Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Ctvrtek Vaclav - napsano pro Hajaju (2001)(CZ) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Ctvrtek Vaclav - napsano pro Hajaju (2001)(CZ) Názov:Ctvrtek Vaclav - napsano pro Hajaju (2001)(CZ) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Mluvené slovo - Velikost:69.1 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-04-14 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    Čtvrtek Václav


    Čtvrtek Václav - napsano pro Hajaju

    Dramaturgie: Václava Ledvinková
    Režie: Jaroslav Kodeš
    Natočeno: 2001
    čas: 50 minut
    kvalita: MP3 192kbps 48000Hz stereo




    Humorné příběhy, jejichž hlavními hrdiny jsou obyčejné děti, kterým se ale dějí neobyčejné věci. Ke (4.2021) 110. výročí autorova narození v nastudování s Markem Ebenem.

    Kaktus
    Pejsek s kočkou si pořídili kaktus, protože jim nezbedná koza sežrala muškát, který měli za oknem. Jak se ale správně starat o takový kaktus? Jak často jej zalévat? A má být otočený na sever nebo na jih? To se dozvíte v pohádce.

    Ticho
    Věděly jste, děti, že v lese máte být potichu? Nekřičet, nahlas nezpívat a hlavně: zbytečně nedělat hluk! Lovec pan Laryš jednoho dne šel lesem a rozhodlse přerušit tajemné ticho tím, že jen tak vystřelil z pistole. Co když selesní ticho urazí a z lesa uteče? Kam půjde? Kde zavládne velké ticho?

    Duha
    Dneska vám skřítek Hajaja bude vyprávět pohádku o duze, která odjakživa dělá den hezčí. Vždy, když ji lidé vidí, tak se začnou usmívat a přestanou myslet na starosti, které je do té doby trápily. Kde se duha z naší pohádky schovává?A kam ji odvede holčička jménem Zuzanka?

    O hloupém strašidle
    Ve tmě, tmavé jako kožíšek černého kocoura, se jednou v noci narodilo strašidlo! A místo, aby začalo strašit v noci, kdy je tma tmoucí, počkalo do rána a začalo strašit za bílého dne! Proč se ho nikdo nebál? Jak to hloupé strašidlo nakonec vyřešilo?

    Jak byla blecha nad sedláka Jambora
    Pasáček Kuba jednou zachránil svého psa Juráška od kulhání a Jurášek se mu za to odvděčil malou blechou. Divíte se, proč zrovna blechou? Vždyť tohle byla blecha kouzelná a dokonce uměla mluvit! Jak Kubovi pomůže? Poslechněte si Hajaju!

    O princezně, co se přechytračila
    Už jste někdy, děti, slyšely o funkci ministra proti obrům? I když se v království žádný obr neukázal nejmíň padesát let, král přesto potřeboval někoho, kdo bude na bezpečí v celém království pilně dohlížet. Co se stalo, když jednoho dne obr doopravdy přišel? Jak se s ním ministr Honza vypořádá?

    Pravda celkem pro kočku
    Kočka Micka se rozhodla, že potřebuje podkovat své měkoučké tlapky. Zašla tedy za kovářem a slíbila mu sedmatřicet myší a on jí za to udělal bačkory z hromového železa. Od té doby vždy, když udělala krok, bouchlo to jako hrom. Proč tohle kočka Micka chtěla? Jak dlouho ji tohle bude bavit?










    haseki, Jumanji1975,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    Jumanji1975
    Ratio 9.89

    Member+

    30/05/2021 15.38.05
    Děkuji


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.271 sec. ] - [ GZIP: enabled ]
    Je zhruba 22:53
    sql

    TOPlist