Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

AppleMacSoft Easy Spotify Music Converter 3.0.0 viacjazycny | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    AppleMacSoft Easy Spotify Music Converter 3.0.0 viacjazycny Názov:AppleMacSoft Easy Spotify Music Converter 3.0.0 viacjazycny Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:42.8 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-26 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky






    Najrýchlejší a najjednoduchší spôsob bezplatného sťahovania a konvertovania skladieb, albumov alebo zoznamov skladieb Spotify do bezstratovej kvality MP3, M4A, WAV alebo FLAC bez DRM. Počúvajte hudbu / zoznamy skladieb Spotify na všetkých zariadeniach v režime offline bez prémiového produktu Spotify.
    Vlastnosti:

    Odstráňte DRM z Spotify Music
    All-in-One softvéru Spotify Music Downloalder a DRM.

    Ochrana DRM na Spotify zabraňuje všetkým používateľom prehrávať hudbu offline. Softvér Easy Spotify Music Converter tak vychádza z bezplatného používania služby Spotify od obmedzení DRM. S týmto konvertorom hudby Easy Spotify môžu všetci odberatelia Spotify ľahko sťahovať všetky skladby, interpretov, albumy a zoznamy skladieb zo služby Spotify, pričom legálne odstraňujú ochranu DRM bezstratovou kvalitou. aj bez predplatného poistného. aby ste si mohli svoju hudbu Spotify vychutnať v režime offline na akomkoľvek prehrávači, autorádiu, mobilnom zariadení atď.

    Prevod hudby Spotify na MP3, WAV, M4A, FLAC.
    Stiahnite si skladby, zoznamy skladieb, zoznamy skladieb, albumy, interpretov a konvertujte akúkoľvek skladbu z Spotify na MP3, M4A, WAV, FLAC bez DRM bez toho, aby došlo k strate kvality. Tento softvér funguje perfektne pre používateľov, ktorí majú iba bezplatné predplatné služby Spotify. Easy Spotify Converter je ideálny pre rýchlu konverziu veľkých hudobných súborov Spotify na prehrávanie v najvyššej možnej kvalite na populárnych zariadeniach.

    Hudba Spotify pre všetky zariadenia
    Autorádiá, prehrávače MP3, herné konzoly, stereo systémy a mnoho ďalších digitálnych zariadení často nedokážu prehrávať skladby Spotify s ochranou DRM. To môže byť veľmi nepríjemné. Softvér Easy Spotify Music Converter dokáže tento problém legálne a rýchlo vyriešiť.

    Okrem toho, bez ohľadu na to, či využívate bezplatný alebo prémiový plán predplatného hudobnej služby Spotify, pomocou tohto softvéru si teraz môžete bezplatne vychutnať hudbu a zoznamy skladieb Spotify na všetkých zariadeniach a prehrávačoch offline, vrátane zariadení Android, počítačov PC, Apple iPone, iPad, Inteligentné reproduktory, Sonos, autorádio, tablety a ďalšie.

    Zaručená najvyššia kvalita
    Dokonalé riešenia uložia hudbu ako stiahnutie z Spotify.

    Postavený s pokročilou technológiou kódovania, bezstratovo zachovávajú pôvodnú kvalitu hudby Spotify. program ukladá skladby ako MP3, WAV, M4A alebo FLAC až do 320 kBit / s. Môže tiež zachovať ID3 tagy a pôvodné informácie o metadátach v konvertovaných hudobných súboroch, vrátane názvu, roku, obalu, albumu, interpreta a žánru.

    Easy Spotify Music Converter je najprémickejší a najspoľahlivejší konvertor, aký sa kedy stretnete.

    Tak ľahké
    Jeho jednoduché použitie, čisté a intuitívne užívateľské rozhranie umožňuje hudbe konverzovať rýchlo . O formáte Spotify nemusíte nič vedieť. Jednoducho pretiahnite skladby a zoznamy skladieb Spotify do nášho Konvertora, vyberte požadovaný cieľový formát a zvyšok vám za pár minút pomôže.

    Easy Spotify Music Converter je jednoducho tou najlepšou voľbou pre vaše potreby konverzie Spotify. Vychutnajte si hudbu všade v niekoľkých krokoch.

    Systémové požiadavky:
    Windows 10 / 8.1 / 8/7 (32-bit a 64-bit).
    Spotify
    Procesor: procesor 1 G Hz alebo vyšší.
    Pamäť: 512 MB alebo viac pamäte RAM.
    Rozlíšenie displeja: 1024x768 alebo vyššie.

    Podporované vstupné formáty:
    Podporované vstupné formáty: Spotify Music: Songs, Albums, Artists, Playlists.
    Podporované výstupné formáty: MP3, AAC, M4A, WAV, FLAC









    MIPR2006, max666, EranjeBoss, uninc, nevrmin, remark3d, deejaymajo, kamilcooper, thomasdj, thomasdj, stipka1, skazka, mirutinK, mororo, jankovic, pajpej, basff, Kelelad, Kelelad, Kelelad, Kelelad, montymilaček, joska71, Nornotur, cormen, MeriDa2896, lida30, lida30, kalusvl, Pedrozuvacky, LKP, murty, KUROS71, Kaja23,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.465 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 11:39
    sql

    TOPlist