Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Alien Resurrection | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Alien Resurrection Názov:Alien Resurrection Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:250.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-10-20 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Obal :





    Popis :

    Get ready to meet the mother of all aliens.

    Zrada korporátního zaměstnavatele ji připravila o šanci na normální život s výchovou dcery Amandy. 200 let po smrti byla Ellen Ripleyová zneužita znovu, ačkoliv se mezitím hodně změnilo. Weyland-Yutanni je minulostí, hlavní slovo ve Spojených systémech Země a kolonií má teď armáda. Na palubě USM Auriga docházelo k odporným experimentům s cílem ve výsledku úspěšné extrakce vetřelčí královny z hrudníku klonu Ripleyové, který už od pohledu zcela neodpovídá svému předobrazu a často musí odolávat svodům hnízda, s nímž sdílí DNA. Pro pašeráky z lodi Betty bude přesto právě Ripley jedinou nadějí na únik z pasti. Přivezli vojenským vědcům lidské „zmrzlíky“, avšak rozhodnutí kapitána pobýt pár dní na Aurize se jim krutě nevyplatilo. Bylo jen otázkou času, než najdou bestie cestu z kójí a ten čas právě nastal... Jak se Rip zachová?

    Hororový survival podle stejnojmenného snímku (1997) režiséra Jean-Pierre Jeuneta by se dávkováním atmosféry dal přirovnat nejblíže k Alien: Isolation (2014), kdy vypjaté momenty střídá opatrné našlapování po roštech špatně osvětlených koridorů. Resurrection je přeci jen akčnější záležitostí, kde přesná střelba až z šesti druhů zbraní vždycky rozhodne o bytí a nebytí. Členové posádky, kteří to nestihli do evakuačních modulů zpravidla umírají ve střetech s vámi či vetřelci dříve, než by řekli xenomorf a hlavní nebezpečí tak představují následky klonování obzvláště oslizlí vetřelčí droni podporovaní mrštnými facehuggery. V útrobách rozsáhlé lodi však narazíte i na mohutnější bossovské odpornosti. Deset levelů Aurigy můžete projít také coby plachá androidka Call, vojín Distephano či žoldák Christie lišících se navzájem vybavením.

    Odzkoušeno a otestováno na Win 7-10 32/64 bit

    Rok Vydání : 2000

    Recenze :

    https://bonusweb.idnes.cz/alien-resurrection-vitejte-v-pekle-duo-/Clanek.aspx?c=A010303_alienresurrectionpsx_bw

    https://konzolista.tiscali.cz/articles/onearticle?link=alien-ressurection-59

    Screen :









    sa58,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    6
    tomson777
    Ratio 1.18

    Member+

    31/10/2020 11.38.30
    Nejde spustit!


    --------------
    >> 31/10/2020 12.31.02
    UPLOADER: skus doinstalovat auktuální ovladače a všedhny redista tzv Visual c+++ za chvíli uploadnu celý torrent s nfs a tam budou , vím že na nvidia gf funguje vpoho , ale na amd je problémm právě


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.280 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:04
    sql

    TOPlist