Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Age of Wonders 4 Premium Edition-Goldberg | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Age of Wonders 4 Premium Edition-Goldberg Názov:Age of Wonders 4 Premium Edition-Goldberg Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:14.5 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-05-04 Peerov:1 (Seed: 1, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky











    Age of Wonders 4 Premium Edition-Goldberg








    INFORMÁCIE O HRE:






    Ovládnite fantasy ríšu podľa vlastného dizajnu v Age of Wonders 4! Preskúmajte nové magické ríše v charakteristickej zmesi 4X stratégie a ťahového taktického boja Age of Wonders. Ovládajte frakciu, ktorá rastie a mení sa, keď každým ťahom rozširujete svoje impérium.

    Oceňovaná strategická séria Triumph Studios vstúpila do nového veku a posunula ikonické budovanie impéria, hranie rolí a vojny na ďalšiu úroveň. Nový systém rozprávania udalostí a ohromne prispôsobiteľné impériá poskytujú nekonečne znovu hrateľný zážitok, kde každá hra pridáva novú kapitolu do vašej neustále rastúcej ságy.

    Mocní čarodejní králi sa vrátili do ríš, aby vládli ako bohovia medzi smrteľníkmi. Nárokujte si a ovládnite Tomes of Magic, aby ste vyvinuli svojich ľudí a pripravte sa na epický boj, ktorý určí budúce veky.



    Vyrobte si svojich nasledovníkov kombináciou telesných foriem, spoločenských čŕt a tajomných síl. Postavte čokoľvek od klanu kanibalských polovníkov až po mystických mesačných elfov alebo si vytvorte svoje obľúbené fantasy trópy
    Hľadajte mocné zväzky mágie, aby ste očarili svoje armády a rozvinuli svoj ľud! Pozrite sa, ako sa vaši ľudia fyzicky menia, keď sa menia na anjelské bytosti alebo potomky chaosu, aby čelili svojim nepriateľom.
    Hľadajte slávu prostredníctvom brutálnej nadvlády, prefíkaných spojenectiev alebo konečných tajomných vedomostí a zapíšte svoje dedičstvo do samotnej štruktúry samotnej ríše!

    Každá voľba otvára nové možnosti a taktické výhody; hlboká, viacvrstvová stratégia vám umožňuje skúšať nové taktiky alebo objavovať nové schopnosti na každom kroku
    Taktické ťahové bitky oživia vaše armády a ukážu ich silu v prostredí formovanom vašimi rozhodnutiami. Od potýčok s potulnými monštrami až po rozsiahle obliehania s desiatkami jednotiek na každej strane, s pridaným systémom morálky a ďalšími funkciami, každá bitka prináša novú výzvu.
    Obrovská rozmanitosť impérií, jednotiek a prostredí udržuje hru nekonečne opakovateľnú. Age of Wonders je viac modifikovateľný a otvorený ako kedykoľvek predtým v histórii série



    Preskúmajte s každou hrou novú sféru - alebo si vytvorte vlastnú! Vyzvite nové variácie a kombinácie lokalít a funkcií, od zamrznutých pustatín ovládaných ľadovými kráľovnami až po opustené ruiny, kde sa potulujú draci
    Nový systém udalostí poskytuje neočakávané úrovne rozprávania pre hry 4X. Pozrite sa, ako vaše rozhodnutia formujú svet okolo vás, od rastúcich miest a potulujúcich sa armád až po magické efekty, ktoré deformujú svet
    Veďte svoje impérium k veľkosti – ale váš príbeh nekončí víťazstvom alebo porážkou! Vstúpte so svojimi vládcami do panteónu v hre a odomknite spôsoby, ako si ešte viac prispôsobiť svoj zážitok. Stretnite sa so svojimi vlastnými výtvormi ako potenciálni súperi alebo spojenci v nasledujúcich hrách a zažite ďalšiu kapitolu svojho vlastného príbehu!
    (geegle preklad)


























    SYSTÉMOVÉ POŽIADAVKY





    MINIMUM:


    Requires a 64-bit processor and operating system
    OS: Windows® 10 Home 64 Bit
    Processor: Intel® Core™ i5-2500K or AMD® Ryzen™ 5 1600X
    Memory: 8 GB RAM
    Graphics: Nvidia® GeForce™ GTX 670 (2GB) or AMD® Radeon™ HD 7870 (2GB) or Intel® Arc™ A380 (6GB) or Intel® Iris™ Xe G7 (Tiger Lake) or AMD® Radeon™ Vega 8
    Storage: 20 GB available space
    Additional Notes: 1080p (30FPS)


    RECOMMENDED:


    Requires a 64-bit processor and operating system
    OS: Windows® 10 Home 64 Bit or Windows® 11
    Processor: Intel® Core™ i7-9700K or AMD® Ryzen™ 5 5600X
    Memory: 16 GB RAM
    Graphics: Nvidia® GeForce™ GTX 1070 Ti (8GB) or AMD® Radeon™ RX 5700 XT (8GB)
    Storage: >20 GB available space
    Additional Notes: 1080p (60FPS)



    Návod na inštaláciu:



    1. Extrahuj na vhodne miesto
    2. Nakopirujte medicinu
    3. Zablokujte pristup k internetu
    4. Hrať






    ŽELÁM PRÍJEMNU ZÁBAVU !!!

    POĎAKOVANIE POTEŠÍ






    IiIZ3R0IiI












    bobkoa1, honza8397, Skull87, Flego, Honaa, Jura82, martinjc, Bulin,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.344 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 07:29
    sql

    TOPlist