Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Battlefield Hardline (2015)[Xbox 360] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Battlefield Hardline (2015)[Xbox 360] Názov:Battlefield Hardline (2015)[Xbox 360] Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Konzole - Velikost:16.3 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2015-03-26 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Lokalizace: AJ
    Popis: Ve hře Battlefield™ Hardline si splníte svůj sen v roli poldy nebo zločince. Tento akční titul je kombinací intenzivního systému hry pro více hráčů, známého ze série Battlefield, a emotivního příběhu, který se svým stylem blíží moderním televizním kriminálkám. V dramatické kampani pro jednoho hráče se ujmete role mladého detektiva Nicka Mendozy, jenž se vydává do soukromé bitvy napříč celou zemí s cílem pomstít se za zradu bývalým parťákům. V nových režimech pro více hráčů, jako jsou například Loupež (Heist) nebo Rescue (Záchrana), je vaším úkolem chytat kriminálníky, vylupovat sejfy a zachraňovat rukojmí podle toho, na které straně zákona stojíte. Vítejte na svém novém hřišti.  Režim hry pro více hráčů ve stylu série Battlefield – Typická různorodost, skvělá atmosféra a strategický systém týmové hry značky Battlefield vstupují na novou půdu drsného i přitažlivého světa, kde policie vede bitvy zločinci.  Dramatický režim pro jednoho hráče – Mnohonásobně oceněné vývojové studio Visceral, které má na kontě sérii Dead Space™, přestavuje ve hře Battlefield Hardline inovativní dramatický příběh ve stylu moderních televizních kriminálek.  Destrukce centra města – Vystřílejte podzemní pěstírnu, vyhoďte do povětří bankovní trezor nebo proměňte autosalón v Los Angeles v hromadu trosek. Pestré lokace městského prostředí jsou moderní, sexy a umožňují rozsáhlou destrukci.  Technické hračky a zbraně – Hrajte si s obrovským arzenálem zbraní určených primárně pro armádu a dalším vybavením jako jsou brokovnice s upilovanými hlavněmi, kladky nebo lezecké háky Toto speciální vybavení lze použít kdekoli na všech mapách, což přispívá k chaotičnosti a nepředvídatelnosti průběhu boje.  Chaos na silnicích i ve vzduchu – Pošlete vzduchem posily svému týmu na druhém konci mapy, zničte protivníky agresivním zásahem na silnici nebo pláchněte obtěžkáni kořistí poldům na motorce. Hra v pozemních i vzdušných dopravních prostředcích je v Battlefieldu Hardline rychlá, zběsilá a hlavně neotřelá.

    Minimální konfigurace: Xbox 360
    Rok vydání: 2015
    Ochrany: xgd3
    Odkaz na recenzi: http://xboxweb.cz/zacnete-hrat-battlefield-hardline-jeste-dnes/
    Obal CD:












    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    andyx105
    Ratio 0.13

    Clen

    28/05/2015 23.27.21
    Ahoj, já vůbec nehraje xbox gamepad!
    Když bude na PC battefiled harnline?
    Já nechápu proč mě čeká kde mám stáhnout?

    -1
    oxim
    Ratio 0.31

    Clen

    26/03/2015 20.55.51
    Da sa aj nainstalovat na HDD alebo sa da hrat len z DVD? Lebo je vonku verzia, ktora sa neda instalovat. A potom mechanika dostane zabrat.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.282 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 18:49
    sql

    TOPlist