Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Among Us [1.4s] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Among Us [1.4s] Názov:Among Us [1.4s] Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:55.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-11-19 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Název: Among As / Among AU
    Rok vydání: 2020
    Verze: 1.4
    Platforma: PC
    Žánr: Akční, Nezávislé, Nenáročné.
    Vývojář / vydavatel: Innersloth
    Typ publikace: Přebalit
    Jazyk rozhraní / hlasu: ruština, angličtina (Multi6)
    Multiplayer: Ano
    Tablet: Šitý Ali213

    Doporučené systémové požadavky:
    ☑ Procesor: Podpora instrukční sady SSE2

    ☑ RAM: 1 GB RAM

    ☑ Graphics Accelerator: DX10 Support

    ☑ Volné místo na HDD: 0,2 GB

    Popis: V hře Among Us si zahrajte 4–10 hráčů online nebo prostřednictvím místního připojení Wi-Fi a zkuste připravit svou vesmírnou loď k odletu. Buďte opatrní, protože jeden nebo více náhodných hráčů v týmu podvede a pokusí se zabít každého! Původně vyvinutá jako skupinová hra, doporučujeme hrát s přáteli na večírcích v místní síti nebo online pomocí hlasového chatu. Užijte si hraní na různých platformách mezi Androidem, iOS a PC. Role hráče je jednoduchá. Jste-li obyčejný astronaut, který je na palubě s ostatními obyčejnými astronauty, ale musíte přežít, abyste zjistili, který hráč je nesprávná osoba. Když hrajete jako darebák, musíte zničit všechny hráče ve vaší cestě a pokusit se nevzdávat to. Není to snadné a pokaždé po každé nové fázi hry musíte zahájit obecný dialog, v němž hlasujete o tom, kdo může být darebák. Mezi námi si můžete zdarma stáhnout torrent do svého počítače pomocí níže uvedeného tlačítka.

    Vyhrajte tím, že dokončíte přípravné mise na palubě nebo porazíte všechny podvodníky. Rychle zareagoval na ukončení sabotáže Challenger. Podívejte se na mapu administrátora a kamery a sledujte ostatní spoluhráče. Chcete-li zahájit konverzaci o údajném podvodu, přihlaste se. Zavolejte svého lékaře a prodiskutujte podezřelé chování. Hlasujte pro zákaz podezření z podvodu. Babylon je jedinečný svět, který vyžaduje základní vztah mezi náboženstvím a vírou. Ale nemyslete si, že komunikace s vyššími silami je jen vynález. V této hře se náboženství stává vynikajícím prostředkem sebeobrany a akce. Ano, je možné, že tato hra bude mnohokrát kritizována a obviněna, protože používání náboženství je přísně zakázáno. Nezapomeňte však, že někdy mohou vývojáři ukázat dobré způsoby, jak realizovat své kreativní nápady. Například je známo, že Babylon reprodukuje svou skutečnou velikost a umožňuje hráčům aktivně prozkoumávat, navštěvovat hlavní města a provádět hloubková vyšetřování, která by měla přesně určit, kdo stojí za všemi problémy a nehodami v této části planety. Nezapomeňte na samotné zlo, které stvořilo strašlivé tvory, kteří se volně pohybovali po předměstí Babylonu a čekali na ten úžasný okamžik, kdy by bylo možné zatáhnout dalšího cestujícího se záměrem do úkrytu. Právě teď máte možnost stáhnout si torrent v ruštině Among Us.

    Zabijte své spoluhráče a ostatní. Představte si, že můžete vyjednávat se svými spoluhráči. Projděte otvory a rychle se pohybujte po desce. Pomocí sabotáže vytvořte chaos a rozdělte tým. Zavřete dveře, abyste chytili oběti a zabili je v soukromí.

    [/img]







    svist73pb, Matej554, capbucky, henaaa1, Homolupulup, majecc89, KomiNNek, petepool7, MysnerBro,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    xdiko
    Ratio 6.08

    Member+

    19/11/2020 15.26.07
    Ahoj, ak som to spravne pochopil, tak je mozne hrat tuto hru cross PC/Android? Decka to hraju na Androidoch, tak by som im chcel trosku podkurit z mojho PC.
    Dik


    --------------
    >> 19/11/2020 15.39.45
    UPLOADER: Yes
    Uploader
    19/11/2020 11.55.51
    Hello


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.248 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:46
    sql

    TOPlist