Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

DVDFab UniFab 2.0.1.3 (x64) | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    DVDFab UniFab 2.0.1.3 (x64) Názov:DVDFab UniFab 2.0.1.3 (x64) Hodnocení:N/A Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Programy - Velikost:184.3 MB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2024-03-15 Peerov:12 (Seed: 12, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky




    DVDFab UniFab 2.0.1.3 (x64)
    Jazyk: CZ
    Licence: Crack je součástí torrentu
    Minimální konfigurace: MS Windows 7, 8, 10, 11
    Info: Čtěte Návod.txt pro instalaci



    DVDFab UniFab je kompletní nástroj pro úpravu videa, který vám umožní efektivně převádět, komprimovat a upravovat více než 1000 video formátů pro přehrávání na jakémkoli zařízení bez ztráty kvality.

    Tento video konvertor dokáže implementovat převod mezi více než 1000 video formáty pro přehrávání na jakémkoli mobilním a přenosném zařízení, jako je MP4, MKV, AVI, WMV atd. Můžete tedy převést jakékoli video do jakéhokoli formátu videa podporovaného vašimi zařízeními. aniž by byla ohrožena kvalita.  S UniFab můžete přehrávat a užívat si svá oblíbená videa na smartphonu kdekoli.

    Videa lze přehrát na různých zařízeních

    Někdy vám kompatibilita zařízení může bránit v přehrávání vašich oblíbených filmů nebo videí na požadovaných zařízeních.  Právě tehdy přichází vhod UniFab, který vám může pomoci zajistit kompatibilitu vašich videí s vaším zařízením, jako je smartphone nebo tablet.

    UniFab dokáže převést jakékoli video na více než 1000 video formátů, které lze přehrát na jakémkoli mobilním zařízení, přehrávači médií a domácím kině.  Bez ohledu na to, na jakém zařízení hodláte video přehrát, zajistí vám plynulý zážitek ze sledování.

    Flexibilní přizpůsobení videa

    Tento program DVDFab vám pomůže provést kompletní a flexibilní přizpůsobení vašich výstupních videí.  Tento nástroj umožňuje doladit parametry videa pomocí různých nastavení kvality videa a zvuku, včetně kodeku, snímkové/bitové/vzorkovací frekvence, rozlišení, metody kódování, kanálů a titulků.  Všechny tyto přizpůsobené možnosti jsou navrženy tak, aby vyhovovaly vašim různorodým potřebám.

    Komprimujte videa do libovolného videa při zachování původní kvality

    V současné době existuje omezení velikosti videa na mnoha populárních sociálních médiích, jako je YouTube, Facebook, Twitter atd. Pokud tedy chcete nahrávat videa na tyto platformy, musíte video soubory převést a komprimovat tak, aby splňovaly jejich požadavky na velikost.

    Jako spolehlivý video kompresor vám UniFab umožňuje komprimovat videa do libovolného video formátu a přesně nastavit velikost souboru vhodnou pro vaše sociální média při lepším zachování původní kvality.  Můžete dokonce bezeztrátově komprimovat vysoce kvalitní video a zvuk (TrueHD, DTS-HD a DTS X).  Pak bude velmi snadné sdílet komprimovaná videa na vašich platformách sociálních médií.

    Jednoduchá a efektivní funkce střihu videa

    Oříznutí je životně důležité, chcete-li svému videu pomoci rychle upoutat pozornost vašeho diváka a přesvědčit ho, aby se podíval na celé video.  UniFab s profesionálními funkcemi oříznutí videa vám umožní oříznout jakýkoli nepotřebný záznam od začátku, konce nebo jakékoli části vašeho videa.  Snímky videa můžete také rozdělit na segmenty, abyste získali více výstupních souborů.
    Komplexní modul editoru

    UniFab si uvědomuje hodnotu vašeho času a snaží se vám pomoci zažít nejrychlejší konverzi videa, kompresi a rychlost editace pomocí technologie hardwarové akcelerace.  Software je vybaven nejmodernějšími technologiemi hardwarové akcelerace GPU, jako jsou NVIDIA CUDA, AMD a Intel Quick Sync, které vám umožňují dosáhnout rychlosti úpravy videa 50krát rychleji než obvykle.  Můžete tak efektivně dokončit více úkolů v časovém limitu.
    50x vyšší rychlost s GPU akcelerací

    UniFab se může pochlubit vestavěným modulem editoru, který vám umožní personalizovat vaše video pomocí jeho komplexních funkcí.  Oříznutí, efekt, vodoznak, titulky, zvuk a rychlost jsou k dispozici v jeho editoru, aby vyhovoval vašim osobním požadavkům.
    Upravte více videí pomocí dávkového zpracování

    Tento nástroj nabízí funkci dávkového zpracování, která vám umožňuje převádět, komprimovat nebo upravovat více video souborů současně, což vám přináší velké pohodlí.  Jakmile do fronty úloh přidáte více úloh pro úpravu videa, všechny úlohy budou zpracovány jedna po druhé automaticky rychlostí osvětlení a bez ztráty kvality.









    rabeto, mirek200, hajan, milanski51,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    -1
    moby111
    Ratio 0.31

    Clen

    17/03/2024 13.47.28

    >> 17/03/2024 14.01.25
    moby111:

    0
    Platoon
    Ratio 30.29

    VIP

    16/03/2024 17.26.15
    nefunkcni jako kazda verze...

    0
    Prethorian
    Ratio 6.68

    Member+

    16/03/2024 12.44.00
    No mne osobne to nefunguje ani po vzorovej inštalácii podľa návodu. Je to už niekoľká verzia tohto programu, ktorá odoláva - asi piata. Mal som aj Portable-verzie a nič. Proste ak už raz v PC ten program bol, nedá sa úplne a dokonale odinštalovať a niečo v PC ostane a nejde cracknúť znovu a stále sa tvári ako trial-verzia. Podarilo sa to niekomu rozbehnúť?  


    --------------
    >> 16/03/2024 12.59.30
    mimu: ...tiež mi to nefunguje/a šiel som podľa návodu/


    --------------
    >> 17/03/2024 13.55.35
    moby111: Ani tieto programy ako napr. Revo Uninstaller, IObit Uninstaller...a pod. dokonale neodinštalujú predchádzajúcu verziu tohoto programu?


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.265 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:49
    sql

    TOPlist