Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Auslogics BoostSpeed ​​11.5.0.1 Viacjazycne+Crack | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Auslogics BoostSpeed ​​11.5.0.1 Viacjazycne+Crack Názov:Auslogics BoostSpeed ​​11.5.0.1 Viacjazycne+Crack Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:26.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-07-29 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Auslogics BoostSpeed ​​je váš nástroj na údržbu a optimalizáciu PC na jednom mieste. Je to ideálne riešenie na zrýchlenie vášho počítača a pripojenia na internet. Program vyčistí, zrýchli a opraví váš pomalý počítač tak, aby fungoval rovnako rýchlo a stabilne ako nový. Tento výkonný nástroj na optimalizáciu systému Windows tiež zlepší pripojenie na internet, vylepší systém Windows na maximálny výkon, vyčistí a defraguje disky a registr.
    Je to vynikajúci spôsob, ako zrýchliť a udržiavať počítač čistý a optimalizovaný. Spúšťajte programy rýchlejšie. Urýchlite čas spustenia počítača. Zvýšte rýchlosť internetu, optimalizujte programy Internet Explorer, Firefox a E-mail.

    Aplikácia Auslogics BoostSpeed ​​vyčistí disky a register, aby urýchlila váš počítač a vyladila systém Windows tak, aby dosiahol maximálny výkon. Upravte nastavenia systému Windows, súborový systém a služby, aby ste výrazne zvýšili výkon systému.

    Auslogics BoostSpeed ​​bude monitorovať váš systém kvôli možným optimalizáciám a upozorní vás, či sú takéto optimalizácie možné. Môžete tiež spustiť Sprievodcu optimalizáciou systému na pravidelnú optimalizáciu vášho počítača.

    Funkcie Auslogics BoostSpeed:
    • Kontrola systému, Auslogics BoostSpeed ​​má úplne nové rozhranie, ktoré vám umožní priamo skočiť a vybrať požadované akcie. Váš aktuálny stav systému sa zobrazí v hlavnom okne. Všetky hlavné úlohy, ako napríklad odstránenie nevyžiadaných súborov, defragmentácia diskov a oprava chýb v registri, je možné vykonať iba niekoľkými kliknutiami myši.
    • Obnova súborov . Tento program obnoví omylom odstránené súbory alebo súbory odstránené vírusovými útokmi a chybami softvéru. Má možnosť prezerať si fotografie a dokonca aj dokumenty pri prehľadávaní zoznamu nájdených súborov.
    • Disk Doctor, Tento nástroj skontroluje vaše pevné disky na problémy týkajúce sa chybných sektorov, stratených klastrov a chýb adresárov. S programom Disk Doctor budete môcť obnoviť údaje z nečitateľných sektorov a monitorovať stav pevného disku.
    • Disk Explorer . Je navrhnutý tak, aby vám pomohol sledovať využitie miesta na disku. Zobrazí intuitívny a ľahko zrozumiteľný koláčový graf, ktorý vám ukáže najväčšie súbory a priečinky na diskoch.

    Auslogics BoostSpeed ​​Ďalšie funkcie:
    • Defrag disku . Defragmentuje súbory na diskoch, aby sa dali rýchlejšie čítať a zapisovať. To výrazne zlepšuje čas odozvy aplikácií, rýchlosť zavádzania systému a celkový výkon počítača.
    • Internet Optimizer, Tento nástroj zrýchli vaše internetové pripojenie tým, že optimalizuje početné nastavenia, napríklad Max MTU a RWIN, špecificky pre typ internetového pripojenia, ktoré používate.
    • Tweak Manager . Ponúka vám viac ako 280 nastavení na prispôsobenie vášho systému Windows, webových prehľadávačov, e-mailových klientov a softvéru IM. Napríklad môžete vyladiť vizuálne efekty systému Windows, zrýchliť zavádzanie počítača a zvýšiť bezpečnosť systému.
    • Vyhľadávač duplicitných súborov . Zbytočné duplikáty zbytočne míňajú miesto na pevnom disku a môžu tiež spôsobiť spomalenie systému. Vyhľadávač duplicitných súborov vám pomôže nájsť a odstrániť takéto súbory. Pomocou tohto nástroja môžete zväčšiť voľné miesto na pevnom disku až o 50%!
    • File Shredder, Súbory, o ktorých si myslíte, že ste odstránili, zostávajú na disku a dajú sa ľahko obnoviť pomocou softvéru na obnovu údajov. File Shredder bol navrhnutý tak, aby natrvalo odstraňoval súbory, priečinky a obsah koša, takže vaše citlivé údaje nie je možné obnoviť.
    • Disk Stierač . Na rozdiel od programu File Shredder tento nástroj vymaže voľné miesto na celej jednotke a zabezpečí, že predtým odstránené súbory nie je možné obnoviť. Z dôvodu zvýšenej bezpečnosti umožňuje funkcia Disk Wiper vypnutie funkcie Obnovovanie systému počas vymazávania disku.
    • Startup Manager . Zoznam všetkých programov, ktoré sa spustia automaticky pri štarte systému Windows alebo pri prihlásení do počítača. Zoznam môžete ľahko spravovať pridaním nových programov a odstránením nepotrebných spúšťacích aplikácií.
    • Správca odinštalovania, Pomocou tohto nástroja môžete vidieť všetky programy nainštalované vo vašom počítači a odinštalovať ktorýkoľvek z nich. Správca odinštalovania vám ukáže, ktoré programy takmer nikdy nepoužívate, a upozorní, ak existujú programy, ktoré sú považované za spyware alebo adware.
    • Správca služieb . Správca služieb vám pomôže identifikovať a deaktivovať nepotrebné služby poskytnutím komplexných popisov a odporúčaní pre každú spustenú službu.
    • Správca úloh . Program umožňuje sledovať všetky bežiace aplikácie a procesy. Zobrazuje využitie CPU, RAM a disku jednotlivými programami alebo procesmi, ako aj celkovú spotrebu systémových zdrojov.
    • Informácie o systéme, Tento nástroj zobrazí hardvérovú konfiguráciu a podrobnosti o operačnom systéme, ako aj všetky programy a ovládače nainštalované vo vašom počítači.
    • Záchranné stredisko . Auslogics BoostSpeed ​​9, navrhnutý na čistenie, optimalizáciu a ochranu vášho počítača, sa úplne bezpečne používa. Všetky zmeny vykonané programom na vašom počítači sú uložené v Rescue Center.
    • Správca prehliadača . Auslogics Browser Manager poskytuje podrobné informácie, hodnotenia doplnkov a panelov s nástrojmi nainštalované vo webových prehliadačoch a umožňuje ich bezpečne spravovať.









    mira999, PeJOBr, bretapivo1, ullem, mirek1730, Jozef017, breznacek, capac,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.253 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 10:17
    sql

    TOPlist