Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

DVDFab Player Ultra 6.1.1.8 Viacjazycny | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    DVDFab Player Ultra 6.1.1.8 Viacjazycny Názov:DVDFab Player Ultra 6.1.1.8 Viacjazycny Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:96.9 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2021-11-07 Peerov:2 (Seed: 2, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky









    Úplne nový nástroj na prehrávanie s vylepšeným celkovým výkonom




    • Hlboko pod povrchom prehrávača DVDFab Player 5 sa nachádza úplne prepracovaný mechanizmus prehrávania, ktorý otvára 4K Ultra HD Blu-ray disk až päťkrát rýchlejšie ako podobní konkurenti. Okrem toho zvyšuje celkovú stabilitu softvéru, kompatibilitu s obrazovými súbormi a priečinkami ISO a plynulosť prehrávania až na výrazne vyššiu úroveň.

    Úplne prepracované používateľské rozhranie s režimami prehrávania z PC a TV
    • Znovuobjavený prehrávač DVDFab Player 5 obsahuje dva režimy prehrávania s výrazným dizajnom používateľského rozhrania, režim PC optimalizovaný pre skutočne pohlcujúci zážitok zo sledovania médií na obrazovkách počítača a režim TV určený pre audiovizuálny zážitok ekvivalentný kín. na televízoroch s veľkou obrazovkou, ktorý je kompatibilný aj s diaľkovými ovládačmi pre Windows Media Center.

    Navigačná ponuka na diskoch DVD, Blu-ray a 4K Ultra HD Blu-ray
    • Navigačná ponuka je kritickou súčasťou prémiového zážitku zo sledovania médií a ovládania prehrávania. Úplne prepracovaný DVDFab Player 5 teraz ponúka všestrannú podporu prehrávania navigačnej ponuky na diskoch DVD, Blu-ray a novej generácii 4K Ultra Blu-ray diskov, bez ohľadu na to, v akej forme sú, originálne disky, roztrhané obrazové súbory ISO alebo priečinky. .

    Všestranné 3D prehrávanie všetkých foriem 3D obsahu
    • Aby ste čo najlepšie využili svoj 3D televízor doma, DVDFab Player 5 prichádza aj s všestrannou podporou 3D prehrávania na originálnych 3D Blu-ray diskoch, súboroch ISO a SBS (vedľa seba) alebo hornom a spodnom 3D videu. . Okrem toho sú k dispozícii štyri výstupné režimy 3D podľa vašich preferencií, a to Anaglyph Red/Cyan, 3D-Ready HDTV (šachovnicový), Micro-polarizer LCD 3D (Row-interleaved) a 3D TV s podporou HDMI 1.4. Pokročilý algoritmus 3D upscalingu (už čoskoro) vám navyše umožňuje sledovať 2D obsah v 3D režime.

    Režim prehrávania HDR10 zaisťuje krištáľovo čistú kvalitu obrazu
    • Najväčšou vecou na vysokom dynamickom rozsahu (HDR) je skutočnosť, že ponúka nielen lepšie pixely, ale v skutočnosti aj vyššie rozlíšenie, lepší kontrast, viac farieb a rýchlejšie snímkové frekvencie. Ak máte monitor s podporou HDR10 alebo 4K TV, jednoducho prepnite režim HDR10, aby ste dosiahli najlepšiu možnú kvalitu obrazu, ktorú váš displej dokáže prispôsobiť. Nikdy sa neuspokojte!

    Podpora zvukového výstupu vo vysokom rozlíšení až po Dolby Atmos a DTS:X
    • Ak máte doma akustický systém vyzbrojený najmodernejšou technológiou, tento profesionálny multimediálny prehrávač je zrejme práve pre vás. Dodáva sa s možnosťou výstupu bezstratového zvuku s vysokým rozlíšením, ako je Dolby Atmos, Dolby TrueHD, DTS-HD Master a DTS: X atď., s podporou až 7.1 kanálového výstupu. Dokonale sa hodí k vašim špičkovým zariadeniam.

    All-Inclusive podpora pre 4K UHD, HEVC a iné mediálne súbory
    • Schopnosť prehrávania je základom softvéru prehrávača médií. DVDFab Player 5 ako piata generácia predstavuje špičkovú podporu prehrávania médií vo všetkých formátoch médií, vrátane, ale nie výlučne, MP4, MKV, MOV, VOB, M2TS...bez ohľadu na kodeky, H.264, H .265 (HEVC), WMV atď., a rozlíšenia, 720p, 1080p a až 4K UHD.

    Rýchla a presná kontrola s nastaviteľnými miniatúrami
    • Častejšie si možno budete chcieť pozrieť ukážku filmu, aby ste zistili, či stojí za váš čas alebo nie. Inokedy možno budete musieť nájsť špeciálnu scénu. Stačí prejsť myšou na ktorúkoľvek časť lišty priebehu prehrávania, objaví sa miniatúra s časovou pečiatkou; alebo použite špeciálnu funkciu Preview, ktorá zobrazuje aj miniatúry, ale s nastaviteľnými časovými intervalmi a množstvami.

    Prispôsobiteľný zoznam skladieb s ohľaduplnými a flexibilnými nastaveniami
    • Pre náročných prenasledovateľov televíznych relácií a tých, ktorí si vypestujú zvyk zbierať filmy z rovnakej série, ako sú filmy z Marvel Studios. Jednoducho pretiahnite celú sezónu alebo filmy rovnakej série do okna prehrávania a vytvorte si vlastný zoznam skladieb a potom ich môžete triediť podľa názvu alebo typu, prehrávať v poradí, opakovať jeden alebo opakovať všetky. Váš zoznam skladieb, váš hovor.

    Ultra:
    • Prehrávanie ponuky na bežných diskoch Blu-ray
    • Prehrávanie ponuky na diskoch Blu-ray 4K Ultra HD • Prehrávanie videa
    4K UHD a HEVC (H.265)
    • Podpora výstupu zvuku HDR10 a HD
    • Prehrávanie 3D obsahu médií 3D
    • Všetky funkcie v štandardnej verzii


    Podporované formáty:

    • DVD/Blu-ray obrazové súbory ISO a priečinky filmov; 3G2, 3GP, AMV, ASF, AVI, FLV, GXF, M2V, M2TS, M4V, MKV, MOV, MP4, MPEG, MPG, MTS, MXF, NSV, NUV, PSS, RM, RMV, TS, VOB, WEBM, WMV, SWF, PVA, VDR, SON, OMA, ISS, .XA, RA, BFI, STR, PSS, THP, 4XM, VID, WV, BIK, AOB, NSV, TP, HEVC (H.265), UHD, 4K videá a DVD/Blu-ray disky.

    DVDFab Player Ultra 6.1.1.8 Viacjazyčný + aktivátor







    archibald33, martinjc, tomaskuchy, ekonomik, palyz, Jozef017, pitrshav,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    takac1984
    Ratio 8.2

    VIP

    11/11/2021 05.31.10
    uz vysla 6.2.0.0 nahodte ji

    0
    bronxs
    Ratio 0.45

    Clen

    10/11/2021 18.16.08
    je tam cestina?

    -1
    mmilka
    Ratio 58

    VIP

    07/11/2021 21.07.22
    neviem

    -2
    tomaskuchy
    Ratio 17.91

    VIP

    07/11/2021 17.49.33
    hoj upe, je tam aj slovenstina cestina ... ? dziękuję bardzo


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.333 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 18:00
    sql

    TOPlist