Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Crash Bandicoot Trilogy (2001) PS1 | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Crash Bandicoot Trilogy (2001) PS1 Názov:Crash Bandicoot Trilogy (2001) PS1 Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Konzole - Velikost:627.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-01-12 Peerov:5 (Seed: 5, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    info


    Code
    https://www.databaze-her.cz/hry/crash-bandicoot/
    https://www.databaze-her.cz/hry/crash-bandicoot-2-cortex-strikes-back/
    https://www.databaze-her.cz/hry/crash-bandicoot-3-warped/


    Quote:
    Crash Bandicoot je akční plošinovka, vytvořená exklusivně pro konzoli PlayStation 1 společností Naughty Dog v roce 1996. Jedna se o první titul ze série úspěšných platformovek s oranžovým vačnatcem v hlavní roli.

    Crash, je zmutovaný vakojezevec, který byl vytvořen šíleným a zlým vědátorem jménem doktor Neo Cortex. Ten se totiž rozhodl podmanit si celý svět armádou zvířat, která mutuje pomocí Evolvo-Ray, paprsku, jenž umí přeměnit zvířenu v supermutanty s nadlidskou silou. Crash, je vystaven mnoha pokusům, avšak během jedné z procedur, která má Cortexovi pomocí získat nad Crashem naprostou kontrolu, dochází ke zvratu, Crash je odmítnut jakožto nevyhovující pro další pokusy. Cortex se tedy rozhoduje Crashe zlikvidovat, ten následně uniká z Cortexových spárů. Bohužel, doktor Neo Cortex unáší Crashovu přítelkyni Tawnu, Crash se proto vydává na záchrannou misi skrze Wumpa Islands.

    Hratelnost Crash Bandicoot staví na velmi lineárních lokacích, které jsou plné nástrah nejen v podobě všech druhů pastí a překážek, ale také Cortexových pohůnků, od relativně neškodných řadových "gruntů" až po zmutované bossy. Vyjma arén bossů, které vždy stojí na konci jednotlivých oblastí ostrovů je zde řada rozdílných lokací, v nichž je však stejný cíl, dostat hrdinu ze začátku lokace na její konec. Jednotlivé úrovně se liší zejména vizuálně, avšak někdy dojde také k menší obměně stylu hratelnosti, vždy sice jde o přeskakování překážek a vyhýbání se pastem, někdy je ale také nutné například utíkat před neustále se valícím balvanem či osedlat nějaké zvíře a lokaci absolvovat při jízdě na jeho zádech.

    V úrovních se dále nacházejí bedničky s wumpa ovocem a power-upy s životy či se speciální maskou Aku Aku, která nabízí 3 úrovně síly. První dvě dávají obranu, každá před jedním zraněním, třetí poté zapíná režim dočasné nezranitelnosti, při které Crash odstraní každého nepřítele na dotek. Vedle výše zmíněných se v lokacích nalézají také smrtící TNT boxy, a boxy fungující jako záchytné body. Za každých 100 kusů wumpa ovoce dojde k navýšení počtu "hráčových" životů, jejichž případným vyplýtváním dojde ke konci hry a nutnosti načíst uloženou pozici. Maximální počet životů je 99. Místy je možné také nalézt speciální "collectibles", za jejichž zkompletování se vždy otevírá bonusová úroveň. V boji může Crash buď vyskočit na nepřátele, potažmo využít svůj "útok" v podobě rychlého otáčení, které přijde na řadu i v momentě ničení zmíněných bedniček.

    Titul Crash Bandicoot se se svými více než 6 miliony prodaných kusů zařadil do seznamu nejlépe prodávaných her na konzoli Playstation. 30. června 2017 vyšel titul Crash Bandicoot N.Sane Trilogy, jehož součástí je i plně modernizovaný první díl.


    Quote:
    Dr. Neo Cortex, šílený vědec a zlosyn z povolání, kterého jsme měli možnost poznat již v prvním díle akční skákačky Crash Bandicoot se vrátil a opět osnuje zlovolný plán který ohrožuje celý svět. V minulém příběhu se sice Crash postaral o Cortexovu armádu mutovaných zvířat a samotného úhlavního zloducha vyhodil z jeho doupěte. Šílencovu mysl tím však nenapravil. Poté co se Cortex propadá do jeskyně, v jejíchž útrobách naráží na záhadné krystaly pulsující mocnou energií, rozhoduje se využít je ke zničení samotné planety Země. Naštěstí pro všechny obyvatele, hrdinný Crash mu nemíní povolit jakékoli šance k dokončení jeho plánů ani podruhé, a tentokráte na to všechno nebude zcela sám. Dostane pomoc také od své sestry jménem Coco, která za něj projde některé levely.

    Crash Bandicoot: Cortex Strikes Back navazuje přesně tam, kde skončil první díl. Toto platí nejen o zmíněném příběhu, ale také o herních mechanikách, které jsou buď totožné, nebo jen upravené oproti těm již známým. Hráči předešlého titulu tedy budou poměrně brzy jako doma. Výběr herní lokace nyní neprobíhá pomocí přesunu Crashe po mapě ostrovů, ale skrze jakýsi centrální "hub", systém je však stejný. Vrací se také známé sbírání ovoce z bedniček, sbírání bonusových životů (a jejich ztrácení při mnoha smrtích, které na hrdiny čekají), odemykání bonusových levelů či souboje s bossy.


    Quote:
    Crash Bandicoot: Warped je tretí diel série plošinoviek, vychádzajúcej do roku 2000 exkluzívne na platformu PlayStation. Hlavnou postavičkou je znova vačkovec Crash, pôvodne vytvorený šialeným vedcom, doktorom Neo Cortexom. V svojom treťom dobrodružstve čelí Crash zlej šamanskej maske Uka Uka. Tá sa spolčila s jeho úhlavným nepriateľom doktorom Cortexom, aby získala 25 kryštálov, na ktoré bol zameraný aj predchádzajúci diel. Tentokrát sa ich však Cortex rozhodne získať cestovaním v čase. Crash neváha a spolu so svojou sestrou Coco sa taktiež vydáva na cestu naprieč časom, s cieľom zastaviť doktora aj masku.

    V tomto pokračovaní pribudla možnosť ovládať aj Crashovu sestru Coco Bandicoot, s ktorou sa dá odohrať niekoľko levelov, vrátane jedného s bossom. Novinkou oproti predchádzajúcim dielom je možnosť skrčenia a plazenia po štyroch, čo napríklad umožňuje podliezať niektoré pasce. V niektorých úrovniach Crash jazdí na motorke, pilotuje lietadlo a jeho sestra Coco zase jazdí na malom tigrovi, či vodnom skútri. Ďalšími novinkami sú schopnosti „Tvrdý dopad“, alebo "Dvojitý skok", kedy Crash môže vyskočiť a následne prudko dopadnúť na zem. Touto technikou môže ničiť niektorých nepriateľov i debničky. Ďalšie schopnosti Crash získava vždy až po porážkach bossov.

    Hlavným účelom hry je najmä získavanie kryštálov, diamantov a rôznych relikvií. Kryštál je hlavným kameňom, ktorý musíte získať v každej úrovni, aby ste mali dané kolo úspešne odohraté. Keď nájdete všetkých 25 kryštálov a porazíte všetkých piatich bossov, hra úspešne skončí. Diamanty sú len vedľajšie kamene, ktoré obdržíte až za úspešné získanie všetkých debničiek v danom kole. Každý level má určitý počet debničiek, vrátane TNT a Nitra, ktoré je nutné rozbiť pre získanie tohto kameňa. Relikvie sa dajú získať iba za úspešné zdolanie úrovne v stanovenom čase.









    MutherSucker, markokokotovic, Miso125, renzo500, jaroo23, ttimik, vladimirfunfon, delic, nejty2108, ford72, stulo81, Svrap, musiolpatrik, alesxmen, Hnusakkt, netgeardata, Vladis234, palo19989, koryvonwant, dusak01, dibalapeter83, kafan22, patrik_musiol_official, Guldy, topfilmcz, curtissek, duffy11, Spider9151, legolas1994, slepcik200, galldos25, Creew123, Ladislav2, vija4856, stanislav36362, 200olomouc,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!




    Uploader
    21/01/2020 15.44.42
    to nemam skušenost

    0
    Luigis
    Ratio 3.94

    Member+

    20/01/2020 16.10.18
    Ahoj vďaka za odpoveď. Nemáš náhoou skúsenosť či to pojde na androide s emulatorom? diky
    Uploader
    16/01/2020 14.11.30
    na ps4 nevim a pokut nemaš ps1,ps2,ps3 tak přes emulator na pc

    1
    Luigis
    Ratio 3.94

    Member+

    16/01/2020 12.53.26
    Ahoj, pls dá sa to dať do PS4 alebo iba cez emulátor do pc?
    diiiik


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.307 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 00:19
    sql

    TOPlist