Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ashampoo Burning Studio 20.0.1.3 Beta Multilingual Portable | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Ashampoo Burning Studio 20.0.1.3 Beta Multilingual Portable Názov:Ashampoo Burning Studio 20.0.1.3 Beta Multilingual Portable Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:359.5 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-12-08 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky







    Ashampoo Burning Studio 20.0.1.3 Beta viacjazyčný prenosný 359 Mb
    RaR
    Ripujte zvukové disky CD plne automaticky, zálohujte súbory v blesku a navrhujte a vytlačte jednotlivé kryty pre vaše projekty v procese! Zabezpečte svoje súbory ochranou proti poškriabaniu pred stratou dát a používajte šifrovanie a ochranu heslom na maximálnu bezpečnosť. Vyskúšajte najlepšie Burning Studio vôbec!
    Plán hlavných záloh
    Populárna funkcia zálohovania práve získala väčšiu silu. Zálohové plány vám pomôžu zálohovať vaše dáta a dokonca vám pripomenúť, kedy je čas na zálohu! Nový vylepšený správca záloh poskytuje rýchly prehľad vašich existujúcich záloh a podporuje okamžité aktualizácie. Nemohlo to byť jednoduchšie! Máte obavy, že vaše údaje sa nezhodujú s diskom? Žiaden problém, vďaka rozšíreniu disku, dokáže Burning Studio automaticky zladit 'dáta na viacerých diskoch, vrátane ochrany heslom!

    Prednosti:
    Inteligentné zálohové plány na spoľahlivé zálohovanie dát
    Funkcia pripomienok pre plány zálohovania
    Nový intuitívny editor pre kryty a vložky
    Podpora emulátora CD prehrávača s viacerými diskami
    Hotové predvoľby pre viac ako 1600 autorádií
    Jasné, vysoko kontrastné používateľské rozhranie
    Mnohé špeciálne prípady podporované v module autorádia
    Vylepšené možnosti napájania disku
    Optimalizovaný pracovný tok pre menšie kliknutia a čakacie doby
    Jednoduchšie vytváranie obrázkov na disku
    Automatické prehrávanie disku s neobmedzenou kapacitou pamäte
    Podpora pre karty Compact Flash (CF) a mikrodričky
    Vynikajúce kryty a vložky
    Vytváranie obálok a vložiek bolo vždy silným bodom programu Burning Studio. Vo verzii 20 sme tento modul kompletne prepracovali a prepracovali! Nová intuitívna ponuka štartu vás vypína správnym smerom a okamžite si vyberiete svoje obľúbené obrázky. Potom je krok po kroku k dokončenému krytu. Funkcia importu vám pomôže analyzovať váš disk a automaticky vygeneruje požadované metadáta z internetu a v prípade potreby vytvorí pre vás vhodný zoznam skladieb. Či už potrebujete rýchlo vybrať kryt alebo navrhnúť svoj vlastný od základov, nebudete sklamaní!
    Áno, vypalovanie diskov môže byť tak jednoduché!
    Mnoho prvých používateľov je ohromených pri prvom použití funkcie Burning Studio. Je to tak jednoduché? Áno, všetko je zamerané na tri kroky. Vyberte svoje súbory, vyberte spôsob spracovania a vyberte cieľ. Potrebujete animované menu pre video DVD? Stačí niekoľko kliknutí. Chcete zálohovať kolekciu fotografií na viacerých diskoch? S Ashampoo Burning Studio 20, ktokoľvek to dokáže!
    Prineste hudbu a audioknihy do rádia
    Pri vypálení diskov pre výber vášho autorádia je nevyhnutný správny formát alebo stratíte poradie skladieb alebo skončíte s diskom, ktorý sa nedá prehrať. Nový Burning Studio 20 vás má zakryté! S viac ako 1600 predvoľbami a profilmi pre všetky bežné autorádiá, takmer dvakrát toľko ako verzia 19, budú vaše disky fungovať tak, ako ich očakávate na akomkoľvek zariadení. Program teraz podporuje aj emulátory diskov CD s viacerými diskami a funkčnosť a normalizáciu ekvalizérov. Skladba alebo audiokniha, Burning Studio 20 ponúka najlepšie zážitky z počúvania na cestách!
    Navrhujte a vytvorte vlastné filmy a prezentácie
    S programom Burning Studio 20 nie je obmedzený na to, čo môžete robiť! Vystrihnite filmy, pridajte intros a outros alebo vložte titulky alebo hotové motívy pre profesionálne výsledky. Wow svojich priateľov a rodiny s úžasnými prezentáciami s hudbou na pozadí a premeniť vaše vzácne spomienky na vizuálne majstrovské dielo. Navrhnite jednotlivé kryty pre vaše audio CD a používajte fascinujúcu funkciu mozaiky alebo množstvo šablón. Rodinná oslava, pracovná udalosť alebo dovolenka, s Ashampoo Burning Studio 20, vynikajúce výsledky sú zaručené!
    Rýchla a pohodlná cesta k úspechu
    Nový Ashampoo Burning Studio 20 rešpektuje váš pracovný tok. Namiesto množstva vnorených ponúk, ktoré vyžadujú desiatky kliknutí, Burning Studio poskytuje okamžite dostupné riešenia. Potrebujete skvelé výsledky rýchlo s malou potrebou prispôsobenia? Ashampoo Burning Studio 20 je program pre vás. Precízne automatické funkcie a starostlivo vybrané predvoľby odoberajú prácu z ramena a starostlivo navrhnuté vizuály zabraňujú zbytočnému namáhaniu očí. S tmavým a vysoko kontrastným svetlom je zaručená maximálna čitateľnosť pre všetkých!
    Kopírujte hudobné disky a napaľujte zvukové súbory
    Funkcia šikovného roztrhávania diskov v programe Ashampoo Burning Studio 20 extrahuje zvuk z disku za niekoľko minút! Umelca a žáner sa automaticky rozpoznávajú, nie je potrebné manuálne zadávanie. Otočte zvukové disky CD do vysokokvalitných zvukových súborov so zmysluplnými názvami súborov a vyberte si z rôznych formátov! Prirodzene, môžete premeniť súbory na hudobné disky spolu s úpravami ekvalizéra a hlasitosti pre ešte lepšie zvukové zážitky a pridať vlastné návrhy obalov. To znie dobre? To je!
    Maximálna bezpečnosť s ochranou proti poškriabaniu
    Osvedčená technológia ochrany proti poškriabaniu zaručuje, že vaše dáta zostanú v bezpečí. Škrabance môžu spôsobiť nečitateľnosť povrchov disku a neregistrované súbory. Ashampoo Burning Studio 20 odhaľuje strach zo škrabancov rozširovaním viacerých kópií vašich údajov na disk spolu s nástrojom na obnovu núdze! Týmto spôsobom môžete stále obnoviť vaše vzácne súbory a spomienky v prípade, že sa disk bude niekedy poškriabaný.
    Najjednoduchšie použiteľný video editor na trhu
    Keď je čas podstatný, na vytvorenie filmov je potrebných len niekoľko kliknutí na kombináciu obrázkov a videí s vhodnou hudbou. Nie je potrebná navigácia v ponuke s dlhou vetvou a nevyžaduje sa žiadna dodatočná ručná práca. Ak je to potrebné, môžete ručne nastaviť prechod obrázkov a dĺžku zobrazenia pre daný extra jednotlivosti - inak je to ešte jedno kliknutie a ste hotovo!
    Bezpečné viacúčelové spaľovanie
    Burning Studio 20 ponúka všestrannosť aj pri jednoduchých úlohách, ako je napaľovanie údajov na disk CD, DVD alebo Blu-ray. Disk spanning automaticky šíri dáta na viacerých diskoch automaticky, auto-play disky podporujú jednotlivé konštrukcie a menu, zatiaľ čo šifrované disky majú ochranu heslom pre maximálnu bezpečnosť. Kopírovanie diskov je bezproblémové a podporuje bezproblémové modifikácie. Nová ochrana proti poškriabaniu zabezpečuje, že vaše cenné dáta zostanú čitateľné dokonca aj pri poškodených povrchoch disku a efektívny dialóg o vypálení diskov vám prináša skvelé výsledky rýchlejšie!
    Správny formát pre každý film
    Vytváranie a napaľovanie filmov patrí medzi silné obleky Ashampoo Burning Studio 20. Aby boli filmy kompatibilné s maloobchodnými hráčmi, musia byť premenené na vhodný formát. Burning Studio vás sprevádza MPEG4, H.264 a AAC spolu so zvukovými formátmi ako sú MP3, WMA, OGG a ďalšie. Napáliť všetko od jednoduchých záznamov z mobilných telefónov až po ambiciózne amatérske filmy v štýle Burning Studio 20!
    Operačný systém: Windows 7, 8 / 8.1, 10

    Preklad: GOOGLE









    mira999, lukas141993, angeltempter,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    warflyer
    Ratio 2.14

    Member+

    09/12/2018 18.36.32
    Ten překlad....


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.261 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:22
    sql

    TOPlist