Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Advanced SystemCare Pro 12.4.0.348 Final CZ+SK+HU 2019 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Advanced SystemCare Pro 12.4.0.348 Final CZ+SK+HU 2019 Názov:Advanced SystemCare Pro 12.4.0.348 Final CZ+SK+HU 2019 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:73.6 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-05-17 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Originalny nazev: Advanced SystemCare Pro 12.4.0.348 Final CZ+SK+HU 2019
    Rok vydani: 2019
    Jazyk: MULTI:CZ-SK-HU atd.
    Ochrana: LICENSE


    Advanced SystemCare 12 PRO poskytuje vždy zapnutý, automatizovaný, optimalizační nástroj pro všechny počítače. Specializuje se na řešení ONE-Click pro detekci, čištění, opravu, urychlení a nakonec ochranu počítače. Advanced SystemCare 12 je program pro údržbu PC, který je neuvěřitelně snadno ovladatelný, je to nejlepší systémový nástroj pro špičkové PC Health! Díky nové systémové technologii vám Advanced SystemCare umožňuje rychleji spouštět počítač. Zajišťuje stabilnější a efektivnější než jiné systémové nástroje. Ve většině starých a pomalých počítačů může být spousta problémů, které je zpomalují. Vybaven systémem Advanced SystemCare, počítač zůstane bez chyb a hladší než kdy jindy.
    IObit Advanced SystemCare 12 má nový Performance Monitor, který dokáže uvolnit paměť jedním kliknutím pro hladký chod počítače během několika sekund.

    Výhody:
    Udržuje váš počítač na špičkové úrovni. Plně optimalizuje systém Windows pro maximální výkon systému a nejvyšší rychlost připojení k Internetu. Přemění váš počítač na obchodní počítač, produktivní pracovní stanici, zábavní centrum, herní automat nebo vědecké počítačové PC.
    Brání ochranu počítače s extra ochranou. Detekuje a analyzuje prostředí zabezpečení systému Windows. Skenuje a odstraňuje spyware a adware pomocí aktuálních definičních souborů.
    Jedním kliknutím vyřešíte až 10 běžných problémů s PC. Jedním kliknutím skenuje a opravuje deset problémů s PC a chrání váš počítač před skrytými bezpečnostními hrozbami.
    Optimalizace v reálném čase s funkcí ActiveBoost. Tato technologie aktivně běží na pozadí inteligentně spravující systémové prostředky v reálném čase. A neustále detekuje neaktivní zdroje a optimalizuje využití CPU a RAM.
    Cloud technologie, která udržuje databázi aktuální. Nová technologie „Cloud“ zajišťuje neustálou aktualizaci databáze. Abyste mohli využívat nejnovější definice a konfigurace.
    Více než 20 specializovaných inteligentních nástrojů. Funkce Toolbox obsahuje nástroje pro čištění, optimalizaci a opravy systému, nástroje pro vylepšení zabezpečení. Také nástroje pro plnou kontrolu nad PC systémem.

    Další funkce:
    Zvyšte svůj počítač pro práci a hraní her. Nyní máte dvě možnosti Turbo Boost, Work Mode a Game Mode. Kromě toho můžete nyní nastavit konfiguraci každého režimu z hlavní obrazovky.
    Další generace registru hluboké čištění a optimalizátor. Bezpečné čištění registru nevyžádané, komprimuje registru bloats. Také defragmentuje celý registr pro maximální výkon. Vyhledá a opraví chyby registru, které jiné nástroje chybí s technologií „Deep Scan“.
    Automaticky pracuje na pozadí. Tento výkonný nástroj pracuje nepřetržitě, automaticky a tiše v pozadí vašeho PC. Můžete nastavit program na pravidelném plánu, nebo jen nechat pracovat automaticky, když je počítač nečinný.
    Vylepšený modul péče. Nový vývoj v modulu „Care“ zahrnuje funkce jako „Start-up Optimization“, která bude efektivněji skenovat a čistit počítač.
    Výkonná defragmentace pevného disku. Rychlá, výkonná a neuvěřitelně účinná funkce Defragmentace disků pro defragmentaci pevných disků. Až 10krát rychlejší než jiné nástroje pro defragmentaci.
    Jazyky: angličtina, arabština, běloruština, bulharština, čínština, čínština, dánština, holandština. Finština, francouzština, němčina, řečtina, maďarština, italština, japonština, korejština, nederlands. Polština, portugalština (PT-BR), portugalština (PT-PT), ruština, srbština (cyrilice). Srbština (latina), slovinština, španělština, švédština, turečtina, vietnamština.




    Co je nového:
    + Vylepšený nevyžádaný soubor Vyčistěte, abyste vyčistili nevyžádané soubory Dropbox 72.4, soubory protokolu Windows, Evernote a TeamViewer.
    + Enhanced Privacy Sweep pro čištění osobních údajů Firefoxu 66.0, Chrome74.0, Opera 60.0, MS OneDrive, Windows Media Player, Adobe Flash Player, atd., Komplexněji.
    + Silnější Registry Clean k vyčištění více nadbytečných položek registru.
    + Rozšíření databáze Spyware a Real-Time Protector pro odstranění dalších hrozeb.
    + Rozšíření databáze Optimalizace spouštění pro správu více položek spuštění.
    + Posílení ochrany před surfováním a odstraněním reklam pro bezpečnější a ad-free online surfování.
    + Aktualizováno více jazyků.
    + Opraveny všechny známé chyby.


    Win10/Win8/Win7/Vista/XP








    Čmolda, Daweros, RDKCZ, VáclavMašek, jendahranolka, kevinjo51, magicjr, Duskonototo555335, majkl02, old_shool_klaun, Computer, vajinnko1, Jiri111, Petr1976, Petr1976, Fero613, perasinky, uzasnak, daviddsvk, obusek, riana861, majkl654, cukagek123456789, adamik123, majano, Duma72, Karlos2412, boos24, prosekjirka, perlaferero, tekinka, mimumi1010, nalim42754275, fifon, kolja, Mojas, georgina61, georgina61, georgina61, LudovitLamala, Zuvacka, Anunnaki, joyy, paseka, gaborroman, gaborroman, petrst, famax, Liborm, sirsimpi, sirsimpi, rnov, nikdo, deathko2, deathko2, daro, milos1385, MartinZetek, Bakera, chuj-pc, juliuskarasek, Olan, řehoř78, řehoř78, radekj, michaelkek, sswaffen, Dolfi70, kmeta, otmar, nano1905, Prcek, Prcek, lesek, lesek, R123456, Majo75, Sencor, janko1978, ropik24, 1lumir1, 75renca, Zdenek147624, TylerTegan, RomanHardy,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    16
    Threadt
    Ratio 24.74

    VIP

    20/08/2019 23.30.22
    ten původní si pro jistotu nech zálohovaný někde.

    3
    Threadt
    Ratio 24.74

    VIP

    20/08/2019 23.28.57
    zkopíruj si ten soubor na plochu, uprav ho a pak ho nakopíruj zpět.

    1
    medikchemik
    Ratio 1.27

    Member+

    20/08/2019 21.57.29
    Cau prosim ta mne ta aktivacia nejde. Mam problem s hosts suborom. Ked dam ten blockhOST.bat tak mi to tam hned zapise. Ty to tam potom mazes ale mne to vymazat nejde ze nemam opravnenie a pri otvarani v bloku mi nejde urobit aby som to zapol ako admin pritom som admin pocitacu. Nevies poradit co s tym. Dik

    -3
    krtek199
    Ratio 1

    VIP

    18/05/2019 21.54.52
    vyborne funguje a dokonca aj pocitac zrychlil aspon zatial.. licencia funkcna
    Velke dik uploaderovi

    -1
    GNOME
    Ratio 1.73

    Member+

    18/05/2019 09.54.15
    Waldagang81 - už som sa vyjadril na Tvoju osobu na MS OFFICE 2019!

    -37
    Waldagang81
    Ratio 0.58

    Clen

    17/05/2019 22.14.38
    Toto už je 5 dní na jiných serverech...
    Zas začínáš zde?
    Tobě nestačí co jsi zppůsobyl na mnoha warezech?
    Ještě že ten náš warez skončil.

    69
    cavso
    Ratio 1.55

    Member+

    17/05/2019 19.36.08
    Video návod hezkej,ale k ničemu.Nebylo by tam něco pro obyč lidi?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.256 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:38
    sql

    TOPlist