Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

CyRobo Clean Space Pro 7.42 CZ! | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    CyRobo Clean Space Pro 7.42 CZ! Názov:CyRobo Clean Space Pro 7.42 CZ! Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:47.2 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2020-01-05 Peerov:0 (Seed: 0, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky





    Clean Space je výkonný profesionální nástroj pro čištění počítače před elektronickým odpadem a ochranu online soukromí. Když řekneme „odpadky“, nemyslíme ikonu Koš na ploše! Skutečné virtuální odpadky obsahují mnoho dalších objektů, jako je mezipaměť různých programů a systému Windows, dočasné internetové soubory, protokoly, soubory index.dat, položky registru atd. Tyto objekty jsou rozptýleny všude ve vašem počítači, obvykle ve skrytých systémových složkách a plýtvají gigabajty místa na disku. Čistý prostor také ochrání vaše soukromí online tím, že vyčistí oblasti související s vaší historií prohlížení internetu, například soubory internetového cookies a podobně. Nikdo tedy nebude schopen zjistit, co jste na webu dělali.

    Které oblasti mohu čistit pomocí Čistého prostoru?
    Proč je elektronický odpad špatný?
    Každý program, který používáte (Windows OS, prohlížeč, Poznámkový blok, Word, Kalkulačka), zanechává některé dočasné soubory nebo záznamy registru o vaší činnosti. Řekněme tomu „mezipaměť“ kvůli jednoduchosti. Tato mezipaměť poskytuje programům nesporné výhody, ale obvykle vám neposkytne žádné další výhody. Mezipaměť bude vyžadovat další místo na disku - někdy 100 a dokonce 500 megabajtů pro každý program! Nejdůležitější však bude, že mezipaměť bude vyžadovat pravidelnou údržbu a indexování. Počítačový odpad je tedy špatný, protože k jeho údržbě bude vyžadovat další systémové prostředky. Chcete-li to indexovat. Chcete-li v něm provést změny. Zkontrolujte, zda je aktuální. Odstranění zastaralých prvků z něj. A tak dále. Jen si pomyslete - váš prohlížeč uchovává přes 10 000 obrázků z dříve uložených webových stránek v mezipaměti, které už nikdy nenavštívíte! Váš prohlížeč je odstraní po týdnu nebo měsíci, ale do té doby tyto obrázky, stránky, videa ztrácí místo na disku a vyžadují další prostředky procesoru, aby udržely všechny tyto odpadky.

    Jak může Clean Space chránit vaše soukromí online?
    Jednoduchým a efektivním způsobem. Vše, co v počítači děláte, je zaznamenáno v systému Windows bez ohledu na to, co děláte - otevřete nějakou hru, dokument, obrázek nebo video. Jakýkoli počítačový technik (osoba z FBI) ​​může snadno říci přesně, kdy a co jste udělali analýzou počítačových protokolů, mezipaměti a dalších položek. Tito lidé mohou dokonce obnovit smazané položky a získat tak jasný obrázek o vašich aktivitách. Náš program smaže všechny ty soubory a záznamy - všechny osobní stopy - které jsou uloženy bez vašeho vědomí a nesou informace o vaší nedávné činnosti. Když náš program tyto záznamy odstraní, učiní je neopravitelnými. Navíc náš program odstraní soubory cookie a další věci, které mohou webové stránky použít k sledování online.

    Bezpečnostní
    Náš program je jednoduchý, přesto je plně funkční mnoha bezpečnostními standardy. Implementujeme různé průmyslové standardy (protokoly, TNZP) pro odstraňování dat, aby odstraněná data nebyla obnovitelná. První vydání našeho programu bylo v roce 2002; tak jsme byli v tomto oboru více než 14 let. Víme, co dělat a co od nás očekáváte!


    XP, Vista, 7, 8, 10





















    Jozef017,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    mazanec444
    Ratio 3.6

    Member+

    05/01/2020 18.22.32
    dekuji. smaze toho opravdu hodne, i hesla. ale porad to nemam cesky.
    Uploader
    05/01/2020 11.53.12
    Ani jeden program nerozhodí windows system lebo to sú iba bludy nejakým mudrcom vymeslené a rozširované čomu uveria ľudia ale čo neznajú veci okolo PC. Ak niekto má v PC kompe poriadne velký bordel tak nech sa taký nečuduje že mu windows totál zahapruje čiže sa aj zrútí, ale už vôbec nie kôli nejakému programu, ale kôli nainštalovanému totál bordely aj v systemových velice dôležitých registroch, ktoré si urobia svoje!


    --------------
    >> 05/01/2020 12.06.58
    UPLOADER: A práve preto nezávisle na tom či máš a či nemáš bordel v PC kompe je velice rozumné priam žiadané pre svoju vlastnú bezpečnosť si urobiť kompletnú zálohu celého windows oper. systému vrátane i nainštalovaných programov trebárs aj pomocou ATI a v prípade akých kolvek nepredvídaných problémov si tú zálohu iba obnoviť a je to!

    -1
    Farah
    Ratio 0.85

    Clen

    05/01/2020 11.37.23
    Ďalši zo sofrvérov, čo akurát tak rozhodí win.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.137 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 01:08
    sql

    TOPlist