Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Blade Professional 1.19.23082.04 (x86) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Blade Professional 1.19.23082.04 (x86) Názov:Blade Professional 1.19.23082.04 (x86) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:43.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-03-28 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Blade Professional 1.19.23082.04 (x86)
    Jazyk: EN
    Licence: Crack je přiložen k torrentu
    Minimální konfigurace: MS Windows 7, 8, 10, 11
    Info: Čtěte Návod.txt pro instalaci



    Blade Professional je pokročilé profesionální forenzní řešení pro obnovu dat založené na Windows.  Podporuje profesionální moduly plug-in, které mu poskytují pokročilé možnosti obnovy dat a analýzy.

    Výkon a flexibilitu nástroje lze rozšířit, jakmile budou k dispozici nové moduly.  Blade podporuje všechny hlavní forenzní obrazové formáty a je víc než jen nástroj pro obnovu dat.  Profesionální moduly mají vestavěné postupy ověřování a interpretace Intelli-Carve®, které pomáhají s přesnou obnovou dat.  Některé ze standardních profilů mají také ověřené rutiny Intelli-Carve® (jako je modul pro obnovu základních médií JPEG a MPEG-4/3GP/ISO).

    Software byl navržen pro extrémně rychlou/přesnou forenzní obnovu dat.  Nejen, že je vysoce účinný ve fázi předanalýzy forenzního zkoumání, ale lze jej rychle nakonfigurovat pro obnovu datových formátů na míru.  Byl speciálně napsán pro oblast digitální forenzní analýzy.

    POKROČILÉ ŘEZBÁŘSTVÍ S PRAVIDELNÝMI VÝRAZY
    Blade byl navržen pro extrémně rychlou/přesnou forenzní obnovu dat as využitím pokročilého porovnávání vzorů regulárních výrazů je vysokorychlostní řezba přesně to, co získáte.  Nejen, že je vysoce účinný ve fázi předanalýzy forenzního zkoumání, ale lze jej rychle nakonfigurovat pro obnovu datových formátů na míru.

    PROFILY PRO OBNOVU DAT VYTVOŘENÉ UŽIVATELEM
    Blade® podporuje uživatelem vytvořené profily pro obnovu dat.  Pokud je identifikován nový datový typ, může uživatel vytvořit profil obnovy dat speciálně pro obnovu tohoto nového datového typu.  Díky tomu je software extrémně flexibilní.  Na rozdíl od některých nástrojů pro řezbářství z příkazového řádku nabízí Blade® plně grafické uživatelské rozhraní a velmi usnadňuje vytvoření profilu obnovy.  Navíc je lze exportovat/importovat, což je ideální pro sdílení profilů s ostatními uživateli.

    INTELLI-CARVE®
    Intelli-Carve® je inovativní, špičková technologie navržená společností Digital Detective, která je navržena tak, aby zvýšila přesnost a integritu dat obnovených během procesu obnovy dat.  Motor Intelli-Carve® rozumí struktuře různých formátů souborů a může řídit proces obnovy tak, aby zajistil přesnou obnovu dat.  Může také ověřit integritu obnovených dat a zaprotokolovat všechny fragmenty dat, které selžou při ověření.

    PROFESIONÁLNÍ MODULY
    S přidáním našich profesionálních modulů může Blade® obnovit data, která nejsou extrahována jinými forenzními nástroji nebo tradičními řezbáři.  Profesionální moduly dodávají tomuto produktu výkonné funkce.  Blade® je také ideální pro odborníky (nebo techniky s omezeným forenzním školením), kteří chtějí provádět rychlou a snadnou obnovu dat, aniž by se museli uchylovat k používání skriptovacích programovacích jazyků nebo svazování jejich hlavního forenzního nástroje.

    FORENZNÍ SLUŽBA MOBILNÍCH TELEFONŮ
    Blade® je zvláště účinný při forenzní analýze mobilních telefonů.  Dokáže rychle a přesně obnovit obrázky, videa a databáze SQLite z hexových výpisů mobilních telefonů.









    pavelpv3, mira999, pleskac2020, pleskac2020, milanski51,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.280 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 13:21
    sql

    TOPlist