Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Bernard Cornwell - Serie Hledani svateho gralu (2004-2013)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Bernard Cornwell - Serie Hledani svateho gralu (2004-2013)(CZ) Názov:Bernard Cornwell - Serie Hledani svateho gralu (2004-2013)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:2.7 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-03-10 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Jazyk: CZ 
    Formát dokumentu: EPUB 
    Autor: Bernard Cornwell 
    Rok vydání: 2004-2013 



    Brutální nájezd neznámých ozbrojenců, kteří se v roce 1342 vylodili na anglickém pobřeží a vypálili poklidnou vesnici Hookton, přežije pouze mladý lučištník jménem Thomas. Tento syn místního pastora přísahá umírajícímu otci, že vrátí do Hooktonu posvátnou relikvii uloupenou nájezdníky a bude až na konec světa pronásledovat černě oděného rytíře, zloděje a otcova vraha. To je začátek cesty, která zavede Thomase z Hooktonu do Francie, kde bojuje ve službách svého krále Eduarda III., zamiluje se do krásné bretaňské vdovy a po dobrodružství s ní je nucen prchat před Francouzi i Angličany, až ho vrtkavý osud přivede do situace, kdy se milenci stanou nepřáteli a nepřátelé spojenci. Nakonec se Thomas vrací do anglického vojska a v jeho řadách se zúčastní první velké bitvy v rozvíjející se stoleté válce – bitvy u Kresčaku, v níž padl i slepý český král Jan Lucemburský. Thomasovo předsevzetí pomstít otcovu smrt a získat zpět posvátnou relikvii však osud změní v mnohem obtížnější a vyšší úkol: najít svatý grál. 

    Lučištník je první kniha ze série Hledání svatého grálu, v níž Bernard Cornwell zamýšlí vylíčit alespoň část z války, která od roku 1337 s různou intenzitou pustošila západní Evropu a později dostala název válka stoletá. (2004)
     



    Kniha navazuje na děj Lučištníka, v němž se mladý lučištník Thomas vydává do Francie pomstít smrt svých rodičů, zúčastní se prvních bitev stoleté války a osud mu přiřkne úkol najít svatý grál. Děj Inkvizitora začíná rokem 1347. Svatý grál se snaží nalézt celá Evropa. Mnozí pochybují, zda vůbec existuje, ale nikdo nechce připustit, aby se nejvzácnější relikvie křesťanstva zmocnil nepřítel. To vše vede k tomu, že se Thomas ocitne ve vražedném závodě s dominikánským inkvizitorem a také Guyem de Vexille, tajemným černým jezdcem, který kdysi zabil Thomasova otce. Zdá se, že Thomas má před svými soupeři výhodu. Jeho otec mu odkázal tajemnou knihu s poznámkami, které potvrzují existenci grálu a nabízejí klíč k tomu, kde může být relikvie ukryta. Jeho rivalové, hnáni fanatickým náboženským zápalem, však mají také svůj trumf – inkviziční mučírnu. Thomas se snaží rozluštit zašifrované stránky v knize, aby našel cestu ke grálu, ale ty ho vedou k jeho nepřátelům. Později nachází útočiště v Bretani u Jeanette, hraběnky z Armoriky, s níž se už setkal během svého dřívějšího pobytu ve Francii. Osud mu však nedopřeje odpočinku a vrhá ho do nejkrvavějšího boje stoleté války, do bitvy o La Roche-Derrien. A zde, uprostřed plamenů, šípů a zabíjení, se znovu ocitá tváří v tvář svým nepřátelům. (2004) 



    Thomas z Hooktonu je zkušeným a odvážným lučištníkem anglického krále Eduarda ve stoleté válce mezi Anglií a Francií, což z něho udělalo přirozeného vůdce. Ve třetím dílu trilogie o hledání svatého grálu je Thomas vyslán v čele menšího oddílu do Gaskoňska, aby se zmocnil hradu Castillon d'Arbizon. Doprovází ho také sir Guillaume, známý z předchozích dílů, a Robbie Douglas, mladý skotský zajatec, jenž byl dočasně propuštěn a stává se Thomasovým druhem. Gaskoňsko je domovem Thomasových předků, kteří kdysi sídlili na hradě Astarac, ale také se tam pohybuje černý rytíř Guy Vexille, brutální vrah Thomasova otce. Navíc je Astarac místo, kde byl kdysi podle pověstí ukrýván svatý grál. Na hradě Castillon d'Arbizon, nachází Thomas dívku Genevieve, která byla inkvizicí odsouzena za kacířství k upálení. Thomas však odmítne Genevieve vydat na smrt... (2004) 



    Veterán od Kresčaku Thomas z Hooktonu vede šik námezdných lučištníků a mužů ve zbroji, který plení kraj východně od Gaskoňska. 
    Princ Waleský Edward, později známý jako Černý princ, shromažďuje vojsko, aby znovu vytáhl do boje proti Francouzům. Ještě předtím, než se k němu připojí, však musí Thomas splnit naléhavý úkol. 
    Odvážný hrdina se snaží získat prastarý meč s mýtickou mocí, o níž se spekuluje, že je ukrytá někde v blízkosti Poitier – Pomáhej vám Bůh a bojujte jako ďábli… v románu 1356. (2013)
     
                           










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.127 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 16:24
    sql

    TOPlist