Tvoj účet nieje VIP.
Preto sú tvoje funkcie a možnosti značne obmedzené.
Pre aktiváciu VIP klikni sem.

Derail Valley | SkTorrent.eu

Cz-SkTorrent open Tracker, na volné zdieľanie súborov. Pridajte sa k našej komunite a získajte prístup k tisícom torrentov.

  • vysoká rýchlosť
  • úplne zdarma
  • prevažne Slovenská a Česká scéna
  • ste tu s nami už 10 rokov - Ďakujeme
  • Vitaj Guest (Login) Ako stahovat
    torrenty?
    Torrenty:
    v1 textová
    v2 obrázková
    Ako sa stat
    Uploaderom
    Online
    Filmy
    Forum
    Pravidlá
    SkTSocial
    BitTorrent
    klient
    Meno: Heslo:
    Zaregistrovat
    Po zaregistrovaní mozte volne stahovat
    Zabudol som heslo

    Derail Valley Názov:Derail Valley Hodnocení: Stiahnut
    Pozriet Online
    Kategória:Hry na Windows - Velikost:1.9 GB BitTorrent klient
    Pridaný: Súbory:
    Skontrolován:2023-07-07 Peerov:9 (Seed: 9, Leech: 0)
    Zaner: Uploader:Uvidis, az ked budes
    VIP
    Kúp nám Pivo 1,10€

    Kúp nám Pivo
    Pridaj do zalozky
    Pridaj do zalozky



    Derail Valley 

    Build.93 (1.července 2023)

    Hra je v češtině


    steam - https://store.steampowered.com/app/588030/Derail_Valley/?l=czech


    Projíždějte s mohutnými vlaky krásným a náročným přírodním prostředím. Přepravujte náklad mezi průmyslovými odvětvími v otevřeném světě. Vydělávejte peníze, kupujte nové licence a postupujte v kariéře strojvedoucího, to vše v plynulém, neotřelém hraní.

    Projděte se kamkoli nebo řiďte vlak ve světě o rozloze 256 km2, pokrytém bohatou vegetací, horami, poli, jezery, řekami a masivní železniční sítí, která zahrnuje 15 různých průmyslových odvětví a měst. Nad údolím se plynule střídají dny a noci, vše okoření dynamické mraky, mlha, déšť a zvuky prostředí. Přestavujte výhybky, nastupujte do vozidel, opouštějte je, odvážejte je na konkrétní místo - volba je na vás.

    Derail Valley zobrazuje komplexní složitosti dieselových lokomotiv s různými typy převodovek, stejně jako parních strojů, a to do hloubky. Prostřednictvím chování, zvuků, fyziky a interakce jsou vlastnosti vozidel navrženy tak, aby vás plně pohltily a byly pro vás výzvou. Možná se o nich dokonce dozvíte něco nového! Navíc se spontánně zapojíte do spojování, servisu, zajišťování brzd, posunování a dalších železničních postupů.

    Každé místo nabízí a přijímá určitý náklad, což tvoří dynamický řetězec, kterého se účastníte. Dodávky jsou procedurálně generované; liší se mezi sebou a téměř žádná dodávka nebude stejná jako ta druhá. Doručujte náklad mezi odvětvími nebo provádějte posunování a logistiku, které pomáhají stanicím vytvářet další dodávky. Volně si vybírejte zakázky, přesouvejte vozy po celém údolí podle toho, jak máte k dispozici licence a lokomotivy.

    Vydělávejte peníze plněním dodávek. Ovládejte efektivní jízdu a pečujte o vozidla, která používáte, abyste minimalizovali náklady na palivo a opravy. Nakupujte nové předměty a licence, které vám umožní přístup k více vozidlům a zakázkám. Případně hrajte v režimu sandbox, kde se na ekonomiku nehledí; kde si můžete vytvářet vlastní scénáře, bavit se děláním čehokoli a pořizovat zábavná videa pomocí vestavěných fotografických nástrojů.

    Ať už dáváte přednost ručnímu otáčení každým knoflíkem, nebo pohodovému přístupu z ptačí perspektivy, parametry obtížnosti jsou vám k dispozici. Přizpůsobení obtížnosti vám umožní najít si výzvu a úroveň pohodlí, která vám vyhovuje, od preferovaného pohledu kamery až po snadné spojení.

    Ve hře je v současné době 6 typů lokomotiv, z nichž každá je založena na jiné technologii nebo nabízí drasticky odlišné vlastnosti. Další se připravují, simulace je postavena tak, aby podporovala i modifikace lokomotiv. Kromě motorových lokomotiv je k dispozici také několik vozidel pracovních vlaků, více než deset typů vozů a více než 50 druhů nákladu.

    Ať už se jedná o vykolejení, srážku, vyhozený trakční motor, výbuch kotle, selhání brzd, katastrofu HAZMAT nebo dokonce něco tak mírného, jako je uklouznutí kol na deštivém svahu, Derail Valley vám při chybě nepředstaví jen vyskakovací obrazovku - důsledky svých činů si vyzkoušíte na vlastní kůži, i když se jedná o ojedinělou událost.

    Hra Derail Valley nejenže podporuje hlavní náhlavní soupravy VR pro PC, ale byla pro ně od základu vytvořena. Zažijte hru prostorově přítomnou a pomocí vlastních rukou ovládejte ovládací prvky. Jedná se o dokonalý zážitek, který je nejblíže tomu být skutečným železničářem. Navíc můžete plynule sdílet stejnou hru mezi relacemi na PC a VR - platformu si vyberete podle nálady.

    Ať už jste ve vlacích nováčci, nebo zkušení veteráni, hra obsahuje výukové programy, které vás rychle uvedou do provozu. K dispozici je však také obsáhlá uživatelská příručka, když se budete chtít ponořit do detailů.








     








    peky66, suso123, vipernj, HerbCz, ybar, rasogallo, lubossbartos, mirek1730, AntoninSCH, pepanman,

    + Pridaj vlastnu verziu tohto torrentu +


    Upozornenie:
    Ziadny zo zobrazených súborov sa nenachádza na tomto serveri. Server slúzi len k síreniu vlastnorucne vytvorených aplikácií, videí, hudby ai. Autori stránok nenesú ziadnu zodpovednost za zverejnené odkazy, komentáre a obsah súborov. Vsetky komentáre, odkazy, súbory ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi sem vkladáte na vlastnú zodpovednost. Autori stránok si vyhradzujú právo cenzúry odkazov, komentárov príp. súborov, ktoré by svojou povahou mohli byt v rozpore zo zákonmi a dobrými mravmi. Dodrzujte pravidlá!





    0
    assassin1979
    Ratio 0.28

    Clen

    01/08/2023 21.48.37
    Prosím o nahrání nejnovější verze. Moc děkuji  


    --------------
    >> 05/08/2023 11.37.21
    UPLOADER: fááájn

    0
    ybar
    Ratio 0.94

    Clen

    10/07/2023 12.43.03
    Tak hra ide v pohode cez VR headset, posielam bodíky.Len mi vadí že tie úlohy sú v angličtine,ale inak v pohode.

    1
    ybar
    Ratio 0.94

    Clen

    08/07/2023 23.21.41
    Zdravím.Nastavenia mám v slovenčine,úlohy v angličtine.Dá sa to spraviť resp kde sa dá zmeniť jazyk ?

    0
    suso123
    Ratio 0.51

    Clen

    08/07/2023 15.39.52
    Doporučuji vyzkoušet ve VR. Pecka.

    0
    Liquidgun
    Ratio 6.04

    Member+

    08/07/2023 12.00.53
    pěkná hra ... vše funguje jak má ...

    0
    flasinet
    Ratio 0.99

    Clen

    07/07/2023 20.11.52
    Diky tesil jsem se nuto hru.


    Back

    Na serveru se nenalézají zádne soubory. Za odkazy jsou výhradně zodpovědní uzivatelé a návstěvníci tohoto trackeru. Administrátor není zodpovědný za pridaný obsah ani za skody zpusobené uzivateli. Nesmíte pouzívat tuto webovou stránku pro distribuovaní nebo download zádného materiálu pokud nemáte povolení od príslusného vlastníka práv. Uzivatelé jsou zodpovědní za dodrzování těchto pravidel a podmínek. Owner má právo kdykoliv změnit pravidla tohoto trackeru.

    [ Script trval: 0.138 sec. ] - [ GZIP: disabled ]
    Je zhruba 23:54
    sql

    TOPlist