Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

CHIP DVD (06/2020)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    CHIP DVD (06/2020)(CZ) Názov:CHIP DVD (06/2020)(CZ) Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:7.0 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-05-20 Peerov:1 (Seed: 0, Leech: 1)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Jazyk: CZ
    Licence: Licence
    Minimální konfigurace: Windows 7/8/8.1./10



    Driver Easy PRO 5
    Certifikované ovladače
    Program Driver Easy se postará o automatické vyhledání a stažení nejnovějších a ověřených ovladačů veškerého hardwaru vašeho počítače, včetně externích zařízení.

    PaperScan 3 Pro
    Naskenovaný text česky
    Pokud si chcete usnadnit práci s českými naskenovanými texty papírových dokumentů, použijte nástroj PaperScan. Pomůže s archivací dokumentů i přepisováním textu.

    UnInstaller 8
    Odinstalovat a vyčistit
    Už nehledejte způsob, jak nejlépe vyčistit počítač po pokusech s programy. Uninstaller řeší komplexně odinstalaci, systémový registr, využití disku i start počítače.

    Soda PDF 11 Home
    Editor PDF dokumentů
    Soda PDF nabízí v přehledném uživatelském prostředí bohatou nabídku funkcí na práci s obsahem i grafickou stránkou PDF dokumentů včetně převodů do jiných formátů.

    Alfa eBooks Manager 8
    Správce e-knih
    Program Alfa eBooks Manager je správce elektronických knih, audioknih a klasických papírových knih, pomocí kterého si snadno uspořádáte celou svoji knihovnu.

    TinyWall 3.0
    Firewall pro Windows
    TinyWall se proslavil jako nadstavba zjednodušeného ovládání firewallu integrovaného ve Windows. Poslední aktualizace nabízí rozšířené funkce zabezpečení.

    Kaspersky for Android
    Zabezpečení mobilu
    Na rozdíl od Windows nemá Android vestavěnou ochranu před malwarem, phishingem i škodlivými webovými stránkami. Nainstalujte si roční licenci zabezpečení od firmy Kaspersky.

    FOCUS projects 3 Pro
    Zaměřte se na detail
    Program FOCUS projects se specializuje na inteligentní zlepšení hloubky ostrosti snímků, retuše viditelných chyb a zlepšení barevného podání makrofotografií.








    Andy28, zakola, mynovoj, Šobul, karlik42, zuzankadudu, danohosto, minuso, Bigguns, Herec, knoflajs, rikardo09, jarda113, senior190, 6ZaLuD9, Rencapepiho, sajmik, Karel_Kalián, masikala12345, jakub13conka, Tasha_SK, Karllospekos, gaspyd,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    vz1966
    Ratio 1.22

    Member+

    21/05/2020 18.57.54
    Prosím o radu. Dá se to nějak otevřít, abych si ten časopis přečet? Třeba v .pdf. Děkuji.


    --------------
    >> 21/05/2020 19.18.25
    Drobekk: ahoj. skus Alcohol 120%, alebo DAEMON Tools, PowerISO a pod, programy, ktore otvoria virtualnu mechaniku ...


    --------------
    >> 24/05/2020 19.37.32
    vz1966: Děkuji Drobku za rychlou odpověď. Radil si mi, jak otevřít to .Iso s časopisem Chip. Win 10 ho bez problémů otevřou i v obyčejném průzkumníku souborů a následně v prohlížeči. Mně ale nešlo o programy na tom .Iso, ale o možnost si přečíst právě ten časopis. Ten tam nikde nevidím. Zřejmě by ho někdo musel naskenovat? Prosím nesměj se mi, ve světě PC nejsem tolik zkušený a jsem starší pán. Těším se na odpověď. vz1966


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.258 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 21:12
    sql

    TOPlist