Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Andrzej Pilipiuk - Serie Jakub Vandrovec (2002-2014)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Andrzej Pilipiuk - Serie Jakub Vandrovec (2002-2014)(CZ) Názov:Andrzej Pilipiuk - Serie Jakub Vandrovec (2002-2014)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:8.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-03-05 Peerov:2 (Seed: 0, Leech: 2)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ 
    Formát dokumentu: EPUB 
    Autor: Andrzej Pilipiuk 
    Rok vydání: 2002-2014 



    Příhody exorcisty-amatéra: "Máš problémy s duchy předků? Něco ti šramotí v domě? Soused je upír? Zajdi za Jakubem Vandrovcem, nejlepším exorcistou-samoukem z celé země! Sice žije v zapadlé vesnici na východě, živí se vlastní pálenkou a vypadá jako starý pytlák, ale nedej na zdání! Ještě se nevyskytl upír, mimozemšťan, vlkodlak nebo přízrak, se kterým by si neporadil nebojácný vymítač v gumákách." Jaroslaw Grzedowicz Povídky:Zabíječ; Z kuchařské knihy Jakuba Vandrovce; Na rybách; Horoskop 2003; Hlavice; Hochštapler; Kontrola; Vzpoura vepřů; Čip; Hotel U loupežníka; Z archívu Y; Tajemství vody; Pohádečka pro vnoučka; Proti prvnímu přikázání. (2002) 



    Jakub Vandrovec - samorostlý exorcista k pronajmutí, producent kořalky, génius v gumovkách. Téměř okamžitě se dostal do panteonu nejoblíbenějších postav polských čtenářů. Proč? Možná proto, že Vandrovec je svým způsobem antihrdina. Ne ve stylu hollywoodského hlupáka, ale tvrdého, střízlivě myslícího člověka z lidu. A nade vše obdařeného specifickým druhem cynického humoru." Ewa Bialolecka "Když ve Vojslavicích zprovoznili internet, tak starosta zadal vyhledat heslo Vojslavice. A na stránkách se objevily některé mé povídky s Jakubem Vandrovcem. Po jejich přečtení pronesl dnes již památnou větu: Takový ochlasta tady nikdy nežil! Ale jinak to on i obyvatelé vzali dobře - návštěvu rodného městečka jsem přežil." Andrzej Pilipiuk Povídky: Hyena; Čaroděj Ivanov; Zvíře; Flák; Kotel. (2003) 



    Zaujaly Tě příhody Jakuba Vandrovce, nejlepšího exorcisty-samouka? Tak tady máš další dávku čtení! Tentokrát se dozvíš, co se stalo, když proběhla restituce hraběcího majetku, co vlastně vykopali archeologové a jak to bylo s Titanikem. Všichni, kdo si tohoto nehrdinského hrdinu oblíbili, určitě nebudou zklamáni, a čtenáři, jimž se starý ochmelka připlete do cesty poprvé, se určitě alespoň usmějí; kniha je plná neotřelého humoru a s věcmi vážnými se v ní zachází... nevážně. (2003) 



    Jakub Vandrovec - exorcista - amatér, vřele milovaný církví, státními orgány, policií a námi, řeší nové případy ! Chcete vědět, jak to ve skutečnosti bylo s Jackem Rozparovačem ? Zajímá Vás, kdo pomohl Mikulášovi ? A co vězení, napraví snad našeho Jakuba ? Na tyto a hromadu dalších otázek naleznete odpověď v knize, která Vám přináší 23 nových příběhů Vašeho oblíbeného hrdiny! (2004) 



    Když se nepřátelské armády perou u tvého domu, když Zelení mstitelé vstupují do akce a silná egyptská kletba hrozí všem a všemu, objeví se On. Není superhrdina, nadčlověk, nezachraňuje lidstvo ve jménu vyšších cílů. Poznáte ho snadno. Holínky, vaťák, ušanka a ta specifická… vůně? Nejtypičtější hrdina polské fantastiky. Opilec, exorcista… prostě Jakub Vandrovec. Vrací se ve velkém stylu! Věšet každý může je další kniha o této kultovní postavě. V typicky „vandrovcovských" povídkách poznáte jedno z jeho válečných dobrodružství, dozvíte se, kdo jsou „Zelení mstitelé" a vyslechnete odbornou přednášku. Autor konečně odhalí pravé jméno Baby Jaby a ukáže zhoubné následky kocoviny. Poprvé se také ukáže, že existoval někdo, kdo dokáže vypít víc než Jakub Vandrovec. Ale nebyl to člověk, takže se nepočítá. A nakonec… nakonec poznáte sílu opravdové egyptské kletby. (2010) 



    Církev násilím pokřtí pralidi z Dubinky. Unikne jen šaman, který se spojí se svým pohanským bohem a s pomocí svého vnuka hodlá zlikvidovat lidstvo. Jako obvykle má armagedonu zabránit Jakub Vandrovec. Knihu doplňují tři povídky, kde se čtenář kupříkladu dozví, co se stalo s Jakubem, když se konečně upil k smrti a odmítlo ho přijmout nebe i peklo. 
    Jedni mají Jakuba za opilce a výtržníka, jiní za hrdinu a spasitele, jisté je, že polská odpověď na klasické příběhy barbara Conana oplývá nezaměnitelným vtipem, který nenechá chladných snad žádného čtenáře. Šestá kniha povídkového cyklu sérii prozatím uzavírá, ale jistě ne na věčné časy. Andrzej Pilipiuk už pracuje na sedmé knize a v dohledné době se česky objeví i dotisky dnes už beznadějně vyprodaných svazků série. A samozřejmě i zcela nové knihy populárního autora! (2011)
     



    Nejznámější hrdina posledních let, bezohledný dědek, terminátor poháněný samohonkou, člověk, který neodpustí mrtvému ani živému, se opět vrací. A tentokrát skutečně v plné síle! Tohle je Polsko viděné z perspektivy „vesničana od kosti“. Jde do toho opravdu ostře – mizí umělý chrup, kořalku chlastají zombie, ďábel nabízí partii pokeru… Tento Jed destiloval osobně mistr polské fantastiky Andrzej Pilipiuk a obsah alkoholu můžete počítat na stovky procent. Lék samozřejmě nemá atestaci SÚKL, o to účinnější však je včetně množství vedlejších účinků. Požíván v libovolném množství způsobuje silnou závislost. Vyvolává vidění, přeludy a záchvaty neovladatelného smíchu. Podávejte v libovolném množství i bez porady s lékařem, ovšem za jakékoli zdravotní postižení neručíme a pracovní omluvenky nevyplňujeme. (2014) 








    Popejo,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    hermes333
    Ratio 0.25

    Clen

    08/11/2022 00.21.20
    Diky obrovske. Jsem shanel po jedne a tady je cela serie. Znovu si to konecne muzu precist i v zahranici v dali od me knihovny fyzickych knizek doma.

    3
    gurp
    Ratio 2.94

    Member+

    06/03/2016 09.08.41
    Děkuji za sdílení,já sice humornou fantasy nemusím ale na tento "uhelný kámen" nekorektního humoru se chystám už několik let.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.206 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 14:00
    sql

    TOPlist