Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Corel Painter 2016 v.15.0.0689 (x64) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Corel Painter 2016 v.15.0.0689 (x64) Názov:Corel Painter 2016 v.15.0.0689 (x64) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:304.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2016-01-12 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Corel Painter 2016 v.15.0.0689



    Jazyk: Angličtina, Čínština, Francouzština
    Licence: Keygen
    Minimalní konfigurace: OS: Windows 10 (64-Bit), Windows 8.1 (64-Bit), nebo Windows 7 (64-Bit) (nejnovější Service Pack) Procesor: Intel Pentium 4, AMD Athlon 64 or AMD Opteron (Intel Core 2 Duo nebo vyšší) RAM: 2 GB RAM (4 GB RAM doporučený) HDD: 750 MB volného místa, Obrazovka: 1024 x 768 (1280 x 800  doporučený), Mouse nebo tablet, Microsoft Internet Explorer 11 nebo vyšší
    Odkaz na recenzi: http://www.digitalartsonline.co.uk/reviews/creative-software/corel-painter-2016-review/

    Popis:
    Corel(R) Painter™ 2016 je nejvýkonnějším softwarovým nástrojem pro simulaci přirozené malby a kresby s novými a jedinečnými digitálními štětci Natural-Media, výtvarnými materiály a texturami dokonale imitujícími vzhled a vlastnosti svých reálných protějšků. To vše s nativní podporovou 64-bitových systému.

    bjevte nové kreativní možnosti se štětci Natural-Media(R), které dokonale napodobují reálné materiály, a také materiály, které v reálném světě nalézt nelze. S aplikací Corel Painter(R) 2016, můžete zažít jedinečnou harmonii ve vyjádření zvuku, inteligentním klonování fotografií, s pomocí úžasných kompozičních nástrojů, fyzikou inspirovaných štětců, a zabudovaným learningem - vše ve vysokém DPI.

    Nové funkce programu Corel Painter 2016:
    NOVÉ Dynamic speckles (dynamické flíčky)
    Vytvořte svůdné tahy štětcem, nebo realistické stříkance kombinováním tloušťky štětin pomocí dotykového ovládání. Navíc můžete „dynamic speckles“ vyhledávat, abyste získali rychlý přístup k celé řadě nových štětců.
    NOVÉ Speciální štětce
    Generujte více variant štětců než kdykoliv předtím! Představte si, že kombinuje částicové štětce s reálným akvarelem, tekuté barvy a impasto pro získání originálních smíšených kombinací. Nejlepší ze všeho je, že tyto nové štětce ušetří váš čas, neboť vytvoří pozoruhodné výsledky za polovinu času.
    NOVÉ Vyjádření zvuku
    Budete vidět rytmus! Painter 2016 má nyní štětce, které reagují na zvuk. Veďte tahy štětcem na své oblíbené melodie, serenády, brnkání nebo kravál. Bez ohledu na zdroj zvukové inspirace bude vaše plátno zpívat.
    NOVÉ Inspirující štětce
    Vyberte si nové naaranžování palety štětců pro snadné experimentování se všemi nejnovějšími a nejlepšími technologiemi.
    NOVÉ Nastavení uživatelské rozhraní
    Zjistěte, jak vás přebudovaný Welcome Book okamžitě přivítá s novými tutoriály. Začněte s prázdným plátnem a dosáhněte perfektních malířských výkonů s flexibilním UI barevným schématem, vysokým DPI a intuitivním prezentačním režimem.
    NOVÉ Import Photoshop štětce *
    Importujte své oblíbené Adobe Photoshop štětce přímo do programu Painter. Nyní můžete malovat s obrazovým razítkem tak, jak je, nebo experiment s flexibilním nastavením štětců pro získání působivých variací původního štětce.
    * ABR – soubor Adobe Photoshop Brush
    NOVÉ Vizuální tipy a nápovědy štětců
    Použijte univerzální vizuální popisky, pro snadné pochopení, jak bude nastavení ovládacích prvků štětců vizuálně ovlivňovat vaše vlastní štětce. Navíc můžete zobrazit rady, které vám pomohou porozumět mechanismu speciálních typů médií, nových technologií a štětců, a tomu, jak efektivně začlenit tyto nástroje do své práce.
    NOVÉ Otáčení papíru a mapy
    Otáčejte své oblíbené papíry a flow mapy v jakémkoli směru, kdykoliv je to třeba k dosažení dokonalého uměleckého nádechu ve vaší práci.
    NOVÉ Blending 2.0
    Použijte nová prolnutí štětce a vyzkoušejte lepší prolnutí jak na vrstvách, tak typech médií. S novým přednastavením prolnutí budete moci upravit své smíchané štětce jednodušeji, rychleji a plynuleji než kdy předtím.
    VYLEPŠENÉ Vlastní toolbox
    Podělte se o své jedinečné nástroje pro tvorbu s ostatními uživateli skrze okamžitý export vlastního Toolboxu. Ať už chcete sdílet práci s přáteli, nebo se jen chcete podělit o své oblíbené vlastní štětce, papíry, flow mapy, vzory a palety, nová exportní funkce to připraví za vás.
    Inteligentní foto malba
    Transformujte fotografie do obrazů pomocí výkonného nástroje pro klonování a malování fotografií. Klonujte obrázky ručně nebo nechte automatické palety malovat fotografie pro vás prostřednictvím volby štětce a médií. Výkonná technologie SmartStroke™ sleduje čáry a obrysy v obrázku, stejně jako skutečný umělec, a vytváří neuvěřitelné umění, které uchvátí vaše publikum.
    Fyzikou inspirované částicové štětce
    Malujte s rozmanitou škálou neuvěřitelných digitálních štětců, které vám umožní vychutnat si to nejlepší z chaotické kreativity nebo dokonalé přesnosti.
    Kompoziční nástroje
    Představte si malování v dokonalé symetrii se zrcadlem a kaleidoskopem, stanovte si perfektní scénu s 1, 2 a 3-body vodítka perspektivy. Malujte stejně jako Da Vinci s pomocí nástrojů zlatého řezu.


    Návod na instalaci:
    1.Odpojit PC od sítě (Internetu).
    2.Nainstalovat CorelDraw Painter 2016 (V instalaci zaškrtnou nemám key / verze ke zkoušce).
    3.Spusť Painter2016 vyber >Register Later<. Vyskočí nové okno klikněte na Buy Painter2016.
    4.Dále v tomto okně Klikněte na Enter Serial.
    5.Ve složce Keygen spusť keygen.exe a vyber v menu keygenu Corel Painter 2016.
    6.Opište Serial Number a klikněte na Contact Corel (Working off-line?).
    7.Do Keygenu z programu opište instalační kód a klikněte na "Generate Activation Code".
    8.Vygenerovaný Aktivační kód opiště do pogramu CorelPainter2016 a klikněte na "Countine".
    9.Program je aktivován! Nyní ho zavřete a připojte se k síťi.
    10.Program běží

    Návod přiložen ve složce...









    kubo111, Ajdam14, sleza2305, jano2121, Ecilek, Jirka1992, Horal,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!


    No comments...


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.016 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 06:44
    sql

    TOPlist