Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

CorelDRAW Technical Suite 2019 21.2.0.706 x64 CZECH! | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    CorelDRAW Technical Suite 2019 21.2.0.706 x64 CZECH! Názov:CorelDRAW Technical Suite 2019 21.2.0.706 x64 CZECH! Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:3.2 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2019-09-22 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Využijte všestranné nástroje pro tvorbu obsahu v sadě CorelDRAW® Technical Suite 2019, které vám umožňují vytvářet podrobné montážní pokyny, složité uživatelské příručky, mnohostrannou dokumentaci a další. Dosáhněte nepřekonatelné produktivity s novými, vysoce kalibrovými funkcemi, které zrychlují efektivitu, a získejte plnou podporu technických standardů pro publikování, sdílení nebo tisk pomocí tohoto rozsáhlého technického ilustrace a návrhového softwaru. Technické ilustrace a návrhový software
    - Komplexní sada profesionálních aplikací
    - Graficky bohaté a technicky přesné
    - Vyhrazené nástroje pro ilustraci a design
    - Špičková kompatibilita souborů

    Obsáhlý
    Užijte si kompletní sadu profesionálních aplikací, které pokrývají všechny aspekty tvorby vizuální komunikace, vytváření projektů a publikování technické dokumentace.

    Přesný
    Aplikujte náročné specifikace při návrhu vizuálně podrobných montážních pokynů, složitých uživatelských příruček, mnohostranné dokumentace a technického marketingu s všestrannými nástroji pro návrh.

    Výrobní
    Dosahujte nepřekonatelnou produktivitu s novými funkcemi vysoké kvality, zvyšující efektivitu pracovního toku a účinně dodávající vícejazyčnou technickou komunikaci.

    Inovační
    Prozkoumejte průkopnické nástroje pro skicování a ilustraci, abyste předvedli své technické autorské znalosti a zapůsobili na své publikum.

    Intuitivní
    Zažijte plynulý pracovní postup, od otevírání zdrojových souborů, jako jsou 2D, 3D, fotografie, dokumenty a data, až po podporu výstupu pro tisk, online a mobilní.

    Ind všechny výkonné aplikace, které potřebujete pro úspěch
    CorelDRAW® Technical Suite 2018 přináší rozsáhlou sadu aplikací pro vytvoření široké škály vysoce detailní technické dokumentace, pokynů, příruček a ještě mnohem více!

    Přístup k aktivům návrhu
    Využijte svůj obsah a důležitá data co nejlépe tím, že je znovu použijete ze stávajících zdrojů, včetně 3D návrhů s integrovanou edicí XVL Studio Corel a volitelného doplňku XVL Studio 3D CAD Corel Edition pro pokročilé formáty 3D sestavení CAD. Využijete plnou podporu různých typů výměny obsahu včetně souborů DWG CAD a více než 100 dalších formátů datových souborů a možnosti okamžitého přístupu k obsahu prostřednictvím aplikace Corel® CONNECT ™.

    Použití přesných ilustrací a grafických nástrojů
    Dosáhněte nepřekonatelné produktivity s novými funkcemi a funkcemi vysoce kalibru pro zvýšení efektivity pracovního postupu. Vylepšete své schopnosti technické komunikace pomocí kolekce specializovaných ilustračních nástrojů, které zajišťují přesnost a přesnost izometrického kreslení, podrobné popisy a rozšiřující možnosti dimenzování.

    Publikování výstupu standardního průmyslového standardu
    Využijte veškerou sílu, kterou potřebujete k publikování, sdílení a výstupu důležitých technických dokumentů, včetně nové schopnosti publikovat na WordPress. Použitím rozmanité sady možností publikování a distribuce napříč médii, včetně CGM, WebCGM, SVG, PDF a 3D PDF, zajistíte, aby všechny vaše důležité technické soubory byly dodány ve čitelném formátu a přístupné prostřednictvím online, tisku a mobilu možnosti.










    JOZEFE158, sasodurik, sphyrna, BatFighter, Kejmi, petrolinin, 7kouba7, PetrKurten, VonDuchan, BeryCz, gr3ys,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    6
    Luigis
    Ratio 3.94

    Member+

    28/09/2019 19.03.08
    Šlape to super, ďakujem za Tvoju prácu UPE.
    A podľa toho návodu to musí zmáknuť každý.
    diky mocc
    Uploader
    24/09/2019 12.57.19
    Použi najnovší Winrar a vše pojede bezva...


    --------------
    >> 26/09/2019 16.09.17
    matiasicek: rozbalil som (novsi winrar) a podla pokynov nainstalil, vsetko fachci na 100%, dakujem

    0
    matiasicek
    Ratio 2.03

    Member+

    24/09/2019 12.14.43
    nejde rozpakovat keygen "xf-crkg.rar"


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.333 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 19:06
    sql

    TOPlist