    toto uz asi nefunguje pise to po spusteni
    Je nám ľúto, ale niečo sa pokazilo.

    Problém je pravdepodobne na našom konci, ale možno nie ste ’ pripojený na internet. Skontrolujte pripojenie k internetu a skúste to neskôr. Ak máte ’ problémy, pozrite si našu príručku na riešenie problémov..


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.277 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:21
    sql

    TOPlist