Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Casopis dTest 12/2017 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Casopis dTest 12/2017 Názov:Casopis dTest 12/2017 Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Knihy a Časopisy - Velikost:7.0 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2017-12-02 Peerov:4 (Seed: 4, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Súbor je samozrejme BEZ HESLA - komu pýta heslo treba použiť iný prehliadač, alebo verziu prehliadača (pdf, web)!!!

    10 Test lieskových orechov 2017
    16 Test kuchynských robotov 2017
    24 Test slúchadiel 2017
    32 Test zemiakových čipsov 2017
    38 Test pánskych holiacich strojčekov 2017
    43 Test tabletov 2017
    48 Sušené brusnice a banány: Cukor v prevleku
    54 Obzretie sa za gréckymi jogurtmi
    56 Lieky s paracetamolom60 Vánoce na dluh
    63 Jak na realitní kanceláře

      V prosinci sníme lískových ořechů více než v jakýkoliv jiný měsíc. Do testu lískových ořechů jsme zařadili 14 nejběžnějších značek. Zkoumali jsme především zdravotní nezávadnost, zda neobsahují nežádoucí látky a plísně. Také jsme rozlouskli, jak jsou prodávané ořechy čerstvé. Šlehají, sekají, strouhají, a nejen to! Kuchyňské roboty mají být všestrannými pomocníky, které v domácnosti zastanou celou řadu prací. Jak si v různorodých činnostech vedly, jsme letos otestovali na 12 přístrojích. Některé z náročných zkoušek pro většinu přístrojů představovaly nepřekonatelný problém. Preferujete drátová, nebo bezdrátová sluchátka? Ať už jste příznivcem kteréhokoliv typu, s výběrem nových vám může pomoci náš test 34 sluchátek do uší i s hlavovým mostem. Zařadili jsme jak levnější produkty, tak i luxusní audiofilská zařízení. Pozor, i mezi těmi nejdražšími najdete taková, se kterými je poslech spíše utrpením. Češi patří mezi přeborníky v konzumaci bramborových lupínků. Blížící se Silvestr je pak pro bramborové chipsy učiněným svátkem. Ještě než zaběhnete do supermarketu zakoupit nějaké to chroupání k televizi, mrkněte na náš test, zda právě ty vámi oblíbené neobsahují nežádoucí látky nebo nejsou přesolené. Zobete rádi sušené brusinky nebo banány? A jste si jisti, že jde o zdravé mlsání? V našem srovnání jsme zacílili právě na tyto dvě komodity, pečlivě kontrolovali informace na obalech a zjistili, že za sušené ovoce někdy výrobci vydávají produkty, které by se co do podílu cukru neztratily ani mezi bonbóny.Letos v dubnu jsme vám přinesli test řeckých jogurtů. V červenci pak vstoupila v platnost nová vyhláška, která v takto označených výrobcích jasně určuje minimální podíl bílkoviny. Nechali jsme výrobcům pár měsíců na reakci a zkontrolovali, zda vyhlášku respektují. Bolesti hlavy, horečky, to jsou v současném počasí nerozluční společníci mnoha z nás. Pro snadnější výběr léku s paracetamolem jsme pro vás připravili jednoduché srovnání nejoblíbenějších výrobků. Právní rubrika je věnována radám, jak komunikovat s realitními kancelářemi. V rubrice finance se pak zaměřujeme na téma vskutku vánoční - půjčky a úskalí, která tato lákadla skýtají. 










    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    1
    wdc
    Ratio 74.26

    Member+

    04/01/2018 12.07.51
    Pokud to bude chtít heslo, zkuste to otevřít v internetovém prohlížeči (ve Firefox otevírá).


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.269 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 21:59
    sql

    TOPlist