Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Assassin - Upcoming Terror (Reedition 1998) (1987) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Assassin - Upcoming Terror (Reedition 1998) (1987) Názov:Assassin - Upcoming Terror (Reedition 1998) (1987) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hudba - Velikost:114.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-01-30 Peerov:27 (Seed: 27, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Artist...............: Assassin
    Album................: The Upcoming Terror (Reedition 1998)
    Genre................: Thrash Metal
    Source...............: CD
    Year.................: 1987
    Ripper...............: EAC (Secure mode) / LAME 3.92 & Asus CD-S520
    Codec................: FhG
    Version..............: MPEG 1 Layer III
    Quality..............: Insane, (avg. bitrate: 320kbps)
    Channels.............: Joint Stereo / 44100 hz
    Tags.................: ID3 v1.1, ID3 v2.3
    Information..........:

    Ripped by............: somebody on 14.10.2015
    Posted by............: somebody on 30.01.2023
    News Server..........: news.astraweb.com
    News Group(s)........: alt.binaries.pl.mp3

    Included.............: NFO


    ---------------------------------------------------------------------
                          Tracklisting
    ---------------------------------------------------------------------

      1. Assassin - Forbidden Reality                            [05:37]
      2. Assassin - Nemesis                                      [03:53]
      3. Assassin - Fight (To Stop The Tyranny)                  [02:31]
      4. Assassin - The Last Man                                 [06:53]
      5. Assassin - Assassin                                     [05:55]
      6. Assassin - Holy Terror                                  [04:57]
      7. Assassin - Bullets                                      [04:12]
      8. Assassin - Speed Of Light                               [02:51]

    Playing Time.........: 36:51
    Total Size...........: 84,40 MB



    Polovina osmdesátých let – Düsseldorf . Partička dvacetiletých floutků v odrbaných džískách se rozhodla šokovat metalovou Evropu pořádným kraválem, jehož textová náplň by se povětšinou dotýkala tehdejších politických témat, stejně jako oblíbených sci-fi a fantasy příběhů. Světová politická situace se tehdy ještě stále nachází ve fázi mrazivého patu. Evropa je ještě rozdělena na dva „tzv. nesmiřitelné“ ideové bloky, byť na východě už se schyluje k velkým změnám. Hromadné zbrojení probíhá s hrozivou setrvačností na obou stranách. Hrozba atomové války stále zůstává viset jako obrovský krvavý vykřičník nad celou naší planetou. A tak i němečtí ASSASSIN mají jedno společné téma s mnoha jejich současníky, kterým je samozřejmě válka a její všudypřítomná hrozba. Po dvou demo nahrávkách „Holy Terror“ (1985) a „ The Saga Of Nemesis“ (1986) dochází konečně u metalového vydavatelství Steamhammer k realizaci jejich debutové desky „The Upcoming Terror“ (1987), která se pro mnoho tehdejších evropských „thrashers“ stala kultovní záležitostí.

    ASSASSINVarovný pochod početných vojenských jednotek ve „Forbidden Reality“ pozvolna zahajuje tuto děsuplnou přehlídku síly. Jednoduchým rytmem, jenž duní nad seřadištěm, je všem loutkám na place, nad kterým se vysoko tyčí mohutné prapory s podobiznami vůdců, dodávána odvaha k blížícímu se boji. Ve chvíli, kdy se skladba zlomí v infernální úprk, už je jasné, že je příliš pozdě na zvrat kruté reality. Masožravá „Nemesis“, ve které Rob Gonella vříská svým pubertálním chraplákem jako smyslu zbavený, nás zastihuje uprostřed novodobé bitevní vřavy a tak zatímco smrtonosné pumy dopadají na své předem vyměřené cíle a kytarové salvy sviští vzduchem jako nabušené kulomety, kladem si jako imaginární účastníci této bitvy jedinou otázku a sice – jak to všechno krvelačné zvěrstvo bez úhony přežít? Krčíme se v pouštních zákopech, vidíme všechny ty padlé kolem nás a křičíme smrtelným strachem i hrůzou: „zastavte to, zastavte to šílenství!“. Náš křik však zaniká v ohlušujícím randálu a zvukovém chaosu. Poměrně melodická „Fight (To Stop The Tyranny)“, ve které se dají v thrash metalovém válu rozeznat zřetelné punkové zpěvové linky, je zas plná vzdoru a touhy po svobodě. Tato ne příliš dlouhá, avšak velmi chytlavá skladba, je jakousi ústřední hymnou celého alba. Za úctyhodný považuji na tomto památném thrash metalovém nosiči výkon bubeníka Psycho Dangera, jehož skutečná totožnost mi do dnešních dnů zůstává naprosto utajena. Takový výprask a slepence přechodů, jaké předvádí ve skladbách „Bullets“ nebo „The Last Man“, by rozstřílely i pancéřovaný buldozer na cár ohořelého papíru. Není se čemu divit, že i dnes tolik oblíbený bubeník norských MAYHEM – Hellhammer – má toto prastaré thrash metalové dílko zaevidováno mezi svými nejoblíbenějšími počiny, které v mladých letech formovaly jeho hudební směřování. Částečné zklidnění přichází v panoramatické „Assassin“, která zde působí jako rudý rozbřesk po celé té bitevní vřavě, avšak ne nadlouho. Do ticha promlouvá mírná kytarová vybrnkávačka, protože letky rozsévající zkázu už se na obzoru blíží k dokonání nespoutaného teroru – „Holy Terror“. Za zmínku stojí i kytarový tandem Scholli/Dinko, který nahrávku opatřil kromě vysokorychlostních rubaček parádními apokalyptickými sóly. Závěrečná instrumentálka „Speed Of Light“ je už jen jakýmsi symbolickým přeletem nad zpustošenou zemí.

    Byť ASSASSIN nepatřili nikdy mezi přední thrash metalové soubory, s jejich nespoutaným debutem „The Upcoming Terror“ se mnoha tehdejším fans zapsali nesmazatelně do paměti. Bohužel však po příchodu nového kytaristy Michaela Hoffmanna, který později stejně zdrhl ke známějším SODOM, lehce pozměnili styl a tak druhé album „Interstellar Experience“ (1988) přes svou nesporně větší vyzrálost nikdy nedosáhlo magie ani energie vypuštěné tímto primárním dílkem. Kapela ASSASSIN se v roce 1989 po realizaci druhého alba na dlouhých patnáct let rozpadla. Dnes však již znovu řádí na německých pódiích se svou novinkou „The Club“ (2005), s níž jsem bohužel ještě tu čest neměl.








    marci70,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Ikebara
    Ratio 190.66

    Member+

    30/01/2023 19.11.34
    Este niekto zije co pocuval toto pecka z osemdesiatiek krasa mam flac  


    --------------
    >> 30/01/2023 19.58.33
    UPLOADER: Jj.ještě nás pár zůstalo


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.144 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 00:40
    sql

    TOPlist