Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Blechovi E01 - E07 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Blechovi E01 - E07 Názov:Blechovi E01 - E07 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:xXx - Velikost:4.4 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2018-03-01 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Tak to jsou oni, Blechovi, taková (ne)normální česká rodinka. Přicházejí k vám v zaručeně
    originálním, lehce komediálním a jaksepatří lechtivém seriálu. Nemusíte čekat, až bude po 22. hodině,
    protože oni vám ukáží i to, co nikdy v televizi neuvidíte. Blechovi jsou totiž fakt „hustá“ rodinka.
    Nahlédněte do soukromí této (ne)všední famílie a dobře se bavte.


    Jazyk: cz
    Titulky: ne
    Rok vydání: 2008 - 2009
    Délka: 7x 30 - 40m



    1. DÍL - OSLAVA

    Příběh začíná přípravami na velkou událost. Táta Pepa Blecha má totiž narozeniny a tak je doma velký poprask. Mámu Jarču Blechovou však oslava moc nevzrušuje, protože zase nemá peníze, aby zaplatila nájem, takže se dá čekat, že Pepa dostane co proto. Kromě oslavy se čeká ještě jedna velmi důležitá událost a tou je návštěva Petry, což je nová, velmi vážná známost syna Kamila Blechy. Nejmladší dcera Katka Blechová prchne před zmatkem nadcházející oslavy ke kamarádce. Nejstarší dcera Klára Blechová je na týdenním masérském kurzu, takže se všem zmatkům také elegantně vyhne. No a do to všeho ještě přijde děda Alfons Blecha a babička Božena Blechová. Zlatým hřebem oslavy se však jednoznačně stane Kamilova přítelkyně Petra, která se evidentně velmi zamlouvá dědovi i tátovi. Děda Alfons přetlak v trenýrkách odejde vyřešit ručně na toaletu, zatímco hlava rodiny Pepa, ve značně podroušeném stavu, se odhodlá k činu. Překvapí Petru v koupelně a tak dlouho do ní hučí, až jí nakonec ukecá k divokému šoustání na pračce a ve vaně. Krásná Petra si tedy ze své první návštěvy u Blechů odnese na památku pořádnou dávku husté smetany v obličeji. Co na to asi řekne Kamil? Naplněn pochybami a zoufalstvím odejde z domu. Na schodech se mu do cesty připlete zralá sousedka paní Nováková, která ho utěší svými lačnými ústy a tělem přímo na schodech před jejím bytem. Co by na to asi řekl její manžel, který se mezitím v klidu za dveřmi díval na televizi? Blechovi vás prostě a jednoduše položí na lopatky. Užijte si jejich první dobrodružství.




       
       



    2. DÍL - DOUČOVÁNÍ

    Rodinu Blechových čekají velké a šokující události. Kamil má plnou hlavu starostí se záhadným zmizením své lásky Petry při oslavě narozenin. Jeho podezření nevyvrátí ani důvěrný a chlapský rozhovor s tátou. Pepa musí, i když vůbec nechce, řešit přetrvávající problémy, které rodině způsobuje jeho mizerná výplata. Jarča je evidentně nervózní, protože čas placení nájemného se nemilosrdně blíží a Pepa pořád myslí jen na sex a ne na práci. Domů se z týdenního masérského kurzu vrátila starší dcera Klára. Sotva se tam však ohřeje a hned spěchá do svého masážního salónu, kde jí čeká masáž nádherné Veroniky Fasterové, jenž účinkovala v reality show VyVolení. Miláček Kačenka si přivede domů překrásnou spolužákyni Janu a Pepovi, tak trochu vyschne v krku, když uvidí tu sladkou lolitku. Problém s referátem o surrealismu přijde holkám pomoci vyřešit vysokoškolák Pavel, kamarád Jany. Mezi holkama se o něm šíří pověst, že nenosí spodní prádlo a tak se Jana rozhodne, že se o tom osobně přesvědčí. Její podezření se potvrdí a Jana se bez rozpaků přisaje na jeho tlustou kládu. Šokovaná Katka odejde z pokojíčku, ale předtím na sebe prozradí, že je ještě panna. Ovšem zvědavost jí přemůže a tajně pozoruje Pavla a Janu při živočišném šoustání. Všemu učiní přítrž Pepa, jenž vtrhne do pokojíčku v tom nejlepším a čerstvě postříkanou Janu i jejího nabíječe vyhodí z bytu. Mezitím Klára masíruje dokonalé tělo Veroniky Fasterové a přitom se snaží z ní vytáhnout nějaké zajímavé informace z jejího osobního života. Kačenka je tak vzrušená z toho co viděla, že vše vyřeší vzrušující masturbací před spaním. Zdánlivě obyčejný den přinese chvíle nabité živočišným sexem, promenádu úchvatných nahých dívčích těl a nečekaný panenský orgasmus. U Blechů prostě nikdy není nic obyčejného.




       
       



    3. DÍL - NÁJEMNÉ

    Jarča se rozhodla zásadním způsobem změnit svojí image. Zaskočí do práce za Klárou a ta jí udělá účes ala Kleopatra. Pepa musí vyřešit komplikovaný problém v práci, protože prsatá zákaznice nemá peníze na zaplacení opravy odpadu. Navrhne mu, že namísto hotovosti zaplatí vlastním tělem. Když Pepan uvidí ty její velký kozy, neodolá a přímo v její kuchyni jí divoce vyšuká zadek. Ta kozatá dračice je tak rozjetá, že si od něj nechá do zadku strčit dokonce celou ruku! Mezitím na zvonek u Blechů zazvoní pan Novák, majitel činžáku a hned je jasné, proč Jarča dnes není ve své kůži. Přišel si pro nájem, jenže doma není ani vindra. I když je jí to neskutečně odporné, musí mu Jarča zase zaplatit vlastním tělem, stejně jako minulý měsíc. Pan Novák si z vesela užívá rajcovní vybírání nájemného a slibuje, že příští měsíc si jako úroky z prodlení vezme nevinnou kundičku dcery Katky! Když se konečně ten starý perverzák udělá Jarče na obličej, vrací se domů Pepa z práce a zvláštní odér v chodbě je mu krajně podezřelý. Jarča se to snaží zamluvit a hned do něj začne nalévat jeho oblíbené pivko. Tou dobou se sladká Kačenka uklidí do koupelny, aby si mohla v klidu oholit svojí nádhernou prcinku. Neuvěřitelná rodina Blechových zase dokázala, že s nimi se nudit rozhodně není možné.




       
       



    4. DÍL - PRAČKA

    U Blechů se schyluje k velkému průšvihu! Pepa totiž přišel do jednoho bytu opravit pračku a doma byla jen dcera Verunka. Když Pepa zjistil, že tahle sympatická baculka s obrovskýma kozama je ještě panna, nedokázal ovládnout svůj chtíč. Sice jí velmi zkušeně připravil do života, ale ve finále nestačil včas vytáhnou svoje nadržené péro a udělal se do ní. To bude průser. Ještě předtím se však můžete podívat, jak Klára prožila ve svém masážním salónu svojí první lesbickou zkušenost s nádhernou zákaznicí Nikolou. Líbilo se jí to tolik, že existuje reálná hrozba, že už nebude mít o chlapy zájem. Je jasné, že Blechovi a zejména Pepu čeká dost perných chvilek.




       
       



    5. DÍL - MEJDAN

    U Blechů dnes bude pořádný mejdan. Pepa totiž vyrazil mezi lidi a doma zůstaly jen jeho poslušné dcerušky Klára a Kačenka. Sice jim kladl na srdce, aby nevyváděly žádné skopičiny, ale jakmile za ním zaklaply dveře, tak holky hned popadly mobily a začaly svolávat kámoše a kámošky. I když se to zdá neuvěřitelné, tak pozvání přijala dokonce i Katčina třídní učitelka a oslava večera bez rodičů se rozjela na plné obrátky. V průběhu mejdanu Kačenku překvapila v dětském pokojíčku paní učitelka a k jejímu velkému úžasu jí začala svádět. Atraktivní učitelka s velkýma kozama se rozhodla, že nezkušenou Kačenku zasvětí do tajů lesbického milování a pod příslibem, že to nikomu neprozradí, si pěkně pohrála s její panenskou kundičkou. Když se obě vrátily, tak se začala hrát „flaška“ a to byl teprve ten správný odvaz. Jako první se nechala od jednoho z mladíků vyšukat Klára a po chvilce se připojila i sladká Kačenka. Přišla o poctivost po boku své sestry a ve finále obě skončily s postříkanými obličeji. To vše se odehrálo před zraky nahé paní učitelky a ostatních kamarádů. Kdyby se tohle dozvěděl Pepan nebo dokonce ředitel školy, tak to by byl pořádný mazec přátelé. Prostě holky Blechovy jsou pěkné dračice a paní učitelka jakbysmet. Podívejte se sami.




       
       



    6. DÍL - TVRDOLÍN

    U Blechů dnes bylo pořádně veselo. Líbeznou Kačenku, od té doby co přišla o poctivost, pořád svědí rozkrok a tak dělá všechno možné, aby svou čerstvě probuzenou kundičku alespoň na chvilku uspokojila. Kluci ve škole jí podstrčili legendární prášek na potenci jménem „Tvrdolín“ a ona se rozhodla, že ho za každou cenu vyzkouší. Klára se jí v tom sice snažila vehementně zabránit, ale neměla žádnou šanci. Kačenka, nedbaje jejích rad, spolkla jeden prášek, ale očekávané účinky se neostavovaly. Mezitím zazvonila u Blechů paní Miroslava, rajcovní kamarádka Jarči. Protože vládkyně domácnosti nebyla doma, Pepan, jako správný hostitel, se musel o paní Miroslavu postarat. Katka z legrace hodila jeden prášek do kávy paní Miroslavě a sama si vzala druhý. Co se pak začalo dít, tak to jste ještě nikdy neviděli. Kačenka byla tak nadržená, že měla úplně mokrý rozkrok a klidně by si zašoustala i s klikou od dveří na toaletu. Paní Miroslava se hladově vrhla na Pepu a vykouřila mu jeho věčně nadržené péro. Pak se Kačenka a paní Miroslava, za velkého Klářina zděšení, vypravily ven, ukojit svůj zvířecí chtíč. Vrhly se na prvního chlapa, kterého potkaly a zatáhly ho do bytu. Vyděšený mládenec, byl těmi rozvášněnými tygřicemi prakticky znásilněn. Kdo to neviděl, ten tomu neuvěří. Jedno je jisté, legenda jménem „Tvrdolín“, opravdu funguje. Však se na to podívejte sami.




       
       



    7. DÍL - ZNÁSILNĚNÍ

    Blechovi jsou neuvěřitelná rodina. Co se u nich dělo před odjezdem na vytouženou dovolenou, to nikde nezažijete. Jarča se večer předtím na firemním večírku namazala, jak zákon káže. Když doma zjistila, že Pepa konečně vydělal nějaký slušný prachy, tak mu samou radostí dokonce dala i zašukat. Jenže ráno se rozjel pořádný zmatek. Blechovi zaspali a Jarča ležela v posteli s kocovinou. Pepan musel vzít otěže odjezdu do svých rukou. Vzbudil své roztomilé dcerušky a z otevřeného záchodu je komandoval ve stylu velitele výcvikového tábora. Elegantně vyřešil i zapeklitý problém, jak oznámit holkám, že namísto dovolené v zahraničí, se kvůli stoupající rodinné chudobě pojede na Slapy. Inu Pepa je prostě diplomat. S vypětím všech sil a nervů se nakonec podařilo vše zvládnout a dokonce dostali do „rodinné limuzíny“ i polomrtvou Jarču. Jejich rodinnou kytku jménem Máňa, dostala po dobu jejich nepřítomnosti na starost půvabná mladá sousedka Petra. Když jí přišla poprvé zalít, tak vyrušila zloděje, který jí praštil do hlavy a dál se věnoval trestné činnosti. Nedalo mu to však a když viděl tu nádhernou prsatou blondýnku tak bezvládně ležet, rozhodl se, že toho využije. Pro jistotu jí ještě omámil a potom na ní ukojil svoje perverzní choutky. Na rozloučenou jí postříkal líbezný obličej a utekl z bytu i se svým bídným lupem. Když se Petra probrala, tak vůbec nechápala co se stalo. Stejně jako nebudete chápat Vy, až tenhle díl uvidíte. Užijte si to, Blechovi zase excelují.




       
       







    mistar, Faxon3, slnieckozv, Pitripo, Maddog13, toma219, martinjc, kokot155567, lucianek,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    satanLordofHell
    Ratio 0.45

    Clen

    09/10/2021 09.54.11
    seed pls

    0
    polarys2012
    Ratio 3.25

    Member+

    02/03/2018 01.43.14

    -1
    felda55
    Ratio 0.81

    Clen

    01/03/2018 21.46.47
    Dik
    Uploader
    01/03/2018 19.51.33
    njn to tu chybělo

    8
    Velkej Magor
    Ratio 4.36

    Neschvaleny

    01/03/2018 19.47.58
    Uploader: Jsi Bůh


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.339 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 04:19
    sql

    TOPlist