Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Adobe Acrobat Professional v11.0.10 (CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Adobe Acrobat Professional v11.0.10 (CZ) Názov:Adobe Acrobat Professional v11.0.10 (CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:588.4 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-08-15 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Licence: Profesional Keygen
    Minimalní konfigurace: Windows XP, 2003, Vista, 2008, Windows 7, 2012, Windows 8, Windows 8.1.
    Odkaz na recenzi: https://acrobat.adobe.com/cz/cs/acrobat.html





    Adobe Acrobat XI Pro je předním PDF konvertor a mnohem více. Adobe Acrobat Pro software vám umožní dodat profesionální komunikaci ve formátu PDF. Je nabitý chytrými nástroji, které vám poskytnou ještě větší moc komunikovat. Vytvářet a upravovat PDF soubory s multimediálním obsahem, sdílejte informace bezpečně, a získat zpětnou vazbu efektivněji. Adobe Acrobat Pro software je moderní způsob, jak pro obchodní profesionály vytvářet, kombinovat, ovládání, a poskytují bezpečnější, vysoce kvalitní Adobe PDF dokumentů pro snadné, bezpečnější distribuce, spolupráce a sběru dat. Sestavte elektronické nebo papírové dokumenty - dokonce i webové stránky, technické výkresy, a e-maily - na spolehlivé dokumenty PDF, které lze snadno sdílet s ostatními pomocí Adobe Reader.

    S programem Adobe Acrobat XI můžete spravovat recenze dokumentů, syntetizovat zpětnou vazbu od více recenzentů při zachování formát a integritu dokumentu. Rozšiřte komentování schopnosti kohokoliv, kdo používá Adobe Reader. Uživatelé Windows mohou navrhovat inteligentní Adobe PDF formulářů, které obsahují obchodní logiku, jako jsou výpočty a datových validací, na pomoc zvýšení přesnosti sběru dat a zároveň snížit náklady na ruční zadávání dat.

    Pomocí Adobe Acrobat XI vytvářet působivé PDF komunikaci, spolupracovat snadněji, a zefektivnit recenze. Adobe Acrobat Dynamic PDF vám pomůže více práce - jednodušší, rychlejší, lepší.

    Adobe Acrobat XI Pro vlastnosti:
    Soubory Edit PDF
    S Adobe Acrobat Pro, můžete provést drobné úpravy textu a obrázků přímo v souboru PDF bez nutnosti originální dokument nebo grafiku.
    o Upravit text ve formátu PDF. Fix překlep, změnit písmo nebo přidat odstavce do PDF stejně snadno, jako vy v jiných aplikacích pomocí nové point-and-click rozhraní.
    o Úpravy obrázků ve formátu PDF. Změna velikosti, vyměnit, a upravovat snímky ve vašem PDF bez nutnosti vystopovat původní soubor nebo grafiku.

    Export z PDF souborů
    Snižte čas, který strávíte přepisování informací uvízl v souborech PDF. Převod souborů PDF do editovatelných dokumentů Microsoft Office. A ušetřit písma, formátování a úsilí.
    o Převod souborů PDF do aplikace Word. Uložte PDF jako dokument aplikace Microsoft Word a vzít si písma, formátování a rozvržení s vámi.
    o Převod souborů PDF do aplikace Excel. Proměňte svůj PDF nebo jen jeho část na upravitelný Excel můžete použít pro analýzu dat hned.
    o Převod souborů PDF do aplikace PowerPoint. Získejte náskok o nových projektech uložením soubor PDF jako plně upravitelné prezentace PowerPoint.

    Vytváření souborů PDF
    Už se nemusíte bát o tom, zda jsou soubory, které pošlete bude vypadat přímo na obrazovkách jiných lidí. Otočte dokumenty do PDF souborů může kdokoliv spolehlivě prohlédnout zdarma Adobe Reader.
    o Převést Word, Excel nebo PowerPoint do formátu PDF. Přímo z aplikace Office v systému Windows můžete vytvářet soubory PDF, zahájit sdílenou recenzi, omezit PDF úpravy, a další.
    o Tisk do PDF. Převod souborů do PDF z prakticky libovolné aplikace, která tiskne, jednoduše si vyberte Adobe PDF jako tiskárnu.
    o Skenování do formátu PDF. Když potřebujete otočit dokument nebo formulář papíru do digitálního souboru, stačí naskenovat k vytvoření prohledávat soubor PDF, který lze upravit.
    o Převod HTML stránek do PDF. Uložení webové stránky jako PDF souborů do archivu webového obsahu, přečtěte si stránky v režimu offline, nebo vytisknout spolehlivěji.

    Vytváření a analýza formulářů
    Řez čas, který strávíte vytváření formulářů, opětovné vytvoření dat, a opravuje chyby. Distribuce formulářů je on-line, a pak sbírat reakce a analyzovat výsledky v reálném čase.
    o Vytváření nových PDF a webových formulářů. Vlastní profesionální šablony nebo designu od začátku se na ploše aplikace Adobe FormsCentral součástí Acrobat XI Pro.
    o Sbírat formuláře odpovědi s FormsCentral. Snadno sbírat odpovědi Pohybem PDF nebo webových formulářů online službou Adobe FormsCentral on-line.
    o Převod stávajících formulářů s možností vyplňování PDF. Zadejte méně, shromáždit víc. Rychle převést na papír, slovo nebo formulářů Excelu do možností vyplňování formulářů ve formátu PDF.
    o sbírat formuláře odpovědi pomocí Adobe Acrobat nástrojů. Kompilace vrácených formulářů do jednoho souboru PDF, nebo hostitelské formulářů pomocí síťové složky nebo Microsoft SharePoint Server.

    Sloučit a spojit soubory
    Komunikujte jasně s jednotlivými přílohami ve formátu PDF. Dejte více souborů do jednoho, organizovaného PDF, který je snadno na e-mail a jednoduché vyhledávání.
    o Slučování více souborů do jednoho PDF. Ujistěte se, že si neunikne. Kombinujte dokumenty, tabulky, e-maily a další organizované formátu PDF.
    o Kombinování souborů v portfoliu PDF. Podělte se o své práci v portfoliu PDF, které prezentuje materiály profesionálně s interaktivním dopadem.
    o Vytváření interaktivních souborů PDF. Přineste své nápady do života tím, že přidá zvuk, Adobe Flash Player kompatibilní s video a interaktivní média do PDF.

    Zjednodušte recenze a schválení
    Zastavte třídění přes papír a e-mailové stezek. Automatizace posouzení a schválení cyklů s Adobe Acrobat. Více recenzenti mohou vidět a stavět na vzájemně připomínky, takže si můžete splnit vaše termín.
    o Zjednodušení revizí dokumentů a schválení. V sdílených recenzích, lidé mohou komentovat PDF pomocí známých nástrojů. A můžete sledovat průběh a konsolidovat komentáře.
    o Export poznámek do Wordu. Uložit všechny poznámky PDF zpět do původního dokumentu Microsoft Word, a aktualizovat text, rychleji než kdy předtím.
    o Schválit s elektronickými podpisy. Udržujte projekty v pohybu. E-podepsat schválení přímo na PDF. Není třeba pro tisk, fax, nebo poštou dokument.
    o získat ostatní k podepisování dokumentů. Získejte zelenou rychleji. Pošlete PDF ostatním ke schválení podpisu, a sledovat je online pomocí služby Adobe EchoSign.
    o Integrace s SharePoint. Acrobat, je to jednoduché a pohodlné pro vás načíst, otevřít a uložit soubory PDF uložené na serveru SharePoint vaší společnosti.
    o Porovnání dvou verzí souborů. Nechte Acrobat dělat těžkou práci porovnání dvou verzí souboru, a poskytuje tak podrobnou zprávu o výsledcích.
    o ukládání a přístup k souborům na Acrobat.com. Použijte Acrobat.com pro ukládání souborů v cloudu zdarma, přístup je z Acrobat nebo Reader na vašem počítači nebo v mobilním zařízení.

    Ochrana souborů ve formátu PDF
    Adobe Acrobat XI usnadňuje, aby vaše práce mnohem bezpečnější, bez ohledu na to, jaké aplikace jste v.
    o Naneste PDF hesel a oprávnění. Získejte odbornou ochranu, aniž by byl expert. Přidejte kopírování a ochranu editovat jakékoliv PDF - dokonce i přímo z aplikací Microsoft Office v systému Windows.
    o Vyjměte a redigovat informace. Nepoužívejte jen omdlel důvěrné údaje. Najít a zbavit nadobro, i když je skrytý v metadatech.
    o Automatizace bezpečnostní úkoly dokumentů. Použít doklad bezpečnostní opatření stejně pokaždé. Použijte vedenou akci k zabezpečení PDF před zveřejněním.

    Operační systémy: Windows XP, 2003, Vista, 2008, Windows 7, 2012, Windows 8, Windows 8.1.

    Co je nového v aplikaci Adobe Acrobat XI Pro:
    o NEW Úpravy textu a obrázků. Proveďte drobné změny v PDF stejně snadno, jako vy v jiných aplikacích pomocí nové point-and-click rozhraní.
    Převod souborů PDF do aplikace PowerPoint
    o NEW Převod souborů PDF do aplikace PowerPoint. Získejte náskok o nových projektech uložením soubor PDF jako plně upravitelné prezentace PowerPoint.
    o Nová Vytvořit nový PDF a webových formulářů. Vlastní profesionální šablony nebo designu od začátku se na ploše aplikace Adobe FormsCentral součástí Acrobat XI Pro.
    o Zlepšení standardizovat úkoly rutinní PDF. Ať je to snadno vytvářet PDF důsledně. Průvodce lidi prostřednictvím správného řadu kroků s akcí.


    VIDEO 1




    VIDEO 2




    VIDEO 3




    Som si tým istý že na základe mojích video prezentácií to hravo dokáže zvládnúť i ten najneskusenejší člen cztorrentu lebo celý postup je skutočne velice ľahučký. Tieto tri videá som pre každý prípad vložil aj do balíka aby ste si ích mohli doma v kľude pozrieť v ích pravej kvalite lebo Bohužiaľ youtube ích trochu so svojími video filtrami skreslilo hlavne video 3 Windows 8.1 core.


    V prípade ak už máte vo svojích oper. systemoch niektorú s adobe acrobat verzií a chceli by ste si nahodiť túto na základe týchto videí tak v prvom rade musíte úplne odinštalovať produkty adobe aj s tých velice dôležitých registrov a až potom môžete pristúpiť k tejto easy metode na základe videí!









    cepa68, gejzko101, Hollmann, meldik25, jiriasd, vítmakaj, Krpik1415, crotalus, mira9999,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    Fenrim
    Ratio 4.25

    Member+

    22/10/2017 14.33.35
    Pecka diky

    8
    emfa
    Ratio 0.77

    Clen

    13/08/2016 19.20.40
    Dík, OK

    -1
    Allkos
    Ratio 3.47

    Member+

    06/11/2015 21.34.52
    ..hmm.. mne nejako nefunguje ten generator codov.. som to robil presne podľa videa a mi tam (už pri tom zadávaní instal-codu do generatora a následne pri zadávaní kodu od Adobe) ukazuje v treťom riadku "Invalid code" (niečo také..) V Skratke, nejako sa nezhoduju tie 2 kody.. Kde je teda chyba?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.268 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:14
    sql

    TOPlist