Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Boty plne vody (1976)(CZ)[TvRip] | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Boty plne vody (1976)(CZ)[TvRip] Názov:Boty plne vody (1976)(CZ)[TvRip] Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Filmy CZ/SK dabing - Velikost:1.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-10-22 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo

    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Název filmu: Boty plné vody (1976)(CZ)[TvRip] 
    Odkaz na CSDF: http://www.csfd.cz/film/5299-boty-plne-vody/prehled/ 
    Jazyk: český 
    Titulky: ne 
    Rok vydání: 1976 
    Délka: 89 minut 
    Žánr / Země: Povídkový / Drama / Československo 



    Obrázek: 





     
    Krátký popis v češtině: 
    Tři povídky ("Zelenáči 1945", "Silvestr 1948" a "Zimní vítr 1951" o příslušnících jednotek SNB střežících šumavskou hranici v poválečných letech. Umělecký dohled nad debutanty měl Ivo Toman. Námět třetí povídky natočil už v roce 1959 pro film "Vstup zakázán" tehdy také začínající František Vláčil. 



    Zelenáči (1945) 


    Do hraniční oblasti přijíždějí dva noví vojáci. Hned po příjezdu se doví, že jejich místo bude nahoře na stanici a mají se tam dopravit sami. Musí si zastavit sáně. Také hned poznávají svého nadřízeného a dívku Matyldu. Stopnou tedy Němce a ten je nahoru vyveze. Vojáci jdou potokem, jak je vozka poslal a trochu se vykoupou. Což v zimě, kdy je plno sněhu, není zrovna příjemná záležitost. Na stanici poznávají další vojáky, například věčně se klepajícího Honzu. Pak poznávají terén. Jejich nadřízený chce vyzkoušet jejich ostražitost a tak jim šlohne náboje a pošle na stráž. Potom na ně ještě s jiným vojákem vlítnou a spustí palbu. Samozřejmě nemohou tušit, že nováčci ztrátu postřehli a náboje si obstarali. Jsou pak moc překvapeni, když jim kolem uší začnou hvízdat kulky. 

    ------ 

    Silvestr (1948) 


    Vrchní Poncar velí vojákům na hranicích. Očekává příjezd rodiny, avšak místo toho obdrží spolu s balíkem telegram, že přijet nemohou. Pak mu volají, že má očekávat kontrolu. Poncar se jde podívat do vesnice, kde jsou však skoro všichni ožralí. Vrací se zpět. Pomůže odklidit popel a pak mu volají, že je kontrola zrušena. 

    ------ 

    Zimní vítr (1951) 


    Dva vojáci na hranicích spatří muže. Polapí jej v opuštěném domě a on tvrdí, že neví, že je v hraničním pásmu a že zabloudil. Vojáci při výslechu přitvrdí a z chlapa vypadne, že ještě s jedním přešli hranice. Oba vojáci jej ženou k místu kde se rozešli. Pak se jeden zraní a ve strašné vánici jde jen stěží. Navíc jimi chycený muž začne utíkat, ale je ihned polapen. Všichni tři se dostanou před opuštěný dům a chycenému muži tentokrát útěk vyjde. Zraněný v domě zůstává a druhý jede v oné vánici pro pomoc. Pak slyší výstřely a vrací se. To co na místě najde, je hrozné. A proto se vydá stíhat nepřítele. 










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.094 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 09:24
    sql

    TOPlist